Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tskkr ederim bakalım bu ay da öyle deneyim inşallah bi sonuc alırım inşallah sizde hamile kalırsınız Allah im tüm isteyenlere nasip etsin

Tskkr ederim bakalım bu ay da öyle deneyim inşallah bi sonuc alırım inşallah sizde hamile kalırsınız Allah im tüm isteyenlere nasip etsin
Amin sağol canım senden güzel haberler alırız inşaallah. Benim biraz ugrastirmali olacak gibi 5 aydır korunmuyorum. Kadin dogumcu hep dogum kontrol verdi baslamak istemedim. Artık ilaç tedavisine başlar diye umuyorum bu ay özele gitmeyi dusunuyorum adm gibi ilgilenmeleri umuduyla..

Kist olduğunda nasıl oluyo cnm bn hiç bilmiyorum o durumları inşallah fazla uğraştırmaz seni gerçekten kadın olmak çok zor erkek bi sperm testi veriyo bo sorun yoksa kurtuluyor bu ay da olmazsa hsg çektircem

Kist olduğunda nasıl oluyo cnm bn hiç bilmiyorum o durumları inşallah fazla uğraştırmaz seni gerçekten kadın olmak çok zor erkek bi sperm testi veriyo bo sorun yoksa kurtuluyor bu ay da olmazsa hsg çektircem
Sen hiç olumsuzluğa kapılma ne güzel çatlamış yumurtan değerlendirmeye dikkat etmeye bak kendine bende bilmiyorum pek yaşayarak öğreneceğim nasip kısmet

Canım Merhaba,
Dün dr'ye gittim daha doğrusu doktorumu değiştirdim. Yumurtlama testleri ile ilgili sorumu sordum. O testler hikaye dedi :) bende de polikistik over varmış ve bizim durumdakileri test yanılttığını söylediği.Yani yumurtalıklarda kist var ve bir çok yumurta gelişmeye başlıyormuş ve tam döllenme için gelişemiyormuş ve yumurta çatlasa dahi döllenme olmuyomuş. Yani çift çizgi çıksa dahi döllenme için uygun yumurta ihtimali düşük oluyormuş. Kilo problemin var mı? Ben şuan normal kilodayım ama 1 yıl içinde 10 kilo aldım ve normal olmasına rağmen buda polikistik olmayı tetikliyormuş. Şimdi bana antibiyotik ve fitil tedavi verdi. Senide aydınlatmak için bilgi vereyim dedim, testlerle kendinizi kandırmayın dedi testi bıraktım bende bugün artık. 14.gün çift çizgiyi görmüşyüm ben sonra düşmeye başladı ve kontrolde yumurtanın çatlamadığını söyledi.

Yok kilo artışım yıllardır 49 ve 51 arasında gezen bi kilom var. Bende pko belirtisi sivilce var illet bir şekilde yıllardır çekerim. EE doktor ne dedi ? Tedavi olarak ne verdi ? Bende bu ay yeni bi doktora gitcem. Geçen ay kadın doğuma gittim doğum kontrol hapı verdi kullanmak istemiyorum dedim ben Baska birşey yapamam infertilite ye git dedi.

süpper zayıfsın, bende 2014ün Ocak itibariye yüzümde sivilce ve daha sonra gül hastalığı teşhisi konuldu ve mecburen Roaccutane kullanmaya başladım ve şimdilik cildim çok güzel. Doktor çok bir açıklama yapmadı, eşimden de spermiyogram istedi onun sonucunda detaylı görüşelim dedi. Cumartesi günü gidicez tekrar şimdi bana antibiyotik ve fitil verdi. Ama bu ay ne başlayacak bilmiyorum henüz. Sadece PKO dedi, ama adetlerim düzenli şuan 57 kiloyum sakın bu kiloyu geçme kilo alırsan gebelik şansı daha da düşer dedi. Ben daha önce 47 kiloydum 2 yıl içinde 10 kilo aldım. Şuan kilo alma dedi. Ama çatlama iğnesi yada yumurta geliştirici mi vericek bilmiyorum. Geçen eşimin testi düşük çıkmıştı. Tekrar istedi. Sadece pkolu birinin hiç tedavi olmadan kendiliğinden hamile kalması zor dedi.

Ben raucaton tedavisi oldum hatta o zaman diane35 ile beraber kullandım yine de geçmedi olduğu gibi devam etti sivilcelerden. sivilce tedavisi ile diane35i bıraktıktan sonra 3 ay adet olamadim o zaman bana doktor yumurtan Çatlamamış dedi ilk kez duydum tabii bunu o zaman ortada evlilik filan yoktu bende pek umursamamistim ilaç verdi adet oldum sonra düzelmisti.

Bende yılda bir defa adet gecikmesi yaşıyorum, ozaman drye gittiğimde yumurta çatlamamış diyor. Ancak her ay çok fazla yumurta geliştiği için bir kısmı çatlamıyor. Dün yeni doktorum bu durumlarda çatlayan yumurtalarda kaliteli olmadığı için döllenme gerçekleşmiyor diyor. Çok merak ediyorum tedavi ne uygulayacak. Sen ne zamandır bebek istiyorsun olmuyor, yaş kaç yaşında önemi varmış. Dr bana 30 dan sonra dikkat dedi ve artık 30um

24 yaşındayım 2 yıllık evliyim hap ile korunuyordum.mayısta bıraktım hapı 5 ay oluyor iştebu ay artık

24 yaşındayım 2 yıllık evliyim hap ile korunuyordum.mayısta bıraktım hapı 5 ay oluyor iştebu ay artık

Hmm daha yenisin canım olur inşallah en kısa zamanda yaşında küçük, doğurganlık için verimli bir yaş. Kimi insan hapı bıraktıktan 6 ay sonra yumurtlamaya başlıyormuş. Anca yumurtlamaya başlarsın canım. Gerçi ilacı bıraktıktan bir iki ay içinde yumurtlaman düzenli olur sonra yine bozuluyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım merhaba, yumurta takibini bıraktım artık, şükürler olsun dryi değiştirdim ve teşhis kondu artık 3 ay iğne tedavisi olmazsa 4.ay aşılama oda olmazsa tüp bebek. Ben pişmanım daha önce niye gitmediğime hayırlısı böyle demekki ama bir profa gidin derim özellikle polikistik over varsa veya açıklanamayan infertilite teşhisi kondu ise

Hayırlısı ile tedavinin sonuç verir inşallah. Bende şimdi adet oldum. Bat tan 1 hafta önce. P.tesi randevu aldım gidiyorum başka bir doktora iyi olduğunu duydum. Umarım memnun kalırım. Güzel sonuçlar alırız hepimiz

Kızlar bir bakarmısıniz 13.gün ve 15.gün çalıştık bi yorumlarmisiniz 2 tane testi kullandım beyaz olan laboquick diğeri galenik

Tamam canım bugünde deneyim. Çok ilginç ben 2 ay 33 gunde adet oldum tlf na indirdiğim takvim 18.gün ovulasyon ilk defa ovulasyon testi kullandım 15.gün çıktı iyikide kullanmışım yoksa yine kaciricaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…