Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Tatlim aradim ama banyo copunu boşaltmisim.bugunde temizlik yapmktan habire su ictim testte yapamiyorum.ama yarin yaparim sen yaptıysan at bakalim
Tuh yaa :)) ben yaptimda daha cok erken yaa. Sen yaptin diye yaptim. simdiden bisey ifade etmez herhalde :KK48: testkolik olduk :KK70: 12 sabah pikti benimki. Hatta 11 gece sanirim. Bakalim gecse su gunler ya :KK51:

Eklentiler

• img1432030504497.jpg
    img1432030504497.jpg
    277,6 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar guvenmiyorum artik bata 5 gun kala silik ama ssonradan czg8m belirmisti onu ciddiye almadm cok saat gecti diye e buda mi sonradan cikti bariz damlatr damlatmaz pembe czgim belirdi bat im 1 gun gecincede iyice heveslendim hatta kesin gozuyle gordum suan doğuda görev yapiyorum burdaki imkanlar skntili sacma sapan bir hastanesi var gttim verdim sonuc bu :KK42::cry: artik umudum kalmadi her ay ayni hüsrani yasamaktan biktim :KK43:((
Canim istersen baska bi markayla tekrar dene baska bi hastaneye gidelirsende orda baktir cunku kullandiklari cihazlar veya kitler eski ise yanlis sonu cikabilir

Yumurtlamadan sanırım canım birazdan eve gidicem test yapcam :) ya çatlamış dedi ya doktor bu aksam olsun dedi gec kalmış olmayız dımı
Canim sanmam gec kalacagini yemekten sonra bitter cikolata ve sert bi kahve icir esine.cok gec saate kalmadan birliktelik olsun.bu birliktelik cok onemli suanda.ayaklarini havaya dik bi sure.bekinin altindada yastik olsun.insallah tutacak canim

X