Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tamam canım bugünde deneyim. Çok ilginç ben 2 ay 33 gunde adet oldum tlf na indirdiğim takvim 18.gün ovulasyon ilk defa ovulasyon testi kullandım 15.gün çıktı iyikide kullanmışım yoksa yine kaciricaktim :KK48:
her ay degısıyo canım yumurtalama zamanı 15-18-20 o ayki yumurta gelişimine göre :) ama testler büyük yardımcı oluyo

koyu cızgıyı gordugunun ertesı gunu test silikleşmişse catlamış oluyor zatn.yukardakı arkadasında 15. cıft cızgı olmus 16. gun sılıklesmıs
lavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))

lavinya06 nın 14. günü T koyu 15. gün silinmeye başlamış 16. gün tamamen silinmiş , sence 15. gün aynı koyulukta mıdır? eğer 16. gün çatlamış diyorsn :) bende testi yanlış değerlendirdim kaçtı yumurta :)))

ama sagdaki testte bakarsan canım 15. gunun koyu olduguunu gorursun. iki farklı test uygulamıs.

Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştı :110:

Bende öyle gördüm yani laboquick testte 15.gün silik ama galenik marka testte 15.gün koyu kafam karıştı :110:
canım labquıce göre yumurtan 15. gün çatlamış ve sen o günü değerlendirmişsin, ama diğer teste göre yumurtan 16. gün çatlamış , bende şaşırdım hangisine güveneceğiz anlamadım , sen dene bakalım sonuçları bildir olur mu?

canım labquıce göre yumurtan 15. gün çatlamış ve sen o günü değerlendirmişsin, ama diğer teste göre yumurtan 16. gün çatlamış , bende şaşırdım hangisine güveneceğiz anlamadım , sen dene bakalım sonuçları bildir olur mu?
Tamam canım bildiririm yanlız şöyle bi ayrıntı geçeyim benim 12 ve 13 gün aşırı yoğun akıntım oldu 13.gün gece kasiklarim çok ağrıdı 14.gün sabahı ateşimi olctum 35.9 du yani düşüktü. . Yani bende bu durumlara bakınca sanki laboquick marka doğru gibi bakalım bakalım ne olacak belkide galenik doğru kafam karıştı yaf :110:

X