- 20 Şubat 2019
- 784
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Senin de hepimizin de olur inşallah sadece zamanı var anca olur 2. ci yılda anca oldu benim ilk gebelik sağlıksiz di maalesef ikinci gebelik sağlıklı oldu çok şükürÇok şükür işte evlat sahibisin 1 olduysa 2 de olur içini gönlünü ferah tut olur elbet benim ilk olucak daha 1 yıllık evliyim
Evet catlamis aynı saatte yaptin dimi bir de ilk idrarla değil ikinci idrarlaBenim dün pik oldu bu gün çatladı sanırım ama hissettim ağrı oldu ara ara saydam akıntılarım da oldu
Aynen çatlamış Senin yumurtanBenim dün pik oldu bu gün çatladı sanırım ama hissettim ağrı oldu ara ara saydam akıntılarım da oldu
Benimki de böyle en alttaki bugün ki
Benim ilk defa bu kadar net saydam akıntım oldu dün, normalde böyle asla olmazdı geçen ay histeroskopi oldum belki ondan bu kadar net hissetmisimdirBenim dün pik oldu bu gün çatladı sanırım ama hissettim ağrı oldu ara ara saydam akıntılarım da oldu
İnan adamı yumurtlama gününe ikna etmek daha büyük stres bana erkek kafası inanmıyorlar testeStres yapma sakın 1 yıl daha çiçeği burnundaRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Ben bir şey olmadım bence yumurtlama belirtisi okumuştum zaten oluyormuşBenim ilk defa bu kadar net saydam akıntım oldu dün, normalde böyle asla olmazdı geçen ay histeroskopi oldum belki ondan bu kadar net hissetmisimdir
Benimki sürekli gelip yumurtladin mi diyorİnan adamı yumurtlama gününe ikna etmek daha büyük stres bana erkek kafası inanmıyorlar teste
Garanti olsun diye 2 kere yaptım canım ikiside aynıEvet catlamis aynı saatte yaptin dimi bir de ilk idrarla değil ikinci idrarla
Evet o daha zor zorlayamiyosun daİnan adamı yumurtlama gününe ikna etmek daha büyük stres bana erkek kafası inanmıyorlar teste
Tavukmusun sen dedi adam bana artık gülmeye başladı bu işe oda kadınlar gibi asla değil erkeklerBenimki sürekli gelip yumurtladin mi diyorsinir ediyor insanı, aslında çok stresli mecburi olsun diye düşününce.
Aynilar ya hepsinin düşüncesi aynıTavukmusun sen dedi adam bana artık gülmeye başladı bu işe oda kadınlar gibi asla değil erkekler
Aynen öyle yumurtlama oldu yumurtam çatladı diyorum bende artık rüyalarım da gebelik testi görmeye başladım pozitifi görüyorumTavukmusun sen dedi adam bana artık gülmeye başladı bu işe oda kadınlar gibi asla değil erkekler
Valla ben geçen cirladimEvet o daha zor zorlayamiyosun da
İnanırım sana banada arada böyle değişiklikler oluyor ama zihnimizi iyiye ve pozitife yoralım yıpranmayalım güzel geçsin bizler içinAynen öyle yumurtlama oldu yumurtam çatladı diyorum bende artık rüyalarım da gebelik testi görmeye başladım pozitifi görüyorum
Valla aynısını ben dün dedim bu ay olmazsa sebebi sensin diye Allahım tek olmamam çok güzelValla ben geçen cirladimbu ay olmazsa sebebi sensin dedim üzülüyorum diye kıyamıyor da hatta geçen bu kadar ağladım 3 tane yapicam dedim ciddi değilsin dimi diye geziyor etrafımda
Hadi yaValla ben geçen cirladimbu ay olmazsa sebebi sensin dedim üzülüyorum diye kıyamıyor da hatta geçen bu kadar ağladım 3 tane yapicam dedim ciddi değilsin dimi diye geziyor etrafımda
Evet yoruyorlar çünkü olur olmadık zamanda gelme yumurtlama günleri gel sende mutlu ol bende ikimizde muradımıza erelim dedim artık en son ki o kadar anlayışlı bir eşe sahibim adamın da devreler artık yandı anlamdım bendeHadi ya