Oyalandım ve terk edildim

vayvayday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
8
-8
1
39
34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.

2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.

2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.

Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti

Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?

34 yaşındayım özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 22 yaşından bu yana 12 yıl birlikte olduğum kişi beni bu yılın ocak ayında terk etti . İkimizde aynı yaştayız.

2008 aralıktan beri birlikteydik, 2012 yılından beri aynı evde yaşıyorduk. Evlilik yoktu aramızda. Evlilik istiyordum ama sürekli erteliyordu.

2019 eylül ayında yakın bir arkadaşıyla Ukraynaya gitti, ben gitmesini istemedim, biraz tartıştık, çünkü yıllık iznimizi ukrayna tatili ile harcamak istemedim benim için ilgi çekici bir yer değildi. Bana sen de gel dedi , gelmedim, arkadaşıyla birlikte gitti.

Seyahattan döndüğünden beri değişti, bana ilgisi azaldı, ve ocak 2019da da sonuç ayrılık . Benimle irtibatı tamamen kesti

Çok üzgünüm yıkıldım, toparlanmam gerekiyor, ne yapmalıyım ? Bu pandemi yüzünden de eve kapandım . Nasıl kendimi oyalayabilirim ne tavsiye edersiniz ?
Olan olmuş artık ağlamanın bir faydası yok. Ama keşke evliliği erteledigini anladığınız zaman biraksaydiniz. Sizin için tecrübe oldu. Zamanınızı almış gibi hissediyor olabilirsiniz bu normal. Hayat devam ediyor bunu hatirlayin

Olan olmuş artık ağlamanın bir faydası yok. Ama keşke evliliği erteledigini anladığınız zaman biraksaydiniz. Sizin için tecrübe oldu. Zamanınızı almış gibi hissediyor olabilirsiniz bu normal. Hayat devam ediyor bunu hatirlayin
Mantıklı olan bu ama gelde kalbime anlat :(
Aşıktım alışmıştım bırakamadım :(

Bu yaştan sonra yeni biri olur mu bilmiyorum :(

Benzer şeyleri bende yaşadım geçmişte. Uzun süre hiçbir şey yapmadan bekledim. Acıysa acımı yaşadım ağladım. Tv de onun adıyla aynı bir karakter bile çıksa ağlıyordum. Acımı hiç ertelemedim sonuna kadar yaşadım. Sonra onunla yapmak isteyip de yapamadığımız şeyleri tek başıma yapmaya başladım. Arkadaşlarımla seyahatlere çıktım. İşimi yoğunlaştırdım kurslara kaydoldum onun yapma dediği her şeyi yaptım :) bi baktım kendi kendine geçmiş. Ama en büyük tavsiyem şu olcak bu kadar uzun sürmüş bir ilişkinin üzerine hemen birini hayatınıza almayın

12 yil nasil sabrettinjz ?? ben az 3 en fazla 5 yildan sonraki iliskiyi bir adim oteye goturmeyen adamla hayatta isim olmazz fazla sabirli davranmis fazla herseyi harcamissinizz degmezmisss ..zamana birakk baska seylerle ugras ama birdaha arkana bakma aliskanlik varr elbette zor olacakk ama sabir canimm belkide gun gelecek iyiki olmamis diyeceksin 💞

Şimdi bunu yanlış anlamanızı ya da kırılmanızı istemiyorum. Elimden geldiğince kelimelelerimi seçerek anlatacağım; yine de kıracak bir şey söylersem özür diliyorum.

Siz zaten yaklaşık 10 yıldır karı koca hayatı yaşamışsınız. Yani bir imza olunca yaşadığınız hayat stili değişmeyecek, gene aynı stilde yaşayacaktınız. Sadece sizin haklarınız korunacaktı. Adam da haliyle imzaya gerek görmemiş, yani sizinle zaten birlikte yaşıyor. Belki bu süreçte soğuduğunu fark ediyordu ama emin değildi, bu yüzden nikah yapmamak işine de gelmiştir çocuk da istemiyorsa. Ukrayna'ya gittikten sonra ne değişti bilmiyorum ama sizinle bir hayatı paylaşmak konusunda kafasındaki soru işaretlerini gidermiş.

Bir insanın düzeni neyse o öyle gider. Yaklaşık 10 yıldır bir hayatı paylaştıysanız adam size ekstra nikah yapmak istemeyecektir, gerek görmeyecektir diyeyim. Diğer ülkelerde de birlikte yaşayarak çocuk yapıp nişanlanan ancak evlenmeden yıllarca birliktelik sürdüren çiftler mevcut. İlişkilerini bu dinamikte sürdürüyorlar. Sizin sürmemiş. Bunun için kendinizi de suçlamayın. Eminim bunca yıldan sonra boşluğa düşmüş gibi hissedeceksiniz ama yaşınız çok genç. Geçmişten ders alarak yeni bir ilişkiye, yeni bir hayata başlamak için geç değil.

iki taraf da evlenmek istemeyebilir çok normal anlayışla karşılarım ama bir taraf istiyorsa öbürü istiyorsa problem, hayat görüşleri uymuyordur ayrılırlar.ama 12 bak yazıyla ON İKİ senedir aman benimle evlenir diye beklediysen e sendeki de saflık.Hayat devam ediyor, kendine hobi bul , özel aracınla şöyle sahil şeridine tatile git gidebilirsen. eve spor aletleri al, çiçek dik evde saksıları boya, evi boya.

Mantıklı olan bu ama gelde kalbime anlat :KK43:
Aşıktım alışmıştım bırakamadım :KK43:

Bu yaştan sonra yeni biri olur mu bilmiyorum :KK43:
Zamanla acınız geçer. Unutmazsınız belki ama artık hatırlayınca canınız yanmaz. Size verebileceğim en önemli tavsiye asla geri dönmeyin. Önünüze bakın. Daha çok çok gençsiniz

Her bitis yeni bir baslangictir. Ne kadar cabuk toparlanirsan o kadar iyi olur. Bir uzmandan psikologdan falan yardim alabilin. Bu surede yapmak isteyip yapamadigin herseyi yap. Kendinle ilgilendikce onu daha cabuk unutursun. Spor yap, spor iyi geliyor ve bol bol kitap oku.

Bazen düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi diye ? Çünkü 2008den önce başka bir ilişkim vardı 2006-08 yılları arasında sürmüştü . Bu beni terk eden kişiyi tanıyınca, eski sevgilimi bırakmıstım. O ise benden 3 yaş büyüktü askerlikten dönmüştü ve evlenmek istiyordu ciddiydi yani, askerden geldikten 3 ay sonra terk etmiştim onu,

ah mı etti

Bazen düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi diye ? Çünkü 2008den önce başka bir ilişkim vardı 2006-08 yılları arasında sürmüştü . Bu beni terk eden kişiyi tanıyınca, eski sevgilimi bırakmıstım. O ise benden 3 yaş büyüktü askerlikten dönmüştü ve evlenmek istiyordu ciddiydi yani, askerden geldikten 3 ay sonra terk etmiştim onu,

ah mı etti
Bunun ah ile ilgisi oldugunu sanmuyorum. Sizinki bile bile lades olmus. Yani siz zaten evlenmeyecek, duzenli bir hayat istemwyen birisini secmissiniz. 3 yil 5 yil tamam anlarim da 12 yil hala mi korkusu var adamin? Neyin korkusu ustelik. Zaten ayni evde yasiyormussunuz senelerdir. Adamin gidecegi bekliymis zaten.

Back
X