- 20 Şubat 2019
- 784
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Hiç bi belirti yok diyorum bende kendi kendime daha dur diyorum döllenme olmadan belirti mi olur adet geçmesi lazım heralde belirti için ne göğüs hassasiyeti ne koku hassasiyeti diğer ayarlardan bı fark yokYok değilim, inşallah bende kalırım bir an önce
Arkadaşla benim aynı gün şansa hepimiz güzel haberler verelim bu ayAyyy hadi inşallah sizin beklenen adet tarihi ne zaman birbirimize moral verelim
İnşallah canım aynı beklenen âdet günümüz hepimizde hamile olmuş olalım inşallahMerhaba canım benimde 14 de adet günüm ikimizinde yumurtlama adet günü aynı sanırım ben ilk defa yapmıyorum 2 defa yapıyorum geçen ay yaptım ama test bitti pik görmedim saldım artık bu ay ilk defa pik gördüm 4 aydır korunmuyorum ama 1 ay korunmak zorunda kaldım hpv teşhisi konulduğu için umarım güzel haberler altız aynı gün
Olur inşallah daha önce bir gebeliğin oldumu bir de ne kadarlık evlisin canımİnşallah canım aynı beklenen âdet günümüz hepimizde hamile olmuş olalım inşallah
Benim 20 Aralık tahmini, pek düzenli olmuyorum normalde bu hafta sonu yumurtlama olacaktı iyiki test yapmışım dün yakaladım çift çizgiQUOTE="Dila elif yilmaz, post: 78620443, member: 931229"]
Ayyy hadi inşallah sizin beklenen adet tarihi ne zaman birbirimize moral verelim
Hep ben ov testlerine yorum yaparım ama sizden de duymaya ihtiyacım var sanırım, ilk iki dün son iki bu gün çift dimi ben kendimi kandirmiyorumİnşallah canım aynı beklenen âdet günümüz hepimizde hamile olmuş olalım inşallah
Benimde ovulasyon böyle dün birliktelik oldu bugün eşim yok işte yarına inşallah tekrar deneme olcak bakalım sizceArkadaşla benim aynı gün şansa hepimiz güzel haberler verelim bu ay
4 günlük tesmi bu canımHep ben ov testlerine yorum yaparım ama sizden de duymaya ihtiyacım var sanırım, ilk iki dün son iki bu gün çift dimi ben kendimi kandirmiyorum
Pik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 günBenimde ovulasyon böyle dün birliktelik oldu bugün eşim yok işte yarına inşallah tekrar deneme olcak bakalım sizce
Yok hayır üstten iki tanesi dün alttan iki tanesi bu gün. Bir sabah bir akşam yaptım benim hep iki gün sürer pozitif ins test bozuk değildir4 günlük tesmi bu canım
Ben 9 yıl oldu aslında Rabb'im çok şükür bi evlat nasıp etti 4 yaşında kızım var ikinci gebeligi istiyorum bide ilk de hemen olmadı benim hemen hamile kalanlardan değilim maalesef yaşım da 32 olunca olsun istiyorum çok da vakit geçmeden nasibimizde vardır inşallah tekrar anne olmakOlur inşallah daha önce bir gebeliğin oldumu bir de ne kadarlık evlisin canım
Yok bana göre hepsi pik için rahat olsun o konuda 4 test bozul olmaz benceYok hayır üstten iki tanesi dün alttan iki tanesi bu gün. Bir sabah bir akşam yaptım benim hep iki gün sürer pozitif ins test bozuk değildir
Evet ilk pik olmuş sonra silik sonra gene pik olmuş bence de ilk defa yaptım bende ama çözdüm işiHep ben ov testlerine yorum yaparım ama sizden de duymaya ihtiyacım var sanırım, ilk iki dün son iki bu gün çift dimi ben kendimi kandirmiyorum
Çok şükür işte evlat sahibisin 1 olduysa 2 de olur içini gönlünü ferah tut olur elbet benim ilk olucak daha 1 yıllık evliyimBen 9 yıl oldu aslında Rabb'im çok şükür bi evlat nasıp etti 4 yaşında kızım var ikinci gebeligi istiyorum bide ilk de hemen olmadı benim hemen hamile kalanlardan değilim maalesef yaşım da 32 olunca olsun istiyorum çok da vakit geçmeden nasibimizde vardır inşallah tekrar anne olmak
Pik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 gün
Yarina değerlendirme yapacam dünde buna yakın koyululk vardı testinde birliktelik.oldu bugün biraz daha koyu yarın da test yapacamPik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 gün
Pik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 gün
Bozuk değildir canım degerlendirdiysen artık siliklesmesini bekleyeceksin o zaman demiYok hayır üstten iki tanesi dün alttan iki tanesi bu gün. Bir sabah bir akşam yaptım benim hep iki gün sürer pozitif ins test bozuk değildir
Onlarda pik ama bekleyince renkleri garip oldunEvet ilk pik olmuş sonra silik sonra gene pik olmuş bence de ilk defa yaptım bende ama çözdüm işi
Evet esas pik den sonraki silik olunca çatlamış oluyorBozuk değildir canım degerlendirdiysen artık siliklesmesini bekleyeceksin o zaman demi
Stres yapma sakın 1 yıl daha çiçeği burnundaÇok şükür işte evlat sahibisin 1 olduysa 2 de olur içini gönlünü ferah tut olur elbet benim ilk olucak daha 1 yıllık evliyim