Ovulasyon testi ve kullanımı

Canım zaten çok güzel değerlendirme yapmışın gerisi artık takdire kalmış olur elbet olabildiğinide görmüşüm zaten bu dedin semptomlar hava kalmadan ne zaman önce başlamıştı

İnşallah bu ay olmuştur sizin aynı hisleri paylaşıyoruz herkesin o bekleyişini anlıyorum gerçekten kafada bir sürü şey dönüyor
amin her isteyene nasip olsun ama bu strest olayı beni endişelendiyor psikolojik olarak etkilemesini istemiyorum ama hep bir araştırma hep bir acaba ile geçiyor artık

Benim temmuz ayında 15 16 17 23 27 temmuzda ilişkim olmuştu öncesi eşim yanimda değildi yumurta dönemi geçmiştir bu ay olmaz demiştim ikinci ayimizdi korumasız olan Haziran da böyleydi hamileliğime göre adetimi ertelediler 29 Haziran son adetimdi. Muhtemelen 10 temmuz olarak güncelleme yaptı doktor 23 temmuzda olmuş diye tahminde bulundu ultrasona göre. Ben ilk testimi erken gebelik yaptım 1 ağustosta çizgi o kadar yok gibiydi ki gün ışığına tutup baktım yani o kadar görülmüyordu. Sonraki gün yine yaptım 3 Ağustosta kan verdim beta 76 gibi bir şeydi tam olarak hangi gün oldu kafa karışıklığı yaşadık yani ama 22 haziran 15 temmuz arası hiç ilişki yok kendi memleketime gitmiştim geç döllenme dediler şöyle de olmuş olabilir tabi 17 temmuzdaki iliskimdeki spermler bir kaç gün kalıp 20si gibi de döllenmiş olabilir

Ben de son iki aydır öyleyim ve bu şekilde her siteye girmişim tekrar bakınca tıkladığım belli oluyor yani kendime kızıyorum sonra engel olamıyorum

Geç döllenme olduğu için adetim takvime göre 6 gün geçmişti 1agustosta hiç başka belirtim yoktu normalde sırtım ağrımaz ama o günlerde hep ağrıdı yani test yapmadan önce emindim çünkü garip bir agriydi 29 temmuzdan itibaren vardı

Çok tuhaf işte olmaz diyorsun oluyor bekliyorsun olmuyor anladım canım ama karamsarlığa yinede kapılma bak vakti zamanı varmış hepimiz için

Adet günü de geçmişti ya onunda tabi etkisi vardı o zaman ovulasyon falan denemedim pik günü bilmiyorum yani. Bu ay 16. Döngü günümde gördüm pik o zamanki muhtemelen 20 veya daha sonrasındaydı

Değişiyor kadından kadına cidden kiminin hiç belirtisi olmuyor kiminin çok oluyor bende alamadım kendimizi dinlememek en iyisi gün geciktimi direk kan testi vermek en iyisi geliyor bana

Ben geçen yıl Eylül'de evlendim yasım 28 benim Mart'tan önce korunmasız ilişkim yoktu Mart Mayıs arası da bazen korumalı bazen korumasız ama korumasız bir ikiydi yani takvime işaretledim uygulanmadan da o yüzden biliyorum Haziran'da tamamen bıraktık temmuzda öyle ben temmuzda şu kafadaydim çok uzun zaman geçti yumurtalama günü geçmiştir bu ay olmaz kısmet öbür aya diyordum ama beklenti de vardı içten içe

Bende 27 yaşındayım bende geçen yıl ağustosta evlendim 3 aydır korunmuyorum doktorum bana dediki en az 1 yıl kendiniz deneyin sonrasında bakarız dedi tabi bu arada bizde bir sıkıntı varmı diye muayene olduk çok şükür bir şey çıkmadı ve her ay geçtikçe gebe kalma şansı yüzdeliği artıyormuş zaten senin içinde daha yeni bir süreç yaşında genç yakındır bebeğine kavuşman iyi düşünki iyi olsun

Senin de öyle daha çok yeni bu ay yoksa bile bir kaç aya bence kesin olur. Bizde de bir sorun yok ama doktor kürtaj sonrası da biraz sürebilir o kadar kolay değil hamile kalmak her istediğinde dedi bu işin temel matematigi ne kadar çok ilişki yaptığın da değil stresi çıkarıp bellentisiz olmak aslında. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardır her şeyin bir zamanı Allah gönlüne göre versin

Ama kurtaj olsan bile senin vücudun zaten kendini gebeliğe hazır olduğu için hamile kalmanda geçikmez canım Allah'ın izniyle bı kere adet olup ikinci ayda hamilelik oranları çok yüksek inşallah seninde öyle olur rabbim bekleyen herkesi sevindirsin

Değişiyor kadından kadına cidden kiminin hiç belirtisi olmuyor kiminin çok oluyor bende alamadım kendimizi dinlememek en iyisi gün geciktimi direk kan testi vermek en iyisi geliyor bana
Aynen ama illa ki bı dinliyosun kendini şu belirti var mj bu belirti var mj göğüs hassasiyeti hiç yok mesela bende de sadece dediğin gibi kasik ağrım var oda adet yaklaştıkca oluyo heralde diyorum bı yanın olmaz derken bı yanın ya olduysa diyo Allah'ım hayırlısınj versin

Benim çevremde 2 kişi de aynı şeyi gördüm kalp durması kürtaj ikiside 2 ay sonra gebe kaldılar yani asla kendini yorma olur en güzelleri

Gerçekten haklısınız artık ben de bu kadar kasmayı bırakıyorum illaki vakti zamanı vardır bu ay olmaz sonrasında olur. Yormamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…