Ovülasyon testi yardimmm

mormenekse94

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
109
20
13
30
Arkadaşlar gebelik planlıyorum. 7 8 aydır olmadı. Bu ay hsg çekildim adetimin 9.gunu cumartesi çekildim. bugün adetimin 11.gunu ovulasyon testim henüz pozitif olmadı. Ya yarın 12.günde yada 13.günde pozitif oluyor genel olarak .. Bugün 11.gün .sizce. bugün degerlendimeli miyim ? Hani sperm kalitesi olarak en son cuma 8.gun olmuştu bugün 3.gün artık olması mi lazım? Ya yarın 12.gunde pozitif olacak ovulasyon testim yada 13.gun . 11 13 15 gibi mi degerlendirme yapayım sizce .yoksa bugünde yapmayıp 12 13 seklinde mi degerlendireyim bir fikir verin bana

Arkadaşlar gebelik planlıyorum. 7 8 aydır olmadı. Bu ay hsg çekildim adetimin 9.gunu cumartesi çekildim. bugün adetimin 11.gunu ovulasyon testim henüz pozitif olmadı. Ya yarın 12.günde yada 13.günde pozitif oluyor genel olarak .. Bugün 11.gün .sizce. bugün degerlendimeli miyim ? Hani sperm kalitesi olarak en son cuma 8.gun olmuştu bugün 3.gün artık olması mi lazım? Ya yarın 12.gunde pozitif olacak ovulasyon testim yada 13.gun . 11 13 15 gibi mi degerlendirme yapayım sizce .yoksa bugünde yapmayıp 12 13 seklinde mi degerlendireyim bir fikir verin bana
Testiniz çok mu silik yoksa yakında koyulaşavak gibi mi

Silik herhangi kırmızılık yok. Bir kaç defa öncesinden hafif kirmizi renk olmuştu o zaman ertesi gün tam pozitif olacağını anlıyordum ama son bir kaç defadır direk çift çizgi halde görüyorum sadece . Geçen ay 13.gunde tam çift çizgi pozitif oldu bir anda ve 25 gün sonra adet oldum ondan önceki ayda 12.gun pozitif oldu ve 24 gün sonra adet oldum. Şimdi şunu kestiremiyorum yarın mi pozitif olacak yoksa carsamba mi . Sizce hangi günleri denesem şuan testi akşam 5 gibi yaptım 4 saat su vb sivi içmeden herhangi bir kirmizilasma ibaresi yok silik . Ama bir anda çift oluyor iste. Nasıl denesem.bir fikir verseniz

Birde şunu düşünüyorum en son cuma esim bo..s..ldi cumartesi günü hsg cekilicem ben diye ilişki olmadı. Genelde 3gunde bir ilişki olsun de iyor ya sperm kalitesi açısından hani çok uzun durunca sperm hareketleri yavaşlıyor falan diye en son cuma oldu bugün tam 3.gun hani ne yapsam bilemedim bugün mü olsa ilk ilişki 11.gun 13.gun diye gün aşırı mi denesem yoksa bugünde dursam da 12 13 falan üst üste mi denesem ?

Birde şunu düşünüyorum en son cuma esim bo..s..ldi cumartesi günü hsg cekilicem ben diye ilişki olmadı. Genelde 3gunde bir ilişki olsun de iyor ya sperm kalitesi açısından hani çok uzun durunca sperm hareketleri yavaşlıyor falan diye en son cuma oldu bugün tam 3.gun hani ne yapsam bilemedim bugün mü olsa ilk ilişki 11.gun 13.gun diye gün aşırı mi denesem yoksa bugünde dursam da 12 13 falan üst üste mi denesem ?
Testiniz çok silinse birdenbire pik olmaz ilişki olabilir diye sordum

Peki sizce ne yapayım 11.gun bugün .ilişki bugün olsa 11 13 15 olarak mı degerlendireyim ? . Son 2 aydır ya 12.gun pik oluyor ya 13.gun pik oluyor şimdi neye göre harekete edeyim sizce ?
sadece teste odaklanın diğer günlere bakmayın
Her ay aynı günde olmamış sonuçta

sadece teste odaklanın diğer günlere bakmayın
Her ay aynı günde olmamış sonuçta
Teste odaklanıyorm zaten de 3 gün sonra spermler yaslaniyormus ya hareketi falan azaliyormus ben 9.gun hsg çektirdim bu yüzden 8 den sonra eşim b..salma olmadı bugün tam 3. Gün yani şimdi testin pozitif olmasını bekleyene dek ilişki olmazsa spermler artık sknti olur diye düşünüyorum bugünü bosverip yarın 12.gun mu yapsam o zaman zaten ya yarın yada çarşamba pozitif olacak ??

Back
X