- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.281
canım bugün benim bat günüm ama henüz gelen giden yok sanırım yine 31 güne gelir yeni bat olarak 22 mayıs yazabilirsin.....8 saati geçirmeden ilişkiye gir canım sağlam olsunYumurtlamadan sanırım canım birazdan eve gidicem test yapcam :) ya çatlamış dedi ya doktor bu aksam olsun dedi gec kalmış olmayız dımı
Hadi yaaa suan kendim icinde cok umutlandimmCanım doktorda aynısını dedi senin dediklerini yap dedi
Ya o benim icin zor olmuyorda. Koyulastimi acildimi bosuna uzulmim :)Bencede yapma boşver. belki bende yapmam susuz dur sisini tut filan zor iş
Evet canım yumurtlamadan, benim böyle kasıklarım sökülüyormuş gibi ağrı olurdu.Kızlar adet olcakmisim gibi ağrım var yumurtlamadan Kaynaklı mi oluyo acaba ??? Bilgisi olan var mi
canım bugün benim bat günüm ama henüz gelen giden yok sanırım yine 31 güne gelir yeni bat olarak 22 mayıs yazabilirsin.....8 saati geçirmeden ilişkiye gir canım sağlam olsun
Hadi yaaa suan kendim icinde cok umutlandimm
Evet canım yumurtlamadan, benim böyle kasıklarım sökülüyormuş gibi ağrı olurdu.
Ayy bu ay hepinizden güzel haberler alalım. Her birinizin sağlıkla kavuşacağı bebişleri olsun inş.
Kızlar bu arada benim test silinmişbide kızlar ben bu ay 14.gun yumurtladim. Normalde 20.gunu buluyordu. Bu kistten sonra adet döngüm 28 güne falan düşmüş oluyo normalde 34 Gündü cok uzun geliyodu
Canım iki cizgi ayni koyulukta olduğu gun birde bir sonra ki gun calışma olmasi Lazım . Ama ben doktor kontörününde yaptırıyorum yumurta takibini oglen gittim doktora yumurtan sabah çatlamış aksam ilişki olsun mutlaka dedi :)prensinin_prensesi canım testte iki çizginin de aynı koyulukta mı olması gerekiyor silik çizgi olunca olmuyor mu ilk kez kullanacam çok cahilim
prensinin_prensesi senin ki en doğrusuymuş benim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var randevu almak çok zor pek ilgilenmiyorlar 17 haziranda ben dr gidecem, ilaç kullanıyor musunuz (folik asit ...) teşekürler
Gözünaydın canım inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alacağızkızlar herhalde bu defa çatladı benimki Eki Görüntüle 1533307
InşAllah canım bu ay bu topik bebek kaynıcakGözünaydın canım inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alacağız
Oh canim cok sukur catladi seninkide.degerlendir bugunu mutlaka kacirma.hatta bide sabahtan da yaparsan super olur :)kızlar herhalde bu defa çatladı benimki Eki Görüntüle 1533307
InşAllah canım bu akşamı değerlendiricem inşAllah bu ay hepimiz umut doluyuz ne güzel yaaOh canim cok sukur catladi seninkide.degerlendir bugunu mutlaka kacirma.hatta bide sabahtan da yaparsan super olur :)
Aynen canim bu ay cok ayri bi heycan var icimde.yani sekilde bebek haberi alicaz bu ay.ben olmam siz olursunuz.bi sekilde birimizin mutlulugunu paylasicaz gibime geliyoInşAllah canım bu akşamı değerlendiricem inşAllah bu ay hepimiz umut doluyuz ne güzel yaa
Aynen canim bu ay cok ayri bi heycan var icimde.yani sekilde bebek haberi alicaz bu ay.ben olmam siz olursunuz.bi sekilde birimizin mutlulugunu paylasicaz gibime geliyo