- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.781
her ay degısıyo canım yumurtalama zamanı 15-18-20 o ayki yumurta gelişimine göre :) ama testler büyük yardımcı oluyoTamam canım bugünde deneyim. Çok ilginç ben 2 ay 33 gunde adet oldum tlf na indirdiğim takvim 18.gün ovulasyon ilk defa ovulasyon testi kullandım 15.gün çıktı iyikide kullanmışım yoksa yine kaciricaktim
Kesinlikle keşke daha önceden kullansaydım. İnşallah hamis olurum bu ayher ay degısıyo canım yumurtalama zamanı 15-18-20 o ayki yumurta gelişimine göre :) ama testler büyük yardımcı oluyo
ınsallah canım :)Kesinlikle keşke daha önceden kullansaydım. İnşallah hamis olurum bu ay
koyu çizgiyi yakaladığımız günün ertesi günü çatlama gerçekleşmiyor mu ? T çigisinin iyice silindiği zamn mı yumurta çatlıyor?muhtemelen 16.gun catlamıs o zaman silinmiş canım. bugun kacıncı gunun ? eger 16. gununse bugunde degerlendırın
koyu cızgıyı gordugunun ertesı gunu test silikleşmişse catlamış oluyor zatn.yukardakı arkadasında 15. cıft cızgı olmus 16. gun sılıklesmıskoyu çizgiyi yakaladığımız günün ertesi günü çatlama gerçekleşmiyor mu ? T çigisinin iyice silindiği zamn mı yumurta çatlıyor?
lavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))koyu cızgıyı gordugunun ertesı gunu test silikleşmişse catlamış oluyor zatn.yukardakı arkadasında 15. cıft cızgı olmus 16. gun sılıklesmıs
Peki şimdi benim 15.günü değerlendirmem işe yaramadı demi canımkoyu cızgıyı gordugunun ertesı gunu test silikleşmişse catlamış oluyor zatn.yukardakı arkadasında 15. cıft cızgı olmus 16. gun sılıklesmıs
prenses bı kendımıze faydamız olmadıkoyu cızgıyı gordugunun ertesı gunu test silikleşmişse catlamış oluyor zatn.yukardakı arkadasında 15. cıft cızgı olmus 16. gun sılıklesmıs
lavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))
yaramıstır tabı kı canım. çift çizgi gördüğün ve sonraki gün iki gün üst üste ilişki olsun diyolarPeki şimdi benim 15.günü değerlendirmem işe yaramadı demi canım
pardon solda ki testlavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))
Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştılavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))
soldaki testi baz alırsan bugunde olsun ilişki ama sagdaki testi baz alırsan zaten siliklestıgı gun ilişki olmuş.Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştı
prenses bı kendımıze faydamız olmadı
Ben ozamam garantiye alayım bugünü de değerlendirelim çook sağol canım ilgilendiğin içinsoldaki testi baz alırsan bugunde olsun ilişki ama sagdaki testi baz alırsan zaten siliklestıgı gun ilişki olmuş.
canım labquıce göre yumurtan 15. gün çatlamış ve sen o günü değerlendirmişsin, ama diğer teste göre yumurtan 16. gün çatlamış , bende şaşırdım hangisine güveneceğiz anlamadım , sen dene bakalım sonuçları bildir olur mu?Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştı
rıca ederım canım ınsallah olumlu sonuc alırsınn :)Ben ozamam garantiye alayım bugünü de değerlendirelim çook sağol canım ilgilendiğin için
arkadaşım istermisin bizi hep labquıc yanlış yönlendirmiş olsun :))Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştı
Tamam canım bildiririm yanlız şöyle bi ayrıntı geçeyim benim 12 ve 13 gün aşırı yoğun akıntım oldu 13.gün gece kasiklarim çok ağrıdı 14.gün sabahı ateşimi olctum 35.9 du yani düşüktü. . Yani bende bu durumlara bakınca sanki laboquick marka doğru gibi bakalım bakalım ne olacak belkide galenik doğru kafam karıştı yafcanım labquıce göre yumurtan 15. gün çatlamış ve sen o günü değerlendirmişsin, ama diğer teste göre yumurtan 16. gün çatlamış , bende şaşırdım hangisine güveneceğiz anlamadım , sen dene bakalım sonuçları bildir olur mu?
prenses bızım lıste ne oldu :) artık yayınlamıyor musunuz ?deme öyle yanlıs anlıcaklar