Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Mor olandi canim... ikili diye gecen
birde sadece gülen yüzlü günleri hergün mü değerlendirdiniz yoksa 4 gün çıkıyor ya gülen yüz gün aşırı mı?çok sordum ama kusura bakmayın geçen ay pembe olanından aldım maalesef sonuç alamadım.gülenyüz çıktı 14.günde ancak diğer bütün ibarelerde belrdi ekranda onla birlikte anlayamadım o yüzden pek

Ben sadece gulen yuz olan gunleri degerlendirdim canim..

Yanip sonen guleryuzler ve devamli yanan guler yuz oldugu gunleri hep degerlendirdim..onun disindaki guleri es gectik

Allahim tez zamanda sana da gostersin.. ben clearblue ile kaldigima inaniyorum..clearblue ile 2. Ayimizda allah nasip etti.. dilerim tez zamanda sanada gostersin

amin çok teşekkür ederim hem bilgiler için hemde güzel duan için.bende dilerim ki rabbim sana sağlıkla evladını kucağına almayı,güzel günlerini görmeyi nasip etsin

Arkadaşlar merhaba, adetimin 4. Günü ve dün kasığıma yumurtlama ağrısı gibi bşr ağrı oldu ve yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı bu normal mi bu ay zaten 10unda olmam gerekiyordu 4ünde oldum

Merhaba,
Bu ay Clearblue çift hormon göstergeli dijital ovulasyon testi aldım ve adetimin 8. gününden itibaren uyguluyorum bugün 14.gün ve hale boş bir daire çıkıyor adetim ortalama 28 gün sürüyor. Daha öncede 2 kez 14. güne kadar klasik tip (laboquick) test uygulamış hiç koyu bir t çizgisi görememiştim sonrada devam etmedim.
Adet uzunluğuma göre yumurtlamamın bugün yarın olması gerekmez mi?
Bende henüz yanıp sönen yüz ifadesi bile çıkmıyor.Ne dersiniz?

Merhaba canim ayni sey bende de var adetin 17. Gunu leke ve cok acik renkte kan geldi bi kac gun surdu ve bitti.bel bacak ve kasik agrim oldu o gunlerde ovula test yaptim kaset tipi 2.ci cizgi silik cikti.telefondaki programa gore 9 ekim ovulasyon tarihi gorunuo ama clearblue digitalde bos daire cikti bu sbhta yaptim ayni bos sanirim adet olmaya yakin yumurtlicaz

Bece stres yapma cnm stres yaptikca daha cok gecikirsin bende boleyim kac aydir her ay hamilemiyim suphesi ile gecikiyorum test yapiyorum.negatif doktora gidiyorum kucuk kistciklee yine orda polikstik overim o nedenle boyle doktor gittinmi hormon tahlili v.s. yaptirdin mi daha once?

Yaptirdim butun tahlillerim temiz bsey cikmiyo 2 gun once doktirada gittim gec dollenme olanilir dedi ovulasyon testi yaptim 22. Gun koyu cikti adetime 4 gun kala o yuzdn gec dollnme olabilir dedi rahim duvarimda kalinlasma var braz dedi ama kesin gebelik oluyo diyemem dedi sali gunu cagirdi tekrar bu zamana kadr hic gecikmem olmazdi

O zamam isllah sali gunu iyi haberlerini aliri daha once de gecikmediysen buyuk ihtimal hamilelik yeni olabilir benim bi arkadasimda da boyle oldu hatta ilk hafta kese gorunmedi sonrada 3 hafta gecip gitti kese gorundu insallah hayirlisi olsun canim en kisa surede darisi basima bende 22.gun ama hala ekran bos bakalim☺☺

Insallah canim goguslerim cok agiriyo dayanamiyorum artik ya adet olacaksamda olym bi an once yinede insallh guzel sonuc alirim ama beklemektn baska ypacak bsey yok galiba insallah sende hamile kalirsn canm cok zor bu durumlar ya

Aynen gercekten zor biz 1 senedir deniyoruz rahim.filmi cekildi tuplerim acik bi sorun yok esimde de yok ama olmui cunku nedeni benim duzensiz yumurtlamam yani polikistik over nasi bisey se cok agir yasayanlar aylarca adet olmuyir kilo ve farkli metabolizma sorunlari oluo bende bunlar yok ama arada takilio doktor pko dedi ayni zamanda multikistikmisim isllah hepimiz icin hayirlisi canim ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…