Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Aynen gercekten zor biz 1 senedir deniyoruz rahim.filmi cekildi tuplerim acik bi sorun yok esimde de yok ama olmui cunku nedeni benim duzensiz yumurtlamam yani polikistik over nasi bisey se cok agir yasayanlar aylarca adet olmuyir kilo ve farkli metabolizma sorunlari oluo bende bunlar yok ama arada takilio doktor pko dedi ayni zamanda multikistikmisim isllah hepimiz icin hayirlisi canim ☺☺
Insallah canm sabrli olup bklicm

Kızlar en son geçen ay 10.09 da adet görmüştüm. Son 6 aydır hep adetimde gecikme oluyor. Hamilelik için ovülasyon testi aldım. Bu gün denedim '' C'' Kırmızı ''T'' silik çizgi şeklinde çıktı.

Sizce napayım. Yumurtlama olmamış anlamına mı geliyor bu? Yani testi yapmaya devam mı edeyim. =))

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar en son geçen ay 10.09 da adet görmüştüm. Son 6 aydır hep adetimde gecikme oluyor. Hamilelik için ovülasyon testi aldım. Bu gün denedim '' C'' Kırmızı ''T'' silik çizgi şeklinde çıktı.

Sizce napayım. Yumurtlama olmamış anlamına mı geliyor bu? Yani testi yapmaya devam mı edeyim. =))
T çizgisi C den daha koyu olmadıkça çatlama olmuyor , testi yapmaya devam et , birde yaklaşık 3-4 saat sonraki idrarında daha net renk ayrımını görürsün, ama sakın idrarını bekletmek için tuvalete gitmemezlik yapma zaten biyolojik olarak sürekli idrarın geliyor

Bazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??

PicsArt_10-17-08.51.50.jpg
IMG_20151018_173248.jpg

Kizlar yardım edin bana şimdi yine Çatlamamış mı bu yumurta :KK43: anlamıyorum hiç. Pko var bende bu arada geçen ay soğan kürü yaptım bat 1 kasım gecikmezse tabii :KK43:

Eki Görüntüle 1661256 Eki Görüntüle 1661257

Kizlar yardım edin bana şimdi yine Çatlamamış mı bu yumurta :KK43: anlamıyorum hiç. Pko var bende bu arada geçen ay soğan kürü yaptım bat 1 kasım gecikmezse tabii :KK43:
canım yumurtan çatlamamış , geçmiş sayfalarda yumurtası çatlamış olan arkadaşların LH test resimleri var , incele istersen daha açıklayıcı olur , Allah şifa versin kist sorunu bende de olmuştu , çok can yakıyor inşallah en kısa sürede hamiş olursun

Ama şöyle de bir durum var 16. Daki saat 12de yapılmıştı 17. Deki ise saat 3. Te . gun icinde gitgide yukseliyor diye biliyorum. 16 daha koyu ondan nedense. Belki çatlamış olabilir mi ki akşama doğru yapsaydim onu tam koyuyu yakalayabilir miydim sizce ?
canım yumurtan çatlamamış , geçmiş sayfalarda yumurtası çatlamış olan arkadaşların LH test resimleri var , incele istersen daha açıklayıcı olur , Allah şifa versin kist sorunu bende de olmuştu , çok can yakıyor inşallah en kısa sürede hamiş olursun

Ama şöyle de bir durum var 16. Daki saat 12de yapılmıştı 17. Deki ise saat 3. Te . gun icinde gitgide yukseliyor diye biliyorum. 16 daha koyu ondan nedense. Belki çatlamış olabilir mi ki akşama doğru yapsaydim onu tam koyuyu yakalayabilir miydim sizce ?
tatlım LH testinde c nasıl koyuysa T çizgiside öyle koyu olmalı, seninkinde c koyu iken t açık renkte, kistim varken benim LH testimde de T çizgisi koyulaşmıyordu hatta c ve t çizgisi aynı koyu renge geliyordu ama doktora gittiğimde yumurtamın çatlamadığını öğreniyordum , T çizgisi C çizgisinden koyu olmalı , bir günde sabah 11 gibi ve akşam 8 gibi yapman yeterli kaçırmazsın ,

Bugünde bozuk test çıktı ya 0 çizgi :KK47: kafayı yicem çift gitmek umuduyla bakıyorum hiç yok dalga geçiyor bu testler benle :21: ömrümde ilk kez test stresi yaşıyorum resmen o kadar ÖSS yds KPSS sayısız sınava girdim bi bunda kaldim :KK70: kafayı yemem yakındır...

Yok silik negatif oluyor genelde herkes silikten bir iki gün sonra çift çizgiyi yakalıyor. Bende pko var çatlamiyor yumurta. O yüzden bi iki gün silik kalıp hemen kayboluyor çizgi nitekim bu ayda öyle oldu 15 16 silik çizgi sonra 17 18 kayboldu gitti cizgi:KK43:

Yok silik negatif oluyor genelde herkes silikten bir iki gün sonra çift çizgiyi yakalıyor. Bende pko var çatlamiyor yumurta. O yüzden bi iki gün silik kalıp hemen kayboluyor çizgi nitekim bu ayda öyle oldu 15 16 silik çizgi sonra 17 18 kayboldu gitti cizgi:KK43:
İşte o silik olan aslında hep çıkan çizgi diğeri çok koyu olan aslında hani o beklediğimiz çizgi oluyo yani kontrol çizgisi silik diğeri çok koyu o aklımı karistrdi

Cnm dün ilişki de bulunduk ve ayaklarımı kaldırıp yattım doktora gitmiştim geçen hafta ve yumurtaların iyi ama biraz tembel demişti ve 1 ilaç verrdi bide gauatr hormonum biraz yusek ckti 4 gündür de o ilacı kullanıyorum yani o yüzden ovulasyon testi aldım bugün mü tekrar girsek faydası olur yarinmi

Cnm dün ilişki de bulunduk ve ayaklarımı kaldırıp yattım doktora gitmiştim geçen hafta ve yumurtaların iyi ama biraz tembel demişti ve 1 ilaç verrdi bide gauatr hormonum biraz yusek ckti 4 gündür de o ilacı kullanıyorum yani o yüzden ovulasyon testi aldım bugün mü tekrar girsek faydası olur yarinmi
Açık söylemek gerekirse henüz çift çizgi aşamasına gelemediği için sadece burada okuduklarını gore yorum yapabilirim. Spermler 3 gün canlı kaldığı için dün ilişkiye girmeniz güzel. Yumurta da 24 Saat canlı kaldığı için bugün yada yarın faydalı olur. Aslında gün aşırı öneriyor herkes sperm kalitesi için.

X