- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.641
bana hamileymişsin gibi geliyor :)Ama ovu testimi yaptım azönce sonuç böyleEki Görüntüle 1538221
Yok yapmadım canım sadece akşam 3 tane yaptım onlarda hep çıktı
valla canım fotoluk bısey yokkı :) bembeyaz.
aynen cıkmayasıca :) valla bu ay napcam bılmıyorum dr takıbıyle de olmadı. test yapmadan takılıcam sanırım 2 ay . ramazan sonra gıderım dr a
Kızlar ben dedim yanlış bu testler kan verdim sonuç 0.100
çok erken yapılan kan testlerinde çıkmayabiliyomuş canım. sen adet gecikmen olup olmadığına bakKızlar ben dedim yanlış bu testler kan verdim sonuç 0.100
Kızlar ben dedim yanlış bu testler kan verdim sonuç 0.100
yok prenses ya ole valla. moralim bozukcanım dur bakalım daha 3-4 günün var hiç belli olmaz bekleyelım bakalım
Yok canım gitmedim doktora sadece kan verdim çıktımartık git gel bıktım prenses yaadoktora gözüktün mü peki canım
yok prenses ya ole valla. moralim bozukolucam hıssedıyorum.
bıraz uzaklasmam lazım bu konudan . bıdahakı ay test yok. ole denıcem 2 gune 1. en azından ne zaman yumurtladıgımı bılmem gun saymam
Canım acaba senin yumurtalama daha yeni mi oldu valla bilemedim ya Karışık durum oldu senin bu aykarın ve bel ağrım çok fazla aynen adet olcağım zamanda böyle ağrıyo benim
canım sende hormon problemimi var acaba.Kızlar ben dedim yanlış bu testler kan verdim sonuç 0.100
Bütün testlerimi yaptırdım canım öyle bişey çıkmamıştıcanım sende hormon problemimi var acaba.
canım sende hormon problemimi var acaba.
Bütün testlerimi yaptırdım canım öyle bişey çıkmamıştı
benımde o aklıma geldıKist mi oldu acaba ? Gecen ay Bnmde gebelik testimde cizgi çıkmıştı kan testim 0.154 tu sonra kist oluşmuş ovu testlerimde hep pozitif gibiydi ya
galıba ole prenses ya. cunku stresle olmuyor. bızde bunu engelleyemıyoruz. he test yapmayınca engellenecek mı bılmıyorum ama. en azından denemek lazım.Ya canım vallahi bende anlamadım neden olmuyo diyeher hasta olduğumda eşimle kavga ediyorum sınırımı ondan çıkarıyorum olmicak bizim Çocuğumuz diye . Galba senin Dediğin gibi yapmak test doktor falan uzak durmak kafa rahatlaması Lazım gerçekten
Valla benimde aklımda o var canım kesin kist oluştuKist mi oldu acaba ? Gecen ay Bnmde gebelik testimde cizgi çıkmıştı kan testim 0.154 tu sonra kist oluşmuş ovu testlerimde hep pozitif gibiydi ya