- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.621
Yarın kan testi yaptır canım, inşallah beklediğimiz güzel haberi alırızKızçeler azönce bi daha yaptım ondada yine silik çizgi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan testi yaptır canım, inşallah beklediğimiz güzel haberi alırızKızçeler azönce bi daha yaptım ondada yine silik çizgi çıktı
Canım inofolici bende okudum burda bazı sayfalarda işe yarıyormuş inşAllah sendede güzel sonuç verir üzülme inşAllah eşininde testleri güzel çıkar hem bak artık yumurtlama zamanında gelicek stres yapma canımKızlar ben inofolic aldım adetin ilk gününden beri içiyorum baya araştırma yaptım doktorada sordum hoş devlet hastanesi doktoru bir haberdi ama gıda takviyesi olduğundan zaten vücudumuzda eser miktarda bulunan maddeler içerdiğinden içim rahat olarak başladım günde sadece tek doz inşallah vesile olur bebeğime bu hafta eşimde teste gidecek ne olur dua edin ben çok üzgünüm çok korkuyorum bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak 23 yaşındayım evet daha çok yolun başındayım belki de ama sabırsızım çok istiyorum miniğimi ağlıyorum üzülüyorum içimi dökmek istedim sizlere hamile olmak o kadar çok mucize gibi gelmeye başladı ki sanki o duyguyu hiç yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum bir buçuk ay sonra çok önemli sınavım var odaklanamıyorum
InşAllah canım yaaGbbc canim bence sen hamilesin yoksa o ovu testleri bos yere pozitif cikmaz. İnşallah güzelhaberlerini aliriz
Yarın sabah doktora gidicem zaten canım karnım çok ağrıyo yaa neden acaba sanki böyle bişeyler var içinde pat pat patlıyo gibiYarın kan testi yaptır canım, inşallah beklediğimiz güzel haberi alırız
üzülme prenses daha zamanımız var demekki... ben alıştım 6 aydır negatıf görmeye..
ama hamile olanların 10. günde çıktı hep beklıycem bakalım 4 gun daha ama ümidim yok. sivilceler çıktııDaha 8-9 gunum var gerçi ama umidim yok olmicakmis gibi seninde varmis 4 günün canım belli olmaz heran değişebilir sonuç
ne tesaduf benımde 3 gun var ve negatıf :)günaydın kızlar ovulasyonun 10. günü , bat a 4 gun var sabah test yaptım negatifffffffffffff
Onumuzdeki aylara bakicaz artık . Doktora yumurta takibine baslicam ben bu ay olmassa bi umut iste bunların hepsiama hamile olanların 10. günde çıktı hep beklıycem bakalım 4 gun daha ama ümidim yok. sivilceler çıktıı
edos yaptın mi test foto at Bakım :)ne tesaduf benımde 3 gun var ve negatıf :)
sivilceler cıktımı senınne tesaduf benımde 3 gun var ve negatıf :)
Günaydın kızlarr
valla canım fotoluk bısey yokkı :) bembeyaz.Onumuzdeki aylara bakicaz artık . Doktora yumurta takibine baslicam ben bu ay olmassa bi umut iste bunların hepsi
edos yaptın mi test foto at Bakım :)
aynen cıkmayasıca :) valla bu ay napcam bılmıyorum dr takıbıyle de olmadı. test yapmadan takılıcam sanırım 2 ay . ramazan sonra gıderım dr aCanım günaydın tekrar test yaptın mi :)
Yok yapmadım canım sadece akşam 3 tane yaptım onlarda hep çıktıCanım günaydın tekrar test yaptın mi :)