Ovulasyon testi ve kullanımı

Merhaba ovulasyon testi ilk yapriginiz da çekin bekleyince çizgi yalancı sonuç verebiliyor, sanki olmuş ama sizde net gibi
10 dk bekleyin diyordu testin kullanımında. Ben 5 dk bekleyince bu şekilde oldu. Umarım doğrudur çok teşekkür ederim
Evet ilk 10 dk bekleyin sonra hemen çekin saatler sonra toplu çekimden bahsediyorum bakın test cizgi alanı bile koyulasiyor
Buda az önce ki testim.Beklemeden çektim.

Eklentiler

• IMG_1019.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 37
Bana da yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testi en üstteki bugün ki en alttaki dünkü testim dün en koyu olduğu günü değerlendirdim
Merhaba koyu renk çift çizgi gördüğünüz de yumurtlamanız olucak demek, sonraki gün yine silik olduğunda çatlamış olur bu gününde değerlendirin

Kızlar bende yardım istiyorum dün pink gördüm ama ilişki olmadı maalesef bu gün test yaptım silik çıktı ve bu gün değerlendirme yapıcam kaçırmamışımdır umarım (koyu olan dünkü silik olan bu günkü test)

Eklentiler

• 44380AC9-8F4C-4274-A5EB-2430DF29F563.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 13
  • 76D4CFBB-2D8C-4070-9C22-C43B9573FE29.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 18
Pik.gordukten sonra ki negatif testle yumurtanız çatlamış oluyor bu gün kesin değerlendirin pik gördüğünüz gün ve sonrasında ki iki gün derler

Pik.gordukten sonra ki negatif testle yumurtanız çatlamış oluyor bu gün kesin değerlendirin pik gördüğünüz gün ve sonrasında ki iki gün derler
Cevabınız için teşekkürler bir de pik görmeden bir gün öncesi ilişki oldu 24 saat içinde pik oldu dün değerlendiremedim diye kaçırdım mı diye düşündüm sadece pik günü olmayınca bi acabaya düştüm

Aslında pik den öncesi de çok önemli, zaten sperm sağlıklı ortamda 3 gün durabiliyormus çok iyi olmuş inşallah hayırlı haberlerinizi de duyarız Ben uygulamadan da takip ediyorum uygulamaya göre hafta sonu yumurtlama olacak diyordu İyi ki testi yapmışım bende dün pik gördüm şans eseri

Umarım bu ay güzel haberler alırız inşallah hep birlikte canım benim uygulamaya göre yumurtlamam çok farklı çıktı 28 günde bir adet görüyorum düzenli olmasına rağmen adetime 11 gün kala yumurtladım 4 ay oldu benim korunmasız bakalım nasip artık hepimize

İlk defa mi ovulasyon testi yapıyosun adet döngümüz aynı olmuş sanırım benim de ovulasyon testi dün koyuydu bugün silik çıktı koyu günü değerlendiremedik silik olduğu günü değerlendirdik adet tarihi 14 ünü bekliyorum seninde mi beklenen âdetin o tarihte biz 11 aydır deniyoruz ilk defa ovulasyon testi yaptım Allah'ım hepimizi umduğumuza kavuştursun

Koyudan sonraki silik olanda da ihtimal cok yüksek çatlamış oluyor inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız

Merhaba canım benimde 14 de adet günüm ikimizinde yumurtlama adet günü aynı sanırım ben ilk defa yapmıyorum 2 defa yapıyorum geçen ay yaptım ama test bitti pik görmedim saldım artık bu ay ilk defa pik gördüm 4 aydır korunmuyorum ama 1 ay korunmak zorunda kaldım hpv teşhisi konulduğu için umarım güzel haberler altız aynı gün

QUOTE="Dila elif yilmaz, post: 78620443, member: 931229"]
Ayyy hadi inşallah sizin beklenen adet tarihi ne zaman birbirimize moral verelim
[/QUOTE]
Benim 20 Aralık tahmini, pek düzenli olmuyorum normalde bu hafta sonu yumurtlama olacaktı iyiki test yapmışım dün yakaladım çift çizgi bir yanim bu sefer olucak.diyor bir yanım yine olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…