Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişe bu kadar ah vah etme artık, önüne bak olan olmuş.herkesin öyle kolay ahı tutsaydı ohoooBazen düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi diye ? Çünkü 2008den önce başka bir ilişkim vardı 2006-08 yılları arasında sürmüştü . Bu beni terk eden kişiyi tanıyınca, eski sevgilimi bırakmıstım. O ise benden 3 yaş büyüktü askerlikten dönmüştü ve evlenmek istiyordu ciddiydi yani, askerden geldikten 3 ay sonra terk etmiştim onu,
ah mı etti
Saçmalama istersenO terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
bana dön tabi ki demem ama bir helallik almak isterim doğrusu
Öyle bir şey yaparsan ah almadığın Bile varsa alırsın herhaldeO terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
esas böyle bi şey yapıp adamın yuvasına zarar verirsen alıcağın ahla bi daha doğrulamazsınO terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
12 yıl sonra mı aklınıza geldi helallik almak ??? Terkedilmişliğin verdiği öfkeyle masum insanlara zarar vermeyin uzak durun o aileden.O terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
Iki yanlis bir dogru etmez. Adamla hellallik icin gorusmek bile onlarin iliskilerini zedeleyebilir. Onu tercih etmemissin iste. Oldu bitti. Simdi hellalik alinca sevgilinin donup sebmninke evlenecegini mi saniyorsun? Sakin helkalik icin falan adami arayip iliskisini bozma.O terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
Ne yani ? Kadınları mı çok güzel ? Ne buluyorlar ki ? Ne özellikleri var ?emin ol ukrayna erkekler icin cok ilgi cekici
Yuhhh. Sanırım banlanacağım ama yuhhh. Eski sevgilinizi yeni sevgiliniz için terkedip, yeni sevgiliniz tarafından terk edilince evlenip mutlu olan eski sevgilinizle mi iletişime geçeceksiniz...O terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
O terk ettiğim kişiye baktım sosyal medyadan evlenmiş çocukları var, kendisi çok yakışıklı zaten hala öyle karısı da çok güzel, çocukları da çok şirin
Is icin haric cogunluk kadinlarin pesinde ...anlamaya calisma gerekçe karmasik degil karsindaki bir erkek yani kucumsemek istemem bazi erkeklerin urolojik bolgelerine duskunlugu malum bu tarz insanlar icin yuz guzelligi inanilmaz derecede onemli (ki baska taraflarina da bakiuorlar)oralarin kadinlarinin hakikaten yuzleri guzel oluyor donen bazi salaklar seni beni begenmiyorNe yani ? Kadınları mı çok güzel ? Ne buluyorlar ki ? Ne özellikleri var ?
Anlamıyorum