Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım ya bisey sorcam sen yumurtlamadan sonra adet ağrısı çektim demiştin ya. Ya rica etsem yumurtlamadan hemen sonra nasıl değişikler yasadın anlatırmısinn
anlatcam tatlım uzun uzun her yöntemimi filan yazcam.ama şu anda toplantım var.çıkınca yazarım

anlatcam tatlım uzun uzun her yöntemimi filan yazcam.ama şu anda toplantım var.çıkınca yazarım
canım bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.sormak istediğim bişi var yumurtlamadan sonra ovulasyon testlerim tekrar koyulaştı diye yazmışşın nasıl ne derece koyu oldu fotoları varsa atabilirmisin

arkadaşlar 17 sat 24 ünde ovulasyon testini ilk kez denemek istedim ikinci çizgi silik çıktı normalmi 8. günde silik de olsa çıkması bilgisi olan cevap verirse çok memnun olacam teşekürler

heves ettim her yapan ikinci çizgiyi gördü diye sonucu bile bile
sen naptın canım belirtiler varmı kacıncı günündesin
Canim pazar gunu adet olmam lazim.belirti aramaya kalkarsam yiginla belirti var :) o yuzden dusunmemeye calisiyorum.en erken cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim kismet artik sonrasi.senle bikac gun var aramizda diye biliyorum

Canim pazar gunu adet olmam lazim.belirti aramaya kalkarsam yiginla belirti var :) o yuzden dusunmemeye calisiyorum.en erken cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim kismet artik sonrasi.senle bikac gun var aramizda diye biliyorum
bende salı günü olmam lazım yumurtlamamın üzerine 14 eklersem eger ama ben bu ay erken yumurtlama oldu normalde döngüm 34 günde oluyorum kistten sonra dengem şaştı eger 34 günde olursam ohooooo cok var

yok tatlım zaten 3 defa yapıp yapmayı kesmiştim. ama dün gebelik testiyle beraber ovu testide yaptım.ona bakabilirsin

arkadaşlar 17 sat 24 ünde ovulasyon testini ilk kez denemek istedim ikinci çizgi silik çıktı normalmi 8. günde silik de olsa çıkması bilgisi olan cevap verirse çok memnun olacam teşekürler
normal canım genelde çıkar o çizgi.devam et sen

yorum yapabilecek olan varmı??? 13 14 . gunlerde sılındı gıbı oldu sonra tekrar koyulasmaya basladı nıye boyle oldukı catlamadımı acabaa kafamda deli sorular??

Canım ya bisey sorcam sen yumurtlamadan sonra adet ağrısı çektim demiştin ya. Ya rica etsem yumurtlamadan hemen sonra nasıl değişikler yasadın anlatırmısinn
prenses ve diğer kızlar yaşadıklarımıı ve çabalarımı anlattığım konu açtım.arayanlar kolay bulsun diye orayı okuyabilirsiniz

Kızlar napıyosunuz nasıl gidiyo edosko sende durumlar nasıl canım prensinin_prensesi kasık ağrıların geçtimi canım

Canım bugun biraz gecti arada bi ağrıyo 6.gunum bugun ama tutmadı benim bu ay kesin doktorun dediği gunlerde çalışamadık sadece catladigi gun bide ondan bi gun önce çalışmıştık bekliyoruz be canım valla ne desem bos endiseliyim

Hayırlısı prensesim yaa bişey sorucam canım gün aşırı ilişkiye devam edeyimmi yoksa artık yetermi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…