- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.681
Ben de durumlar ayni canim. Hicbiseyim yok. adet belirtimde yok. ara ara akintim var o da anormal bisey degilKızlar napıyosunuz nasıl gidiyoedosko sende durumlar nasıl canım prensinin_prensesi kasık ağrıların geçtimi canım
Drun dedigi gunde diyince de tutmuyorCanım bugun biraz gecti arada bi ağrıyo 6.gunum bugun ama tutmadı benim bu ay kesin doktorun dediği gunlerde çalışamadık sadece catladigi gun bide ondan bi gun önce çalışmıştık bekliyoruz be canım valla ne desem bosendiseliyim
Masallah :) neler oluyor yine. Artik yorum yapamiyorum sizin testlereKızlar peki buna ne diyorsunuzben yumurtluyorum galba
Canım baksana Suna bence doktor bilemedi yanlış yorumladı çatlamış diye hic bu kadar net ayni görmemiştim resmen ikisi ayni koyulukta. Zaten benim döngüne göre 18-19-20. Günler yunurtlama oluyodu. Cunku 34 gunde bi adet oluyorum benMasallah :) neler oluyor yine. Artik yorum yapamiyorum sizin testlere
o zaman kesin yumurtluyosunCanım baksana Suna bence doktor bilemedi yanlış yorumladı çatlamış diye hic bu kadar net ayni görmemiştim resmen ikisi ayni koyulukta. Zaten benim döngüne göre 18-19-20. Günler yunurtlama oluyodu. Cunku 34 gunde bi adet oluyorum ben
o zaman kesin yumurtluyosun
Masallah canimm hamilemissin hayrli olsun yeni gördüm bayagdir giremiyordum..ya ben adet olamadim. Lh hormonum 11 cikti galiba yuksekevet tatlım beta hcg 38.rabbime bin şükür
Merhaba prensescim bse sorcam senin lh fsh fln kac cikmisti canimKızlar durum bu. 14. Gun doktora gittiğimde ultrason resmi verdi ona göre çatlamış gözüküyo ikinci yumurtammi gelişti acaba ?????
Canim sen bir hormonlarına bir baktrsana..maalesef benimde testlerim bi garip cikiodu hatta adet gunume 2 gun kala hcg testim hemen pembelesti kan verdim negatifBütün testlerimi yaptırdım canım öyle bişey çıkmamıştı
Merhaba prensescim bse sorcam senin lh fsh fln kac cikmisti canim
Yok hayr demek istediğim yumurtlama olup catlamioda olabilir..benimki oyle bir durummus ilk defa bu ay yasadmBen test yaptırmadım canım gecen ay bi idrar testi yaptırmıştım normaldi hormonlara bakma Gereği duymadı doktor düzenli yumurtlaman oluyo dedi.
Prenses değerlendir bu günleri mutlaka canım bence ikinciye yumurtluyosun canımBen test yaptırmadım canım gecen ay bi idrar testi yaptırmıştım normaldi hormonlara bakma Gereği duymadı doktor düzenli yumurtlaman oluyo dedi.
En iyisi ben yarın şart oldu doktora gitmem gidip anlatayım bi ona yine bakalım ama dua edinde inşAllah kist olmamıştır kızlar yaaCanim sen bir hormonlarına bir baktrsana..maalesef benimde testlerim bi garip cikiodu hatta adet gunume 2 gun kala hcg testim hemen pembelesti kan verdim negatifadet olamadm hala bir hafta gecti lh hormonum 11 cikti dgerlerinde ni sknti yok cok sukur..galiba ondan testler yanlis cikodu.yumurta olusuo ama çatlamio kist yapio yada yumurta kalitesiz olusuo bilmiyorum morelim cok bozuk (( sende baktr ihmal etme canim
Yok hayr demek istediğim yumurtlama olup catlamioda olabilir..benimki oyle bir durummus ilk defa bu ay yasadmlh biraz yuksek oldugu icin hep ovu testlerim koyu gbi ckio hatta hcg bile yanlis cikabilio benim lh 11 cikti morelim alt üst (
Prenses değerlendir bu günleri mutlaka canım bence ikinciye yumurtluyosun canım
Ole olabilir prenses. 2. Yumurtan gelismistir. Yoksa sanmiyoruM dr yanlis gorsun. Hadi calismaya devam sen :)Kızlar durum bu. 14. Gun doktora gittiğimde ultrason resmi verdi ona göre çatlamış gözüküyo ikinci yumurtammi gelişti acaba ?????
Evet tatlim hayit otunu bende tavsiye ederim.yabancular ona kadın otu diyorlarMasallah canimm hamilemissin hayrli olsun yeni gördüm bayagdir giremiyordum..ya ben adet olamadim. Lh hormonum 11 cikti galiba yuksekbilmiyorum neolcek hayit tohumu icmeye basladm bir arkadasn tavsiyesiyle
Tabiki de 2. yumurtan gelismistir canım, günde 1.5-2 ml buyuyor yumurta, ilac falan kullanmismiydin canım, ne güzel bi ayda 2 tane yumurtladin o zaman, belki de ikiz olur seninCanım bn gecen hafta Salı gunu doktora gittim doktora gittiğim gun yumurtam çatlamış ultrason fotosunda var 19,39 olmus ikinci yumurtam 9.36 yydi belki o Büyüdü Çaltıcak bilmiyorum Yarin bi gidip baktırır duruma.
O kist olayı gecen ay benim basıma geldi canım gebelik testim bile pozitifti sonra 10 gun gecti adetim ögrendim ki kist oluşmuş adet oldum onunla birlikte gitmiş.