- 17 Şubat 2009
- 433
- 195
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.841
Canım açıklamalarını okudum bende aynen dediğin gibi. Zaten bu sonuçları 5 dk bile beklemedim saniyesinde çıkan sonuçlar ve o şekilde kaldılar. Teste başlar başlamaz TL deki çizgi çıkıyor yaptığım bütün testler. Yani fotoda gördüğün sonuçlarım saniyeler içinde çıktı.
[QUOTE="edosko, post: 43432296, member:Yok yani damlattiktan sonra.cektigin fotograflarmi. Yoksa.testlerimi saklamstn hepsini bir mi cektin demistim..
Eczaneden 7 tanesini 70 liraya aldıkben netten 20 ovu+4 gebelik 17 tl ye aldım
Aman canim bebişler gelsin de hayirlisiyla para falan yok artik gözümuzde.Eczaneden 7 tanesini 70 liraya aldıkbaya bi pahali yani
Olabilir canim belki de kalite farkı vardır. Hayırlısı olsun daha net köyü renge denk gelmedimAman canim bebişler gelsin de hayirlisiyla para falan yok artik gözümuzde.
Bu ayi boş geçersen gg den laboqu.. alabilirsin
Hiii bu arada belki kalite açisindan farklidir seninki.
Canim ben seni en son hamileydin diye hatirliyorum.Dun de yazacaktim da sorsam mi sormasam mi bilemedim pot kirmaktan cekiniyorumİdare ediyoruz canım işte ya biliyorsun iğne kullanıyorum hala başım dertte hiç alışamadım çok zorlanıyorum ayrıca bel fıtığı nedeniyle artık iyice topallıyorum Onun dışında iyiyiz çok şükür
Senin adına çok sevindim Dinlen bu aralar bol bol Ayağının altına yastık koy Bebişinin tadını çıkar İleride seni hem çok güzel hem de sıkıntılı günler bekliyor Ama her şeye rağmen tadını çıkarmaya bak Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim bu mutluluğu mucizeyi herkese nasip etsin
Çok şükür bu hamileliğim devam ediyor canım 28. Haftadayız Daha önce iki kayıptan sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı o yüzden ilk günden beri iğne kullanıyorumCanim ben seni en son hamileydin diye hatirliyorum.Dun de yazacaktim da sorsam mi sormasam mi bilemedim pot kirmaktan cekiniyorum
yapmaya devam et canım cıkar. ben 2 ay kullanmıstım. 1 keresınde 1 gun yanıp sonen gulen yuz cıktı. sonra sabıt cıkmıstıKızlar merhaba acil bir sorum var clearblue digital ovulasyon testi kullaniyorum 3 gündür yanıp sönen gülen yüz çıkıyor. Normalde bugün sabit yüz çıkması gerekmiyormuydu. Cevabını bilen yada aranızda benzer durumu yasayan varsa bilgi verirse sevinirim
2 gündür bos gecirmiyordum yanıp sönen yüz cikiyor diye bugün dedim sabit çıkar diye bekledim çünkü bildigim 2 gun yanıp sönen sonra da 2 gun sabit diye ana 3 gun oldu hala sabit degil. Sperm kalitesi icin hergun yapmakta istemiyorum. Off kafam cok karıştı simdiyapmaya devam et canım cıkar. ben 2 ay kullanmıstım. 1 keresınde 1 gun yanıp sonen gulen yuz cıktı. sonra sabıt cıkmıstı
dıger ayda da bos yuvarlaktan sonra dırek sabıt yuz cıkmıstı..
sen sımdı calısmalara basla.
canım bellı olmuyor. o genelleme. ılla 2 gun cıkcak dıye bır sey yok. benım 2 ayda degısık olmustu mısal. aydan aya bıle degısıyor. sen 1 gun bos 1 gun dolu denemeye devam et. o kadar kafaya takma vaktı gelmısse olur.2 gündür bos gecirmiyordum yanıp sönen yüz cikiyor diye bugün dedim sabit çıkar diye bekledim çünkü bildigim 2 gun yanıp sönen sonra da 2 gun sabit diye ana 3 gun oldu hala sabit degil. Sperm kalitesi icin hergun yapmakta istemiyorum. Off kafam cok karıştı simdi
Ayy cok sevindjm 28 hafta olmussunuz demek.hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gor insallah canim benim :)Çok şükür bu hamileliğim devam ediyor canım 28. Haftadayız Daha önce iki kayıptan sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı o yüzden ilk günden beri iğne kullanıyorum
Bel fıtığı ise bebek ve kilo ağırlığı nedeniyle baskı yapıyor o yüzden şikayetlerim arttı
Onun dışında iyiyiz çok şükür canım Sende dikkat et kendine
Canım cok Sağol verdiğin cvplar icin. Demekki boşuna telaş etmişim :)canım bellı olmuyor. o genelleme. ılla 2 gun cıkcak dıye bır sey yok. benım 2 ayda degısık olmustu mısal. aydan aya bıle degısıyor. sen 1 gun bos 1 gun dolu denemeye devam et. o kadar kafaya takma vaktı gelmısse olur.
benım 10 ay oldu. neler denedım bak hala yok :) sorunumuzda yok cok sukur
kaç gündür yapıyorsun?Olabilir canim belki de kalite farkı vardır. Hayırlısı olsun daha net köyü renge denk gelmedim
adetim düzensiz bi ay 22 bi ay 38 sürdü o sebepten erken başladım bakalım.kaç gündür yapıyorsun?
ben de adetin 8 9 10 11. günleri yaptım koyu çıkmadı.
Amin canım İnşallah sende görürsünAyy cok sevindjm 28 hafta olmussunuz demek.hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gor insallah canim benim :)
koyulasma var canımmSizce de koyulaşma var mı? Yoksa ben artık halisülasyon görmeye mi başladım