Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar benim testlerime de yorum yaparmisiniz ilk defa kullanıyorum ateş ölçme yöntemine göre 10. Gün yumurtlama oldu gosteriyo ama sanki bugün daha mı koyu

Ayy bu ay kac kisi ayni gidiyoz simdi senin iki ihtimal var ya dun pik yapti simdi siliklesmeye basliyo.yada yarin tam koyu olacak.iyiki degerlendirmissin canim

Yaaaa hic bu kadar erken beklemiyordum canım görünce şaşırdım . Haftasonu sabah yaptık 2 gun. Yarin bos geçmeyi düşünüyodum ama Yarin ki teste göre hareket ederiz artık canım
Sen ne durumdasın siliklesti mi test ?

Ben sabah yaptim yine canim hala koyuydu.daha eve varamadim gider gitmez yapicam :) bizde bu iki gun sabah calistikay bakalim ne olacak bu ay cok merakliyim

Kızlar ya benim yine umudum artmaya başladı 0.79 bata 8 gün kala belkide yükselir okudum birkaç yerde yükselen var dün yumurtlamadan sonra 5. ya da 6. gündü tam sancı yaşamadığım için kestiremiyorum .İnşallah bir mucize olur inşallah

olur canım artarr belki ümidini kaybetme.benim ilk gebelikte öyle olmuştu.negatif çıktı 3 gün sonra pozitifti

Kizlarr en alttaki 21 30 da yaptigim test.bu ayda silinememe sorunumu yasicaz yaa hala cift cizgii.napayim ben simdi iliski isini.2 gundur sabah calisiyoz zaten yarin sabahi es geceyim mi ? prensinin_prensesi sen ne yapacaksin canim tam olarak?

Eklentiler

• IMG-20150517-WA0044.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 76

Canım sabah olsun sonra ara verip aksam yaparsınız :)

Ben Yarin ki teste göre bakicam canım muhtemelen Yarin pik yapcak benim Salı gunude doktora gidicektim erken olucak bu ay sanırım kistten sonra biraz Değişti :)

Canım sabah olsun sonra ara verip aksam yaparsınız :)

Ben Yarin ki teste göre bakicam canım muhtemelen Yarin pik yapcak benim Salı gunude doktora gidicektim erken olucak bu ay sanırım kistten sonra biraz Değişti :)
Ya sperm kalitesinden cok korkuyorum ya.bi sorun varsa diye.yarin esimi iyi besleyip test sonucuna gore aksam mi denesek.sonra sali sabahi esimi gec gondereyim biraz ise bide o zaman yapariz yine ee catlar herhalde o zamana kadar :))

Kizlarrrrrrr ay testime bakın 10 dkka oluyo yapalı benim yumoslarrr harekete geciyo galba
Geliyor yumoş
Eki Görüntüle 1530438 Kızlar benim testlerime de yorum yaparmisiniz ilk defa kullanıyorum ateş ölçme yöntemine göre 10. Gün yumurtlama oldu gosteriyo ama sanki bugün daha mı koyu
Canım ff çizgi çektiği gün ov. testi yapmışmıydın peki ? Eğer yaptığında tam koyuluk yoktuysa bu testlere göre daha yumurtlama olmamış. Eğer koyuluk olduysa çatlamış ki silik çıkıyor.
Henüz çatlamamış canımcım
Evet canım çatlamamış. Yarın silikleşme olursa akşam çalışırsınız. Olmazsa sonraki gün sabah

Canim cok erken ama yaa kanda 10.gunden sonra yukselio yani yerlesme olmadiysa hcg kana daha salgilanmaz. Hayrli olsun de bekle yukselme ihtimali var cunku :)

gbbc kaç gundur pozıtıf ? benımde gecen ve ondan oncekı ay 3 gun pozıtıf 4. gun sılıkleşiyordu. ama bu ay sadece bir gün pozıtıftı ertesı gun negatıf. 17 mayısya yumurtladım :)

gbbc kaç gundur pozıtıf ? benımde gecen ve ondan oncekı ay 3 gun pozıtıf 4. gun sılıkleşiyordu. ama bu ay sadece bir gün pozıtıftı ertesı gun negatıf. 17 mayısya yumurtladım :)
çatlamıyor mu acaba yaa .
hepsını koysana bı duzenleyıp.
gunaydın bu arada. ben sapasaglamım masallah hıcbıryerım agırmıyor ne olacak benım bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…