Ovulasyon testi ve kullanımı

İnanırım sana banada arada böyle değişiklikler oluyor ama zihnimizi iyiye ve pozitife yoralım yıpranmayalım güzel geçsin bizler için
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize aynı yolun yolcusuyuz üçümüz de bu ay ovulasyon testi yapmışız haberdar edelim sonuçlari ister olumlu olsun ister olumsuz

İnşallah güzel haberler veririz birbirimize aynı yolun yolcusuyuz üçümüz de bu ay ovulasyon testi yapmışız haberdar edelim sonuçlari ister olumlu olsun ister olumsuz
Aynen canım zaten adete doğru hepimiz de değişik bir psikoloji olucak ağrılar tuhaflıklar haberimiz olucak illaki meraktan yazıcaz

Bı ara bende yumurtlamaya çok taktım artık eşim yanıma gelmiyodu bile ayrı odaya gidiyodu düşün bende ağlıyodum anne olma hayalimi elimden alıyosun diye kusuyodum ona kendime niye bana yaklasmiyo diye sen stres yaptıkça ona odaklandikca çocuk düşünmeyecegim dedi o günden sonra çok kafaya takmıyorum yumurtlama gününü

Aslında adamlar sağlıklı düşünüyor kasmıyor biz sabırsız davranıyoruz olucak olan neyse o olucak bizler için ama diyorum da emek olmadan bir şey olmaz diye ben elimden geleni yapıyım da gerisi Allah’a kalmış bir şey olucak hepimizin sadece sabır ve zaman

Evet canım aslında rahat olmak akışına bırakmak onlar gibi düşünmek lazım kadın doğum doktorları öyle söylüyo internette ovulasyon testi yapmayın plan yapmayın çocuk çalışarak yapılmaz diye istediğin zaman yumurtlamayı hesaplamadan yapmak gerek Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak ne kadar plan yaparsan yap

Rabbim sabrımızın sonunu selamete ulaştırsin çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip etsin hepimize de

Evet bende enerjiye çok inarım biz iyi isticez iyi olucak güzel şeyler paylaşıcaz burada ben habire bir şey araştırıyorum onu bırakmam lazım öncelikle kafam rahat olsun diye ama sakin olucam akışa bırakıyorum iyi şeyler diliyorum hepimiz için

Öyle yapalım akışına bırakalım ne zaman çok dusunmezsek o zaman olacak çünkü inşallah güzel haberler veririz birbirimize hayırlı geceleriniz olsun

Benim şöyle bir durumum var 10 Eylül'de gebeliğim sonlandırıldı kalbi durdu diye. Ondan sonra ilk adetimi kürtajdan 29 gün sonra oldum fakat kasımda olan 33 günlük bir döngü oldu daha önce hiç 33 olmamıştı hatta adet gecikince test yaptım silik gibi geldi kan verdim beta 4.56 gibi bir değerdi sonra adet oldum takvime göre 33 gün sayıyor ve 14 Aralık gösteriyor fakat ben yumurtalama üstüne 14 gün sonra adet günü olacağını düşünüyorum yani 11 Aralık gibi bekliyorum. Ovulasyon gördüğüm tarih aslında 27 diyebiliriz geceye yakındı zaten sabah 11 gibi silik oldu bugün testte çıkmadı saliya kadar da çıkmazsa muhtemelen gebelik yoktur

Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda kucağını sağlıklı bir şekilde doldursun
kürtajdan sonra döngünün bozulması gayet normal kimi insanda betası bile hala yüksek çıkmaya devam ediyor bir de yumurtlama testi ile mi yumurtlama dönemi takip ediyorsun

Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah ben ilk kez kullandım kürtaj sonrası galiba fazla stres yaptım hemen hamile kalmak için yollar denedim testi de o yüzden bu ay yaptım bir kere çift aynı tonda gördüm onu değerlendirdim ama muhtemelen tutmadı belirtim yok şuan

Öyle düşünme canım belirtisi olmayıpta gebe kalanda çok stresde yapma o herşeyi zorlaştırır teste pik gördükten 3 gün boyunca ilişki diyorlar bir de pik görmeden 1 2 gün de ilişki iyi diyorlar
Benim 1 haftam var sadece 3 4 gündür kasıl ağrısı var bende bir de ara ara iç kalması tabi erken şeyler bu ama benim herşey de midem bulanır

Yani 26 akşam pikti 23 25 27 28 değerlendirdim 27 gece 00 gibiydi o yüzden 27 diyorum testle arasında iki saat vardı elimden geleni yaptım gerisi nasip artık öbürü kolayca olmuştu da planlayarak hamilelik stres yonetimi olmayanlar için daha zor bence.benim ilk gebelik belirtim sırt ağrısıydı yani hayatımda hiç yaşamadığım kadar çoktu hemen anladım ve geç döllenmeydi ama geçen ay vücudum beni yanılttı aynı ağrı aynı hissiyat muhtemelen psikolojik olarak o şekilde algıladım bilemiyorum bu ay yine sırtımda hafif ağrılar vardı ona yormak istemedim bugün zaten test yaptım ama erken gebelik olan değil ovulasyonun yanında gönderdiklerini. Stressiz bir insansan belirtilerini yorumlayabilirsin çünkü insan hissediyor bir farklılık olduğunu benim de dün ve önceki gün kasık ve karın ağrım vardı bugün pek bir şey yok

İnşallah bu ay olmuştur sizin aynı hisleri paylaşıyoruz herkesin o bekleyişini anlıyorum gerçekten kafada bir sürü şey dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…