Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tamam canım 7-8 gibi Yaparım biri sabah çatlamış bi tanede varmis onun ıcın dedi sanırım Perşembe Cumartesi olsun diye
Vank
Gözün aydınn canımcımmm.
Bu ay buluşsunlar kavuşsunlar birbirlerine inş.
canim benim inşallah ya içime bi umut doğdu mutlu oldum sanki tutmuş gibi :))

Kizlar guvenmiyorum artik bata 5 gun kala silik ama ssonradan czg8m belirmisti onu ciddiye almadm cok saat gecti diye e buda mi sonradan cikti bariz damlatr damlatmaz pembe czgim belirdi bat im 1 gun gecincede iyice heveslendim hatta kesin gozuyle gordum suan doğuda görev yapiyorum burdaki imkanlar skntili sacma sapan bir hastanesi var gttim verdim sonuc bu artik umudum kalmadi her ay ayni hüsrani yasamaktan biktim ((

Kizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dedi Perşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Canım çook sevindim bence perşembe ve cuma günü ikinci yumurtan icin söylemiştir canım benimde geçen ay 2 tane vardı biri önce diğeri daha sonra çatladı ama ben ikinci çatlarken yapamamıştım canım inşAllah güzel haberler alıcaz senden bu ay canım

Dur canim hemen daha adet olmadan karalar baglama. O zaman da baglama tabi. Ama bekle bakalim.

Himmmm anladim simdi canimm ah birde ikiz tutuyormusss :)))

Bi tanecik olsun canım Rabbim isteyen herkese versin :))

Ayyy insallahhh canım hepimiz sırayla geliyoruz bir bir guzel haberler alalım birbirimizden insallahhhhh :))

pik yapmak ne demek ben bu ay ilk kez kullanıyorum da test banada anlatirmisiniz
Iki çizginin de ayni sekilde kopkoyu oldugu zaman tatlim.yani yumurtan kocaman ve patlamak üzere. patlarsa yani catlama olursa iceriden dollenmeye musait yumurta hücresi cikar ve spermler bunu 24ila36saat gibi bir zamanda dollemelidir

Canim hamilesin isteiste.yuppiiii.kacinci gün canım ovulasyondan sonra

Arkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi gecio kan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm((
Tatlim sen fil tarihinden kalma makinelerin oldugu bi sglik merkezinde mi yapiyorsun acaba.bazen makineler iyi cikmayabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…