-
- Konu Sahibi yenigelintoys
10 dk bekleyin diyordu testin kullanımında. Ben 5 dk bekleyince bu şekilde oldu. Umarım doğrudurMerhaba ovulasyon testi ilk yapriginiz da çekin bekleyince çizgi yalancı sonuç verebiliyor, sanki olmuş ama sizde net gibi
Buda az önce ki testim.Beklemeden çektim.Evet ilk 10 dk bekleyin sonra hemen çekin saatler sonra toplu çekimden bahsediyorum bakın test cizgi alanı bile koyulasiyor
Bana da yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testi en üstteki bugün ki en alttaki dünkü testim dün en koyu olduğu günü değerlendirdim
Merhaba koyu renk çift çizgi gördüğünüz de yumurtlamanız olucak demek, sonraki gün yine silik olduğunda çatlamış olur bu gününde değerlendirinBana da yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testi en üstteki bugün ki en alttaki dünkü testim dün en koyu olduğu günü değerlendirdim
Tamam canım çok teşekkür ederimMerhaba koyu renk çift çizgi gördüğünüz de yumurtlamanız olucak demek, sonraki gün yine silik olduğunda çatlamış olur bu gününde değerlendirin
Rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim
Pik.gordukten sonra ki negatif testle yumurtanız çatlamış oluyor bu gün kesin değerlendirinKızlar bende yardım istiyorum dün pink gördüm ama ilişki olmadı maalesef bu gün test yaptım silik çıktı ve bu gün değerlendirme yapıcam kaçırmamışımdır umarım (koyu olan dünkü silik olan bu günkü test)
Pik.gordukten sonra ki negatif testle yumurtanız çatlamış oluyor bu gün kesin değerlendirinpik gördüğünüz gün ve sonrasında ki iki gün
Cevabınız için teşekkürler bir de pik görmeden bir gün öncesi ilişki oldu 24 saat içinde pik oldu dün değerlendiremedim diye kaçırdım mı diye düşündüm sadece pik günü olmayınca bi acabaya düştümPik.gordukten sonra ki negatif testle yumurtanız çatlamış oluyor bu gün kesin değerlendirinpik gördüğünüz gün ve sonrasında ki iki gün derler
Aslında pik den öncesi de çok önemli, zaten sperm sağlıklı ortamda 3 gün durabiliyormus çok iyi olmuş inşallah hayırlı haberlerinizi de duyarızCevabınız için teşekkürler bir de pik görmeden bir gün öncesi ilişki oldu 24 saat içinde pik oldu dün değerlendiremedim diye kaçırdım mı diye düşündüm sadece pik günü olmayınca bi acabaya düştüm
İlk defa mi ovulasyon testi yapıyosun adet döngümüz aynı olmuş sanırım benim de ovulasyon testi dün koyuydu bugün silik çıktı koyu günü değerlendiremedik silik olduğu günü değerlendirdik adet tarihi 14 ünü bekliyorum seninde mi beklenen âdetin o tarihte biz 11 aydır deniyoruz ilk defa ovulasyon testi yaptım Allah'ım hepimizi umduğumuza kavuştursunUmarım bu ay güzel haberler alırız inşallah hep birlikte canım benim uygulamaya göre yumurtlamam çok farklı çıktı 28 günde bir adet görüyorum düzenli olmasına rağmen adetime 11 gün kala yumurtladım 4 ay oldu benim korunmasız bakalım nasip artık hepimize
Koyudan sonraki silik olanda da ihtimal cok yüksek çatlamış oluyorİlk defa mi ovulasyon testi yapıyosun adet döngümüz aynı olmuş sanırım benim de ovulasyon testi dün koyuydu bugün silik çıktı koyu günü değerlendiremedik silik olduğu günü değerlendirdik adet tarihi 14 ünü bekliyorum seninde mi beklenen âdetin o tarihte biz 11 aydır deniyoruz ilk defa ovulasyon testi yaptım Allah'ım hepimizi umduğumuza kavuştursun
İnşallah canım ya olmayani olduran güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin siz hamile misinizKoyudan sonraki silik olanda da ihtimal cok yüksek çatlamış oluyorinşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız
Yok değilim, inşallah bende kalırım bir an önceİnşallah canım ya olmayani olduran güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin siz hamile misiniz
Ayyy hadi inşallah sizin beklenen adet tarihi ne zaman birbirimize moral verelimYok değilim, inşallah bende kalırım bir an önce
Merhaba canım benimde 14 de adet günüm ikimizinde yumurtlama adet günü aynı sanırım ben ilk defa yapmıyorum 2 defa yapıyorum geçen ay yaptım ama test bitti pik görmedim saldım artık bu ay ilk defa pik gördüm 4 aydır korunmuyorum ama 1 ay korunmak zorunda kaldım hpv teşhisi konulduğu için umarım güzel haberler altız aynı günİlk defa mi ovulasyon testi yapıyosun adet döngümüz aynı olmuş sanırım benim de ovulasyon testi dün koyuydu bugün silik çıktı koyu günü değerlendiremedik silik olduğu günü değerlendirdik adet tarihi 14 ünü bekliyorum seninde mi beklenen âdetin o tarihte biz 11 aydır deniyoruz ilk defa ovulasyon testi yaptım Allah'ım hepimizi umduğumuza kavuştursun