Ovulasyon testi ve kullanımı

bıde 1 senedir deniyoruz doktor kontrolunden de gectim ama su yumurtlama donemini bir türlü anlamış degilim

merhaba aradaşlar bende bişey sorucaktım benim adetime 10 gun var ben ovulsyon testine biraz gec başladım sanırım ama 5 gundur takıpteyim pik de gordum ama b gun testim silikleşti gec yumurtluyor olablirmiyim
Tabikide olabilir canım pik ve sonrası günü değerlendirme yap

Hiç biri tam pik değil canım dicektim ki 24 dü pik gibi duruyor sen yine takipte kal ilerledikçe bakalım bir de kist falan yok demi sende
Sen ne yaptın Merve bu ay ovulasyon testi yaptın mı bu ay dinlendik biz hastalıktan hiç bebek düşünecek zaman da kalmadı grip geçirdik ağır atlattım

Sen ne yaptın Merve bu ay ovulasyon testi yaptın mı bu ay dinlendik biz hastalıktan hiç bebek düşünecek zaman da kalmadı grip geçirdik ağır atlattım
Yaptım canım yakaladım bu ay adetime 6 gün kaldı cenazemiz vardı hiç kendimi takip edemedim ama hiç bir değişiklik yok bende kötü zamanlar geçti hiç bilmiyorum şuan kendimi size de çok geçmiş olsun

Sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın kendini dinleme zaten bazen şaşırtabiliyo beynimiz bizle oyun oynuyo.

bıde 1 senedir deniyoruz doktor kontrolunden de gectim ama su yumurtlama donemini bir türlü anlamış degilim
Biz de aynı şekilde bir yıldır deniyoruz ama gebelik elde edemedik yumurtlamayı bende hiç anlamıyorum eskiden diyorum bı sürü çocuk olurmus onlar yumurtlama hesaplama bilmezlerdi biz çok planlı odaklı olduğumuzdan dolayı olmuyo sanırım ya

Çok doğru dedin kuzum beynimiz oyun oynuyor resmen o yüzden bu ay hiç dinlemedim gecikme olasıya kadar da test yapmıcam artık
Bu ay dinlendik dedim ya hafif midem de bişey oluyo kasığım ağrıyo kendi kendime güldüm Allah'ım normal de biseyler var heralde derdim demekki dedim hiç alakası yok hepsi bizim uydurmamiz kendimizi çok da dinlemek iyi değil onu anladım herşeyi gebeliğe yoruyoruz ya

Aynen kuzucum ben bu ay dinlicek vakit bulamadım o yüzden hiç belirti yoktu tamamen psikolojik böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…