Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlarrr bu da benim testim sonunda siliklesmis.muhtemelen gece siliklesti cunku aksam 9bucukta yaptigim hala pozitifti.aksam erkenden bide yarin sabahi degerlendiricem.bu arada kizlar eslerinize sert kahve icirmeyi unutmayin sakin.bitter cikolata havuc cilek ne kadar yiyebiliyolarsa yesinler.su gunlerde ne yapsalar kar :KK70:su 3 4 kisiden 1 kisi bile hamile kalsak yeticek bize psikolojik olarak :)

Eklentiler

• 20150518_103452.jpg
    20150518_103452.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 48
Kizlarrr bu da benim testim sonunda siliklesmis.muhtemelen gece siliklesti cunku aksam 9bucukta yaptigim hala pozitifti.aksam erkenden bide yarin sabahi degerlendiricem.bu arada kizlar eslerinize sert kahve icirmeyi unutmayin sakin.bitter cikolata havuc cilek ne kadar yiyebiliyolarsa yesinler.su gunlerde ne yapsalar kar :KK70:su 3 4 kisiden 1 kisi bile hamile kalsak yeticek bize psikolojik olarak :)

Canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olur insallhhhhh :)) senide nadasa bırakıyoruz zor günleri atlattinn :KK70: bizlerde arkadan gelicez

Canım sen bos Geçme bu günleri :)) hazır pozitif içeri depola ne kadar yaparsan :))
Yok boş geçermiyim hiç prenses ama çok ağrım var ya kasıklarımla belim çok kötü hep uyusam böle akşam gecede iki defa yataktan zıplayarak uyandım istifra etmek için heryerim kırılmış sanki bare 2-3 gün biraz iyi olayım yaa

Hadi gözün aydın canım

Yok boş geçermiyim hiç prenses ama çok ağrım var ya kasıklarımla belim çok kötü hep uyusam böle akşam gecede iki defa yataktan zıplayarak uyandım istifra etmek için heryerim kırılmış sanki bare 2-3 gün biraz iyi olayım yaa

yaaa canım niye böyle oldun kı acaba ymurtlamadan kaynaklımı kı ? yada üşüttün mü acaba mi miden bulanmıssso_O

çatlamıyor mu acaba yaa .
hepsını koysana bı duzenleyıp. o_O
gunaydın bu arada. ben sapasaglamım masallah :KK70: hıcbıryerım agırmıyor ne olacak benım bu halim :p
muhtemelen çatlama ıle ılgılı bı problem var 3 gun pozıtıf gorenlerın. ama benımkı gerıde kaldı. cuma gunu pozıtıftı c.tesı ovulasyon c.tesı geceyı degerlendırdım. ve ben bu ay bı ılkı denedım kızlar. pozıtıfı gordugumde ilişkı olmadı silikleşince oldu. bu ay boyle bi deneyım dedım bakalım nasıl olacak

muhtemelen çatlama ıle ılgılı bı problem var 3 gun pozıtıf gorenlerın. ama benımkı gerıde kaldı. cuma gunu pozıtıftı c.tesı ovulasyon c.tesı geceyı degerlendırdım. ve ben bu ay bı ılkı denedım kızlar. pozıtıfı gordugumde ilişkı olmadı silikleşince oldu. bu ay boyle bi deneyım dedım bakalım nasıl olacak
benimde bu ay tam tersi oldu :) hep silikleşince oluyordur. bu sefer çift çizgi olduğu anda oldu hatta.
gerçi dr söledi . ama denk mi geldi öle mi olması gerekiyor bılmıyorum. sonuca göre tavsiyelerde bulunacagım :) ya da bıdahakı ay baska bıseyler denerız artık. :confused:

benimde bu ay tam tersi oldu :) hep silikleşince oluyordur. bu sefer çift çizgi olduğu anda oldu hatta.
gerçi dr söledi . ama denk mi geldi öle mi olması gerekiyor bılmıyorum. sonuca göre tavsiyelerde bulunacagım :) ya da bıdahakı ay baska bıseyler denerız artık. :confused:
bizde eşimle doktora bu ay olmazsa eğer gıdeceğiz. sperm durumunu bilmedıgım için pozıtıf olan gun yapmadık. hormon testı ıcın doktora gıttıgımde pozıtıf oldugunda degıl silikleşince birliktelık olacak demişti. hayırlısı bakalım. yazın 2 tane düğünümüz var ozamna kadar olmazsa akrabalar sorar sen istemiyormusun diye :KK43:

slm kizlar bende cift cigiyi gorunce 4 saat sonra iliski ve 24 saat sonra tekrar iliski oldu .. bat tarihim cok karisik haziran basi diyelim ve allah hepimize sabirla beklemeyi nasip etsin

bu ay 6. ayımız . bu ayda olmazsa doktora gıttıgımde 1 sene oldu demeyı düşünuyorum. yoksa ilgilenmıyormuş. sonuçta özele gıdecegız para werecegız. 1 sene dolsun oyle gel i duymak için gıtmıyorum :KK62:. doktorlarada kızıyorum. anlamıyorlar bizi. gelmişim işte adam akıllı muayane et warsa bişey tedavı olalım :KK22:

X