Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yumurtlamadan sanırım canım birazdan eve gidicem test yapcam :) ya çatlamış dedi ya doktor bu aksam olsun dedi gec kalmış olmayız dımı
canım bugün benim bat günüm ama henüz gelen giden yok sanırım yine 31 güne gelir yeni bat olarak 22 mayıs yazabilirsin.....8 saati geçirmeden ilişkiye gir canım sağlam olsun

Kızlar adet olcakmisim gibi ağrım var yumurtlamadan Kaynaklı mi oluyo acaba ??? Bilgisi olan var mi
Evet canım yumurtlamadan, benim böyle kasıklarım sökülüyormuş gibi ağrı olurdu.
Ayy bu ay hepinizden güzel haberler alalım. Her birinizin sağlıkla kavuşacağı bebişleri olsun inş.

canım bugün benim bat günüm ama henüz gelen giden yok sanırım yine 31 güne gelir yeni bat olarak 22 mayıs yazabilirsin.....8 saati geçirmeden ilişkiye gir canım sağlam olsun

Tamam canım yazıyorum. 8 saati geçmeden olur canım mutlaka inşallah Hayırlısı olur canım herkes ıcın

Hadi yaaa suan kendim icinde cok umutlandimm

Valla burda doktor olduk
Evet canım yumurtlamadan, benim böyle kasıklarım sökülüyormuş gibi ağrı olurdu.
Ayy bu ay hepinizden güzel haberler alalım. Her birinizin sağlıkla kavuşacağı bebişleri olsun inş.

Guzel annemizzzz ağzından bal damliyo inşallah birden cok HAMİŞ haberi alırız 10-15 gun sonra allahimmm insallahhhhhhhh

Kızlar bu arada benim test silinmiş bide kızlar ben bu ay 14.gun yumurtladim. Normalde 20.gunu buluyordu. Bu kistten sonra adet döngüm 28 güne falan düşmüş oluyo normalde 34 Gündü cok uzun geliyodu

Eklentiler

• image.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bu arada benim test silinmiş bide kızlar ben bu ay 14.gun yumurtladim. Normalde 20.gunu buluyordu. Bu kistten sonra adet döngüm 28 güne falan düşmüş oluyo normalde 34 Gündü cok uzun geliyodu
prensinin_prensesi canım testte iki çizginin de aynı koyulukta mı olması gerekiyor silik çizgi olunca olmuyor mu ilk kez kullanacam çok cahilim

prensinin_prensesi canım testte iki çizginin de aynı koyulukta mı olması gerekiyor silik çizgi olunca olmuyor mu ilk kez kullanacam çok cahilim
Canım iki cizgi ayni koyulukta olduğu gun birde bir sonra ki gun calışma olmasi Lazım . Ama ben doktor kontörününde yaptırıyorum yumurta takibini oglen gittim doktora yumurtan sabah çatlamış aksam ilişki olsun mutlaka dedi :)

Evet canım kullanıyorum eşimde balık Yağı hapı kullanıyo doktorum vermişti . Ama bi doktora git en Güzeli bence :)

Oy maşallah topiğimize :) herkeste bir heyecan 2 hafta sonra bebe kaynayacak burası herhalde benim heyecan çabuk bitti kahrolası kan testi yüzünden öteki aya bomba gibi geliyorum bebemle hem de pazara kadar gelmezse kırmızılar bende umutlu olabilirim belki :)

Aynen canim bu ay cok ayri bi heycan var icimde.yani sekilde bebek haberi alicaz bu ay.ben olmam siz olursunuz.bi sekilde birimizin mutlulugunu paylasicaz gibime geliyo

Ayyy canım banada oyle geliyo kesin aramızdan birileri cikicak inşallah bu randımanlı gidersek kısmetse bu ay olmasa bile onumuzdeki ay kesin biseyler olur

Hemen hemen herkesin yumurtalar aynı zamanlarda Çatladı inşallah birsürü hamis haberi alırız. Buda benim sabah ve akşamki testim Çatladı mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…