- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.521
5 gunum var. Ama 17. De boleydi sanki..Kaç günün var canım bence biraz koyulaşma var gibi
5 gun mu ayyy edos azcik kalmış ya5 gunum var. Ama 17. De boleydi sanki..
beklicez artik. Ufak bi ihtimal de olsa.
Hayırlısı olur inşAllah canım ama bence koyulaşma var gibi5 gunum var. Ama 17. De boleydi sanki..
beklicez artik. Ufak bi ihtimal de olsa.
Evet canim cabucak gercekle yuzleselim :))5 gun mu ayyy edos azcik kalmış ya
Insallah oledir canim. Umutsuzca bekliyorumHayırlısı olur inşAllah canım ama bence koyulaşma var gibi
Benimde ole canim. agrim filan yok. Her zamanki gibiyimbenim hiç umudum yok. hiç bi belirti yok. en buyuk belirti kasık ağrsıymış. bu ay da olmadı. 6. ayımız bitmiş olacak. adet olursam bıttıkten sonra eşim muane olacak sonrada ben duruma gore rahım fılmı cektırecegımbezen aklıma hiç hamıle kalamıyacakmışım gıbı gelıyor
Benimde aklıma hiç hamile kalamayacak mıyım diye geliyorbenim hiç umudum yok. hiç bi belirti yok. en buyuk belirti kasık ağrsıymış. bu ay da olmadı. 6. ayımız bitmiş olacak. adet olursam bıttıkten sonra eşim muane olacak sonrada ben duruma gore rahım fılmı cektırecegımbezen aklıma hiç hamıle kalamıyacakmışım gıbı gelıyor
benim temizKızlar memislerinize bi baksaniza ya.benim bugün başlarının iki yanından boynuma dogru giden yeşil damarlar var.neler oluyo bana
Kızlar memislerinize bi baksaniza ya.benim bugün başlarının iki yanından boynuma dogru giden yeşil damarlar var.neler oluyo bana
Canım hiç bozma moralini bende 2 buçuk sene bekledim ,4 buçuk senedir evliyim..etrafın bskısı herşey yoruyo insanı ,ama zamanı var olcak mutlaka umudunu hiç kaybetme ..dua et ve zamanını bekle ..Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakma rabbimmbenim hiç umudum yok. hiç bi belirti yok. en buyuk belirti kasık ağrsıymış. bu ay da olmadı. 6. ayımız bitmiş olacak. adet olursam bıttıkten sonra eşim muane olacak sonrada ben duruma gore rahım fılmı cektırecegımbezen aklıma hiç hamıle kalamıyacakmışım gıbı gelıyor
Bende mincikliyorum memisleri ama hic hassasiyet yok.adet sancisi da durdu.sadece belim agriyor ama acayip gazliyim :)Kızlar benim hala ağrım oluyo adet olcam gibi bacağıma vuruyo bide belim cok ağrıyo
Canım benim sağ Göğüs ucum acıyo sadece :) insallah seninki iyi bişeye işarettir :)
Bende mincikliyorum memisleri ama hic hassasiyet yok.adet sancisi da durdu.sadece belim agriyor ama acayip gazliyim :)[/
göğüs hassasiyeti herkeste olmuyor..ben de belirtilerde hep göğüs ağrısı aradım ama hiç olmadı..
Benimde belim çok fena ağrıyo yaa zor duruyorum ağrıdan vallaBende mincikliyorum memisleri ama hic hassasiyet yok.adet sancisi da durdu.sadece belim agriyor ama acayip gazliyim :)
Biz dun mangal yapalim dedik.anca oturdum. resmen belim kopkopacakti.hayirlara isarettir insBenimde belim çok fena ağrıyo yaa zor duruyorum ağrıdan valla
Ayyyyy canimmmm ben bile heyecanlandım yaaa fotosunu atsana testinKizlaaaaarrrrr.cok heyecanliyim.bugun oylesine erken olmasina ragmen test yapayım dedim.allahimmm hayalet gibi bi ikinci cizgi vr burda yaaa.
Ayyy hadi inşAllah canım yaa fotosunu koysana görelim bizdeKizlaaaaarrrrr.cok heyecanliyim.bugun oylesine erken olmasina ragmen test yapayım dedim.allahimmm hayalet gibi bi ikinci cizgi vr burda yaaa.
Gozun aydin canim.Kizlaaaaarrrrr.cok heyecanliyim.bugun oylesine erken olmasina ragmen test yapayım dedim.allahimmm hayalet gibi bi ikinci cizgi vr burda yaaa.