- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.261
Tatlim aradim ama banyo copunu boşaltmisim.bugunde temizlik yapmktan habire su ictim testte yapamiyorum.ama yarin yaparim sen yaptıysan at bakalimTestini niye koymadin. Sana ozenip bende yaptim :) simdi ugras dur acaba ne olcak diye
Tuh yaa :)) ben yaptimda daha cok erken yaa. Sen yaptin diye yaptim. simdiden bisey ifade etmez herhaldeTatlim aradim ama banyo copunu boşaltmisim.bugunde temizlik yapmktan habire su ictim testte yapamiyorum.ama yarin yaparim sen yaptıysan at bakalim
Heheheh ay insallah gercek olur bu soylediklerimiz :)))Canim benimde var.valla bilmem bnde 4 günlük hamileyim galiba :)
Yanlis hatirlamisim ya. 12. Gun gittigimde salinmaya baslamis demisti. 13. Sabah iliski olsun demisti.Tuh yaa :)) ben yaptimda daha cok erken yaa. Sen yaptin diye yaptim. simdiden bisey ifade etmez herhaldetestkolik olduk 12 sabah pikti benimki. Hatta 11 gece sanirim. Bakalim gecse su gunler ya
Canim istersen baska bi markayla tekrar dene baska bi hastaneye gidelirsende orda baktir cunku kullandiklari cihazlar veya kitler eski ise yanlis sonu cikabilirKizlar guvenmiyorum artik bata 5 gun kala silik ama ssonradan czg8m belirmisti onu ciddiye almadm cok saat gecti diye e buda mi sonradan cikti bariz damlatr damlatmaz pembe czgim belirdi bat im 1 gun gecincede iyice heveslendim hatta kesin gozuyle gordum suan doğuda görev yapiyorum burdaki imkanlar skntili sacma sapan bir hastanesi var gttim verdim sonuc buartik umudum kalmadi her ay ayni hüsrani yasamaktan biktim ((
Eki Görüntüle 1532788 Eki Görüntüle 1532789 Eki Görüntüle 1532790
Kizlar 11. Gunde boyleyine ayni koyulukta sanki
Dimi ya 3 4 gundur ayni sanki normalmiAyni gibi cnm son testin
Evet yakin ama ayni degil 3 4 gundur.D
Dimi ya 3 4 gundur ayni sanki normalmi
Kiz benimki bundan koyuydu.gitgide koyulasmisti yarin bakayim ne oldu koyulukTuh yaa :)) ben yaptimda daha cok erken yaa. Sen yaptin diye yaptim. simdiden bisey ifade etmez herhaldetestkolik olduk 12 sabah pikti benimki. Hatta 11 gece sanirim. Bakalim gecse su gunler ya
Yap bakalim senKiz benimki bundan koyuydu.gitgide koyulasmisti yarin bakayim ne oldu koyuluk
Canım daha bence 2 gün felan var. Yine de günaşırı çalışmayı ihmal etmeEki Görüntüle 1532607 Eki Görüntüle 1532605 Eki Görüntüle 1532604 Kaç güne koyulaşır arkadaşlar bakarmisinız bugün 17. Gunum
Canim nedendir bilmem bende sabahtan beridir oyleyim.hic gecmeyen bi agri varKızlar adet olcakmisim gibi ağrım var yumurtlamadan Kaynaklı mi oluyo acaba ??? Bilgisi olan var mi
Canim nedendir bilmem bende sabahtan beridir oyleyim.hic gecmeyen bi agri var
Yumurtlamadan dolayı prenses o ağrılar canım benimde düne kadar vardı gitti şimdide mide bulantılarım başladı yaa nie böyle oluyo bilmiyorum vallaKızlar adet olcakmisim gibi ağrım var yumurtlamadan Kaynaklı mi oluyo acaba ??? Bilgisi olan var mi
Bencede yapma boşver. belki bende yapmam susuz dur sisini tut filan zor işYap bakalim senben yapmiyorum yaa. Sonra sinirim.bozuluyo . Etkilenmicem yapmicam
Yumurtlamadan dolayı prenses o ağrılar canım benimde düne kadar vardı gitti şimdide mide bulantılarım başladı yaa nie böyle oluyo bilmiyorum valla
Canim sanmam gec kalacagini yemekten sonra bitter cikolata ve sert bi kahve icir esine.cok gec saate kalmadan birliktelik olsun.bu birliktelik cok onemli suanda.ayaklarini havaya dik bi sure.bekinin altindada yastik olsun.insallah tutacak canimYumurtlamadan sanırım canım birazdan eve gidicem test yapcam :) ya çatlamış dedi ya doktor bu aksam olsun dedi gec kalmış olmayız dımı
Canım doktorda aynısını dedi senin dediklerini yap dediCanim sanmam gec kalacagini yemekten sonra bitter cikolata ve sert bi kahve icir esine.cok gec saate kalmadan birliktelik olsun.bu birliktelik cok onemli suanda.ayaklarini havaya dik bi sure.bekinin altindada yastik olsun.insallah tutacak canim