Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benim hiç umudum yok. hiç bi belirti yok. en buyuk belirti kasık ağrsıymış. bu ay da olmadı. 6. ayımız bitmiş olacak. adet olursam bıttıkten sonra eşim muane olacak sonrada ben duruma gore rahım fılmı cektırecegım bezen aklıma hiç hamıle kalamıyacakmışım gıbı gelıyor

Benimde ole canim. agrim filan yok. Her zamanki gibiyim

Benimde aklıma hiç hamile kalamayacak mıyım diye geliyor off bu sorular yüzünden olmuyor sanırım bütün gün sancı çektim adetin ilk günü çok kötü geçiyor ilk kez beklemediğim anda geldi inşallah öteki ay hiç gelmez canım hemde kasık ağrım yok diye hiç üzülme benim her ay kasık ağrım olur adetten önce ama bebek yok bende ağırmasın diye dua ediyorum illa ağrıyacak diye bişey yok canım inşallah tutmuştur bebeğin hiç üzülme :)

Kızlar memislerinize bi baksaniza ya.benim bugün başlarının iki yanından boynuma dogru giden yeşil damarlar var.neler oluyo bana

Canım hiç bozma moralini bende 2 buçuk sene bekledim ,4 buçuk senedir evliyim..etrafın bskısı herşey yoruyo insanı ,ama zamanı var olcak mutlaka umudunu hiç kaybetme ..dua et ve zamanını bekle ..Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakma rabbimm

Kızlar benim hala ağrım oluyo adet olcam gibi bacağıma vuruyo bide belim cok ağrıyo

Canım benim sağ Göğüs ucum acıyo sadece :) insallah seninki iyi bişeye işarettir :)
Bende mincikliyorum memisleri ama hic hassasiyet yok.adet sancisi da durdu.sadece belim agriyor ama acayip gazliyim :)

Ay bu cevaba cok sevindim tatlım allah anali babali büyütmenizi nasip etsin inş. bizede o miniklerden versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…