Ovulasyon testi ve kullanımı

Merhaba canım benimde 14 de adet günüm ikimizinde yumurtlama adet günü aynı sanırım ben ilk defa yapmıyorum 2 defa yapıyorum geçen ay yaptım ama test bitti pik görmedim saldım artık bu ay ilk defa pik gördüm 4 aydır korunmuyorum ama 1 ay korunmak zorunda kaldım hpv teşhisi konulduğu için umarım güzel haberler altız aynı gün 🌸
İnşallah canım aynı beklenen âdet günümüz hepimizde hamile olmuş olalım inşallah

QUOTE="Dila elif yilmaz, post: 78620443, member: 931229"]
Ayyy hadi inşallah sizin beklenen adet tarihi ne zaman birbirimize moral verelim 🙂
Benim 20 Aralık tahmini, pek düzenli olmuyorum normalde bu hafta sonu yumurtlama olacaktı iyiki test yapmışım dün yakaladım çift çizgi 🫶🏼 bir yanim bu sefer olucak.diyor bir yanım yine olmucak
[/QUOTE]
Aynen hep öyle çokta olacak demiyorum çünkü bu sefer adet olunca çok üzülürüm diye olursa nasip olmazsa da vardır zamanı diyorum

İnşallah canım aynı beklenen âdet günümüz hepimizde hamile olmuş olalım inşallah
Hep ben ov testlerine yorum yaparım ama sizden de duymaya ihtiyacım var sanırım, ilk iki dün son iki bu gün çift dimi ben kendimi kandirmiyorum 😅

Eklentiler

• IMG_20241203_190330.jpg
    IMG_20241203_190330.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 25
Olur inşallah daha önce bir gebeliğin oldumu bir de ne kadarlık evlisin canım
Ben 9 yıl oldu aslında Rabb'im çok şükür bi evlat nasıp etti 4 yaşında kızım var ikinci gebeligi istiyorum bide ilk de hemen olmadı benim hemen hamile kalanlardan değilim maalesef yaşım da 32 olunca olsun istiyorum çok da vakit geçmeden nasibimizde vardır inşallah tekrar anne olmak

Ben 9 yıl oldu aslında Rabb'im çok şükür bi evlat nasıp etti 4 yaşında kızım var ikinci gebeligi istiyorum bide ilk de hemen olmadı benim hemen hamile kalanlardan değilim maalesef yaşım da 32 olunca olsun istiyorum çok da vakit geçmeden nasibimizde vardır inşallah tekrar anne olmak
Çok şükür işte evlat sahibisin 1 olduysa 2 de olur içini gönlünü ferah tut olur elbet benim ilk olucak daha 1 yıllık evliyim 🙈

Pik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 gün

Pik olmuş seninkide canım ama değerlendir öyle diyorlar hep pik olduktan sonraki 2 gün
Yarina değerlendirme yapacam dünde buna yakın koyululk vardı testinde birliktelik.oldu bugün biraz daha koyu yarın da test yapacam

Benim dün pik oldu bu gün çatladı sanırım ama hissettim ağrı oldu ara ara saydam akıntılarım da oldu

Eklentiler

• 05FE3C3A-8561-435C-A60F-06E92B05C911.jpeg
    05FE3C3A-8561-435C-A60F-06E92B05C911.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 18
  • DA673F09-B366-4FA1-AE7E-2C545052ADD5.jpeg
    DA673F09-B366-4FA1-AE7E-2C545052ADD5.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 20
X