- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.821
evet canımSoldaki derken canım labquıce mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımSoldaki derken canım labquıce mu
Tamam canım teşekkür ederimevet canım
sankı testler bekletılmıs.Kızlar bugün 17.gün dün yani 16.günü degerlendirdik ama bi bakın ya kafam allak bullak
Bekletilmiş derken canim? çizgilerin yorumlanması için 5 günlük sonucumu paylaştım en son ki 17.gün yani bugün yaptiktan yarım saat sonra çektim. Mecbur sonradan cekicem yoksa nasıl takip edebilirim ki canım. .sankı testler bekletılmıs.
sonradan mı cektın fotografı. bıraz zor yorum yapmak.
canım 15. gün yumurtan çatlamış ama gün aşırı denemeye devam et , 21. gününde progestron testi ile hastanede hamileliğini öğrenebilirsin , kan testi bhcg yanıltabiliyor erken teşhisteKızlar bugün 17.gün dün yani 16.günü degerlendirdik ama bi bakın ya kafam allak bullak
Biriktirmek iyi değil çünkü 10 dkdan sonraki sonuçlar doğruyu yansıtmıyor tavsiyem 5. Dakikadan sonra resmini çekin öyle takip edinBekletilmiş derken canim? çizgilerin yorumlanması için 5 günlük sonucumu paylaştım en son ki 17.gün yani bugün yaptiktan yarım saat sonra çektim. Mecbur sonradan cekicem yoksa nasıl takip edebilirim ki canım. .
Canım benim çok sevindim senin adına gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık oldunuzKizlar gunaydin ozlemisim sizleri.arada girip bakiyodum sayfaya tanidik arkadaslar nerde diye
Kuzum ben çok umutluyum senden Az kaldı 10 gün sonra görürsün çift çizgiyiamiiiinnnn dua et bize sende biliyosun beklemek ne kadar zor. eskilerden edosko ile bi ben kaldık hamile kalamayan
Canım Merhaba nasılsın Yumurtlama dönemin geçti mi bu ay İnşallah senden de güzel haberler gelir bu ay Sen tüm testlerini yaptırmıştın hatırladığım kadariyla sıkıntı yoktu Rabbim bu ayı size hayırlı kılar inşallahıyıyız canım. hayırlı olsun. cok sevındım
bıze de dua et. nedensiz beklemedeyız kısmetımızı
Canım hani onlarda kesin sonuç çıkıyor ya hemşirenin yüzüme pat diye negatif demesini yaşamak istemiyorum onun için ben evde gebelik testi yapayım cift cizgiyi görüp emin olup öyle kan testi yaptırmak istiyorum onun mahcubiyetini çok yaşarım yoksacanım 15. gün yumurtan çatlamış ama gün aşırı denemeye devam et , 21. gününde progestron testi ile hastanede hamileliğini öğrenebilirsin , kan testi bhcg yanıltabiliyor erken teşhiste
Canım açıklamalarını okudum bende aynen dediğin gibi. Zaten bu sonuçları 5 dk bile beklemedim saniyesinde çıkan sonuçlar ve o şekilde kaldılar. Teste başlar başlamaz TL deki çizgi çıkıyor yaptığım bütün testler. Yani fotoda gördüğün sonuçlarım saniyeler içinde çıktı.Biriktirmek iyi değil çünkü 10 dkdan sonraki sonuçlar doğruyu yansıtmıyor tavsiyem 5. Dakikadan sonra resmini çekin öyle takip edin
Canım ne güzel bir evladın var Allah bağışlasın.. şimdi illa 14.gün olacak diye bişey yok. Belki 16. Gün belkide 18.gün 20.gün bile olabilr. Sen hergün aynı saatlerde yani sabah 10 akşam 20 saatleri arasında testi yapmaya devam et bu arada testi yapmadan 2 saat önce az sıvı tüket. Demekki senin yumurtlama na daha var. Sen testleri düzenli yapmaya devam et canımKizlar Merhaba bu topik te yeniyim. Biraz kendimden bahsedeyim. İlk hamileligim korunmasiz 16 ay sonunda oldu. Hamilelik için herşeyi denedim. Hsg sonunda tuplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldum. Ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 2.5 yaşında kızım. Tekrar bebek sahibi olmak istedik ama 7 aydır olmuyor. Geçen ay ve bu ay klomen kullandım. Adetim düzensiz olduğu için gebe kalmada şanslı günleri de bilemiyorum. Bugün adetin 14.günüydü ve ovulasyon testim negatif cikti. Silik de olsa ikinci çizgiyi görmeyi özlemişim
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu. Bakalım koyu çizgiyi ne zaman gorucem
Teşekkürler canim. 6 tane daha var inşallah hergün yapıcam. Yetmezse bi daha alırım artık napıyım. Bu arada bu testler int. üzerinden alımlarında daha ucuz oluyormuş. Biz eczaneden aldık biraz kaziklandikCanım ne güzel bir evladın var Allah bağışlasın.. şimdi illa 14.gün olacak diye bişey yok. Belki 16. Gün belkide 18.gün 20.gün bile olabilr. Sen hergün aynı saatlerde yani sabah 10 akşam 20 saatleri arasında testi yapmaya devam et bu arada testi yapmadan 2 saat önce az sıvı tüket. Demekki senin yumurtlama na daha var. Sen testleri düzenli yapmaya devam et canım
Canimmmm insaallahhh haftaya bugün Mutlu haberi alirizzz :)Canım benim çok sevindim senin adına gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık oldunuz
Kuzum ben çok umutluyum senden Az kaldı 10 gün sonra görürsün çift çizgiyi
Canım Merhaba nasılsın Yumurtlama dönemin geçti mi bu ay İnşallah senden de güzel haberler gelir bu ay Sen tüm testlerini yaptırmıştın hatırladığım kadariyla sıkıntı yoktu Rabbim bu ayı size hayırlı kılar inşallah
Ben gittigidiyor dan aldım canım 50 ovulasyon testi yanında 3 tane erken gebelik 15 tanede gebelik testi laboquick marka 38 tl. Çok uygun. Sende ordan al. Gerçi sende 6 tane daha varmış mutlaka yeter o da.Teşekkürler canim. 6 tane daha var inşallah hergün yapıcam. Yetmezse bi daha alırım artık napıyım. Bu arada bu testler int. üzerinden alımlarında daha ucuz oluyormuş. Biz eczaneden aldık biraz kaziklandik
Canim cok cok tesekkur ederim 6+2 gunluguz bugun.Yeni sayilir yani :) sen nasilsin hersey yolunda mi?Canım benim çok sevindim senin adına gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık oldunuz
Canım Merhaba nasılsın Yumurtlama dönemin geçti mi bu ay İnşallah senden de güzel haberler gelir bu ay Sen tüm testlerini yaptırmıştın hatırladığım kadariyla sıkıntı yoktu Rabbim bu ayı size hayırlı kılar inşallah
İdare ediyoruz canım işte ya biliyorsun iğne kullanıyorum hala başım dertte hiç alışamadım çok zorlanıyorum ayrıca bel fıtığı nedeniyle artık iyice topallıyorum Onun dışında iyiyiz çok şükürCanim cok cok tesekkur ederim 6+2 gunluguz bugun.Yeni sayilir yani :) sen nasilsin hersey yolunda mi?
ben netten 20 ovu+4 gebelik 17 tl ye aldımTeşekkürler canim. 6 tane daha var inşallah hergün yapıcam. Yetmezse bi daha alırım artık napıyım. Bu arada bu testler int. üzerinden alımlarında daha ucuz oluyormuş. Biz eczaneden aldık biraz kaziklandik
evet canim her seyi yaptirdik. Ama henuz beklenen misafir gelmedi hayirlisi bakalim zamanini bekliyoruz.Canım benim çok sevindim senin adına gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kaç haftalık oldunuz
Yok yani damlattiktan sonra.cektigin fotograflarmi. Yoksa.testlerimi saklamstn hepsini bir mi cektin demistim..Bekletilmiş derken canim? çizgilerin yorumlanması için 5 günlük sonucumu paylaştım en son ki 17.gün yani bugün yaptiktan yarım saat sonra çektim. Mecbur sonradan cekicem yoksa nasıl takip edebilirim ki canım. .
evet maalesef sağlıkçılar bazen farkında olmadan çok acımasız olabiliyor , hayırlısı olsun tatlımCanım hani onlarda kesin sonuç çıkıyor ya hemşirenin yüzüme pat diye negatif demesini yaşamak istemiyorum onun için ben evde gebelik testi yapayım cift cizgiyi görüp emin olup öyle kan testi yaptırmak istiyorum onun mahcubiyetini çok yaşarım yoksa