Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yok yani damlattiktan sonra.cektigin fotograflarmi. Yoksa.testlerimi saklamstn hepsini bir mi cektin demistim..
[QUOTE="edosko, post: 43432296, member:

Burda açıklamasını yapmıştım canım okumadin sanırım

Canim ben seni en son hamileydin diye hatirliyorum.Dun de yazacaktim da sorsam mi sormasam mi bilemedim pot kirmaktan cekiniyorum

Ağ ben sıvı tüketimini azaltmaya hiç dikkat etmiyorum test yapmadan önce o yüzden mi hep silik çıkıyor yoksa keşke öyle olsa ..

Canim ben seni en son hamileydin diye hatirliyorum.Dun de yazacaktim da sorsam mi sormasam mi bilemedim pot kirmaktan cekiniyorum
Çok şükür bu hamileliğim devam ediyor canım 28. Haftadayız Daha önce iki kayıptan sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıkmıştı o yüzden ilk günden beri iğne kullanıyorum
Bel fıtığı ise bebek ve kilo ağırlığı nedeniyle baskı yapıyor o yüzden şikayetlerim arttı
Onun dışında iyiyiz çok şükür canım Sende dikkat et kendine

Kızlar merhaba acil bir sorum var clearblue digital ovulasyon testi kullaniyorum 3 gündür yanıp sönen gülen yüz çıkıyor. Normalde bugün sabit yüz çıkması gerekmiyormuydu. Cevabını bilen yada aranızda benzer durumu yasayan varsa bilgi verirse sevinirim

yapmaya devam et canım cıkar. ben 2 ay kullanmıstım. 1 keresınde 1 gun yanıp sonen gulen yuz cıktı. sonra sabıt cıkmıstı

dıger ayda da bos yuvarlaktan sonra dırek sabıt yuz cıkmıstı..
sen sımdı calısmalara basla.

2 gündür bos gecirmiyordum yanıp sönen yüz cikiyor diye bugün dedim sabit çıkar diye bekledim çünkü bildigim 2 gun yanıp sönen sonra da 2 gun sabit diye ana 3 gun oldu hala sabit degil. Sperm kalitesi icin hergun yapmakta istemiyorum. Off kafam cok karıştı simdi

canım bellı olmuyor. o genelleme. ılla 2 gun cıkcak dıye bır sey yok. benım 2 ayda degısık olmustu mısal. aydan aya bıle degısıyor. sen 1 gun bos 1 gun dolu denemeye devam et. o kadar kafaya takma vaktı gelmısse olur.

benım 10 ay oldu. neler denedım bak hala yok :) sorunumuzda yok cok sukur

Klomen kullandım bu ay 5 gün günde 1 kez. Gelişen yumurtalar vardı kontrolde 11. Gün 11mm idi. Bekliyorum bakalım ilk ay çatlatacak mi kendisi diye. Günlerdir su koyuluktan ileriye gidemedi

Ayy cok sevindjm 28 hafta olmussunuz demek.hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gor insallah canim benim :)

Canım cok Sağol verdiğin cvplar icin. Demekki boşuna telaş etmişim :)

Kızlar ben de bu sabah yakaladım galiba. İşlerin yogunlugundan anca yazmaya fırsat buldum.buldum bakın benim ovu testim. Buna göre bugün yumurtlamis oluyorum değil mi

Eklentiler

• 20151109_103419.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 98
Sizce de koyulaşma var mı? Yoksa ben artık halisülasyon görmeye mi başladım

Eklentiler

• PicsArt_11-10-03.30.50.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…