Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

12. gün yumurtladığıma eminim hanımlar. düşüşten sonra bu yükseliş ne anlama geliyor.. ?? lütfen yardımcı olur musunuz? dış gebelik riskim var.. ona göre kan tahlili vs. erken yaptıracağım..

Eklentiler

• 11272193_1591377691079075_2142625678_n.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 362
selamlar arkadaslar,
Topigi uzun suredir sessiz takipteydim :) sizlerden tecrubelerinizden o kadar cok sey ogrendim ki tesekkur etmek istedim. Ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasadigimiz icin bebisi hep ertelemistik ama bir kac ay evvel dusunmeye basladik o gunden beri takip ediyorum zaten sizi bir kac ay dusunduk acaba mi diye epey sorguladik kendimizi uygun zaman icin ama gectimiz ay karar verdik deneme yapmaya. ogrendiklerimi hemen uygulamaya gecirdim :) ClearBlue ovulasyon testi siparis ettim burdan ogrendiklerim sayesinde kendimi uzman gibi hissediyordum zaten testleri yapmaya basladim 14. gunde gulen yuzu yakaldim ertesi gunde cikti neyse o aksam ilk defa korunmasiz iliski oldu :)) tek sefer denedik yani korunmadan. En son regl tarihim 22 Nisan son adet tarihim bat 23 Mayis yani yarin ama merakli ben 16 mayis ta ovu testi yaptim silik cikti tabi ki de :/ ama adetime bir hafta kaladan itibaren kasik agrilarim falan basladi bir kac gundur de belim cok fena agriyordu regle olacakmisim gibi her tuvalete giderken bu sefer kesin oldum diye gidiyordum. ama bi yandan da goguslerim asiri hassaslasti ki benim regl doneminde bile oyle olmazdi simdi ucuna dokunsam aciyor. tabi bu psikolojikte olabilirdi emin olamiyor insan kendinden. neyse son bi tane ovu testi kalmisti onu regliden bir gun oncesine sakladim. Bugun sabah son kalan ovu testini yaptim sabahin 6 sinda hasir husur ilk idrari kacirmiyim diye yine gulen yuz cikti hemen heyecan yaptim ve hamilelik testini de yaptim idrara batirmamla aninda cizgi belirdi tabi elim ayagima karisti pozitifi gorunce :O Rabbim nasip etti cok sukur bin sukur.. Isteyen bekleyen herkese de nasip etsin insAllah.. Hala kasik ve bel agrim dewam ediyor biraz tedirginim o yuzden ama Rabbim hayirlisini nasip etsin insAllah olumsuz bir durum olmaz. bende sizler gibi belki bir faydam dokunur diye paylasmak istedim tekrar tesekkurler...

Eklentiler

• IMG_1527.JPG
    78,4 KB · Görüntüleme: 458

Hayirli olsun cnm, kucagina almak nasip olsun insallah saglikli bi sekilde :) ilk denemede olmus ne guzel, bekletmemis sizi :) paylasimini da cok begendim bu arada
Tum detaylari yazmissin :)

Hayirli olsun cnm, kucagina almak nasip olsun insallah saglikli bi sekilde :) ilk denemede olmus ne guzel, bekletmemis sizi :) paylasimini da cok begendim bu arada
Tum detaylari yazmissin :)
sagol canim isteyen bekleyen herkese Rabbim en kisa zamanda naip etsin insAllah.. benim insanlarda merak ettigim detaylari yazmaya calistim bir faydam olursa dusuncesiyle

Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin. Darısı buradaki tüm arkadaşlarımıza...

Canım hayırlı olsun Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin :) ne guzel ilk denemede olmus hemencik Rabbim bizlerede en kısa sure nasip eder insallah :) bizlere dua et canım :)

Arkadaslarb baska topigede yazdim ama cvp veren olmadi.bi bakarmisiniz adete 2 gun kala ovulasyon testim biri belli belirsiz olan sabah ilk idrarla daha belirgin olan idrara sıkışık 4saat sıvı almadan yaptigim.bi bakarmisiniz hic mi umut yok? Hamile olamaz miyim? Ovulasyon Testi boyle olup hamile.olan var mi?

Canım regle 2 gün varsa hamilelik testide çıkar ama ovulasyon testin fazla koyu çıkmamış istersen yarın sabah gebelik testi yap

Kızlar adet oldum pazar bekliyordum bu ay yumurtlama sancısı yaşamadım dedim ya yumurtlamayı kaçırmışım ya offff ben cumartesi pazar sanıyordum teste güvenip sabahları olan ilişkiler hep boşa olmuş hayırlısı artık yeni bat 19 haziran Allah'ım inşallah bu ay nasip eder kuzumu o kadar çok ilaç içtim rahatsızlandım ki bu ay fazla üzülmüyorum adetimde bir an önce başladı çok şükür yeni yumurtacımda oluşmaya başladı :) artık sizlerden haberler gelsin bu ay batı haziran olanlarla da beraber bekleriz :)

Canimm Hayırlısı olsun :) yeni ay yeni umutlar yeni heycanli bekleyişler :)

Hayırlısı canım yaa benimde hiç umudum kalmadı bu ay için inşAllah önümüzdeki aya canım
İnşallah canim ama senin daha cok var umutsuz olma sakin :) bizi bu hallere dusuren umutsuzluk zaten gelecek o bebeler zamanini bekliyor :) bu ay takip filan yapmadan devam edecegim canimiz ne zaman isterse çalışma her ay farklı taktik deniyorum birinden biri tutacak ama :) ya birde ilk defa hic beklemedigim.anda geldi adetim saatini bile tahmin ederdim cok ağrım var apranax filan içiyorum o derece vardir bundada bir hayir ben yumurtladigimi sandigim gunlerde bosuna ayagimi dikip yatmisim giden gitmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…