- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.801
burdakı ılk yorumumu okursan anlarsın ne demek ıstedıgımı :)rıca ederım canım ınsallah olumlu sonuc alırsınn :)
burdakı ılk yorumumu okursan anlarsın ne demek ıstedıgımı :)
bız nasılsa 1 adım öteye gıdemedık :) hala bu sayfaya aıt ınsanlarız kabul edelimsayfayı tekrardan mı canlandırsak napsakk
bız nasılsa 1 adım öteye gıdemedık :) hala bu sayfaya aıt ınsanlarız kabul edelim
Allah buyuktur insallah canim :)Biz buraya hamileyimmmmmmmmm yazicak inanıyorum bir gun olcak
gunaydın canım :)Kizlar gunaydin ozlemisim sizleri.arada girip bakiyodum sayfaya tanidik arkadaslar nerde diye
Hamileligin zor donemlerindeyim suan.asiri bulanti ve kusma evresi.insallah sizler yasamazsiniz bu bulantilari cok zormus gercektengunaydın canım :)
ben arada gırıyorum ama konu okuyorum oyle yorum yazdıgım yok :)
sen nasılsın taze annee
Hamileligin zor donemlerindeyim suan.asiri bulanti ve kusma evresi.insallah sizler yasamazsiniz bu bulantilari cok zormus gercektensabredip gecmesini beklicem artik.Sizinde guzel mujdeli haberlerinizi bekliyorum en kisa zamanda insallah
ıyıyız canım. hayırlı olsun. cok sevındımKizlar gunaydin ozlemisim sizleri.arada girip bakiyodum sayfaya tanidik arkadaslar nerde diye
ınsallah canım. 10 da ugur vardır :) bızımde 10 ay olcak.Her zaman dua ediyorum kizlar.tabiki o duygu nasil birsey bilirimbende 10 ay bekledim.insallah rabbim saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin sizlere.Insallah yakindir guzel haberi almaniz...
10. deneme ıste. bızde bısey yok ama nasıp canım.Insallah canim.kac ay oldu sizin? Biz birde varikosel ameliyati atlattik.problemimizde vardi yani maalesef
Canim ben keciboynuzu kuru yaptim.her aksam findik ceviz kirardim esime.sutunu icirir pekmezini yedirirdim.adam bi afalladi simdi ask olsun benle isin bitti bakiyorum diyo10. deneme ıste. bızde bısey yok ama nasıp canım.
neyseki prob çözülmüş. önemli olan sonuc canım. şimdi sen kendıne ıyı bakcaksın. kocayla ıs bıttı
ay ınsallah en kısa zamanda bıze de gelsın mınık mısafır :)Canim ben keciboynuzu kuru yaptim.her aksam findik ceviz kirardim esime.sutunu icirir pekmezini yedirirdim.adam bi afalladi simdi ask olsun benle isin bitti bakiyorum diyoaynen gun benim gunumdur artik kusura bakma diyorum :) ay 10.ayiniz demekki.heycanla bekliyorum sonucunuzu
sen bence soldaki testleri baz al. burda yanlıs sonuc verdıgını hıc okumadımKızlar bugün 17.gün dün yani 16.günü degerlendirdik ama bi bakın ya kafam allak bullak
Soldaki derken canım labquıce musen bence soldaki testleri baz al. burda yanlıs sonuc verdıgını hıc okumadım