- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.241
Ne zaman catlamis soledimi.simdi catlamis olsa persembeye kalir mi. Daha 48 saat var..Kizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dediPerşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Allah allah guvenilir bir testtir halbuki neden boyle oldu kiArkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi geciokan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm ((
Ayy hadi canim gozun aydin superr.canim yumurta catlamissa persembe ve cumartesi gunune gerek var mi acaba.bizde sabah calisma oldu.Bi daha dusunmuyodum.yani devam etmelimiyim sence.eve gelince tekrar ovu testi yaparmisin cok merak ettim testini.catlayinca tam olarak nasil oluyo acaba
canim benim inşallah ya içime bi umut doğdu mutlu oldum sanki tutmuş gibi :))Gözün aydınn canımcımmm.
Bu ay buluşsunlar kavuşsunlar birbirlerine inş.
Himmmm anladim simdi canimm ah birde ikiz tutuyormusss :)))Tamam canım 7-8 gibi Yaparım biri sabah çatlamış bi tanede varmis onun ıcın dedi sanırım Perşembe Cumartesi olsun diye
Vank
canim benim inşallah ya içime bi umut doğdu mutlu oldum sanki tutmuş gibi :))
Sabah çatlamış canım.Ne zaman catlamis soledimi.simdi catlamis olsa persembeye kalir mi. Daha 48 saat var..
Canım çook sevindim bence perşembe ve cuma günü ikinci yumurtan icin söylemiştir canım benimde geçen ay 2 tane vardı biri önce diğeri daha sonra çatladı ama ben ikinci çatlarken yapamamıştım canım inşAllah güzel haberler alıcaz senden bu ay canımKizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dediPerşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Dur canim hemen daha adet olmadan karalar baglama. O zaman da baglama tabi. Ama bekle bakalim.Kizlar guvenmiyorum artik bata 5 gun kala silik ama ssonradan czg8m belirmisti onu ciddiye almadm cok saat gecti diye e buda mi sonradan cikti bariz damlatr damlatmaz pembe czgim belirdi bat im 1 gun gecincede iyice heveslendim hatta kesin gozuyle gordum suan doğuda görev yapiyorum burdaki imkanlar skntili sacma sapan bir hastanesi var gttim verdim sonuc buartik umudum kalmadi her ay ayni hüsrani yasamaktan biktim ((
Anladim cnm.yazmissin 2 tane var diye. . Artik olsun birinden biri :) sansin daha fazla.Sabah çatlamış canım.
Himmmm anladim simdi canimm ah birde ikiz tutuyormusss :)))
Canım çook sevindim bence perşembe ve cuma günü ikinci yumurtan icin söylemiştir canım benimde geçen ay 2 tane vardı biri önce diğeri daha sonra çatladı ama ben ikinci çatlarken yapamamıştım canım inşAllah güzel haberler alıcaz senden bu ay canım
Ahhh edacim kan testi kesin ssonuc degil midirDur canim hemen daha adet olmadan karalar baglama. O zaman da baglama tabi. Ama bekle bakalim.
Oyle ama gec dollenme olmustur yukselir belki. Cizgi niye cikarki o zaman ya. beklemekten baska care yok canim. Adetin gecikirse 3 4 gun sonra tekrar yaptirirsin.Ahhh edacim kan testi kesin ssonuc degil midir( sinirlerim bozuldu yaaa
Iki çizginin de ayni sekilde kopkoyu oldugu zaman tatlim.yani yumurtan kocaman ve patlamak üzere. patlarsa yani catlama olursa iceriden dollenmeye musait yumurta hücresi cikar ve spermler bunu 24ila36saat gibi bir zamanda dollemelidirpik yapmak ne demek ben bu ay ilk kez kullanıyorum da test banada anlatirmisiniz
Canim hamilesin isteiste.yuppiiii.kacinci gün canım ovulasyondan sonraKizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
Canim benimde var.valla bilmem bnde 4 günlük hamileyim galiba :)Edaa senin kasiklarin agriyomu hala.benimde bugun kasik agrim var biraz aklima sen geldin hemen acaba bende mi 1 gunluk hamileyim
Tatlim sen fil tarihinden kalma makinelerin oldugu bi sglik merkezinde mi yapiyorsun acaba.bazen makineler iyi cikmayabilioArkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi geciokan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm ((
Yarin koyulasacak gibi.hadi bol sanslar bugünü değer lendir tatlimEki Görüntüle 1532607 Eki Görüntüle 1532605 Eki Görüntüle 1532604 Kaç güne koyulaşır arkadaşlar bakarmisinız bugün 17. Gunum
Testini niye koymadin. Sana ozenip bende yaptim :) simdi ugras dur acaba ne olcak diyeYarin koyulasacak gibi.hadi bol sanslar bugünü değer lendir tatlim
Sağol canım cevabın için inşallah bu kez tutarYarin koyulasacak gibi.hadi bol sanslar bugünü değer lendir tatlim