- 20 Şubat 2019
- 784
- 431
- 32
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize aynı yolun yolcusuyuz üçümüz de bu ay ovulasyon testi yapmışız haberdar edelim sonuçlari ister olumlu olsun ister olumsuzİnanırım sana banada arada böyle değişiklikler oluyor ama zihnimizi iyiye ve pozitife yoralım yıpranmayalım güzel geçsin bizler için
Aynen canım zaten adete doğru hepimiz de değişik bir psikoloji olucak ağrılar tuhaflıklar haberimiz olucak illaki meraktan yazıcazİnşallah güzel haberler veririz birbirimize aynı yolun yolcusuyuz üçümüz de bu ay ovulasyon testi yapmışız haberdar edelim sonuçlari ister olumlu olsun ister olumsuz
Bı ara bende yumurtlamaya çok taktım artık eşim yanıma gelmiyodu bile ayrı odaya gidiyodu düşün bende ağlıyodum anne olma hayalimi elimden alıyosun diye kusuyodum ona kendime niye bana yaklasmiyo diye sen stres yaptıkça ona odaklandikca çocuk düşünmeyecegim dedi o günden sonra çok kafaya takmıyorum yumurtlama gününüEvet yoruyorlar çünkü olur olmadık zamanda gelme yumurtlama günleri gel sende mutlu ol bende ikimizde muradımıza erelim dedim artık en son ki o kadar anlayışlı bir eşe sahibim adamın da devreler artık yandı anlamdım bende
Evet canım yazarız bakalım neler bekliyo bizleriAynen canım zaten adete doğru hepimiz de değişik bir psikoloji olucak ağrılar tuhaflıklar haberimiz olucak illaki meraktan yazıcaz
Aslında adamlar sağlıklı düşünüyor kasmıyor biz sabırsız davranıyoruz olucak olan neyse o olucak bizler için ama diyorum da emek olmadan bir şey olmaz diye ben elimden geleni yapıyım da gerisi Allah’a kalmış bir şey olucak hepimizin sadece sabır ve zamanBı ara bende yumurtlamaya çok taktım artık eşim yanıma gelmiyodu bile ayrı odaya gidiyodu düşün bende ağlıyodum anne olma hayalimi elimden alıyosun diye kusuyodum ona kendime niye bana yaklasmiyo diye sen stres yaptıkça ona odaklandikca çocuk düşünmeyecegim dedi o günden sonra çok kafaya takmıyorum yumurtlama gününü
Evet canım aslında rahat olmak akışına bırakmak onlar gibi düşünmek lazım kadın doğum doktorları öyle söylüyo internette ovulasyon testi yapmayın plan yapmayın çocuk çalışarak yapılmaz diye istediğin zaman yumurtlamayı hesaplamadan yapmak gerek Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak ne kadar plan yaparsan yapAslında adamlar sağlıklı düşünüyor kasmıyor biz sabırsız davranıyoruz olucak olan neyse o olucak bizler için ama diyorum da emek olmadan bir şey olmaz diye ben elimden geleni yapıyım da gerisi Allah’a kalmış bir şey olucak hepimizin sadece sabır ve zaman
Rabbim sabrımızın sonunu selamete ulaştırsin çok şükür oldu sevincini yaşamayı nasip etsin hepimize deAslında adamlar sağlıklı düşünüyor kasmıyor biz sabırsız davranıyoruz olucak olan neyse o olucak bizler için ama diyorum da emek olmadan bir şey olmaz diye ben elimden geleni yapıyım da gerisi Allah’a kalmış bir şey olucak hepimizin sadece sabır ve zaman
Evet bende enerjiye çok inarım biz iyi isticez iyi olucak güzel şeyler paylaşıcaz burada ben habire bir şey araştırıyorum onu bırakmam lazım öncelikle kafam rahat olsun diye ama sakin olucam akışa bırakıyorum iyi şeyler diliyorum hepimiz içinEvet canım aslında rahat olmak akışına bırakmak onlar gibi düşünmek lazım kadın doğum doktorları öyle söylüyo internette ovulasyon testi yapmayın plan yapmayın çocuk çalışarak yapılmaz diye istediğin zaman yumurtlamayı hesaplamadan yapmak gerek Allah'ım ne zaman ol derse o zaman olacak ne kadar plan yaparsan yap
Öyle yapalım akışına bırakalım ne zaman çok dusunmezsek o zaman olacak çünkü inşallah güzel haberler veririz birbirimize hayırlı geceleriniz olsunEvet bende enerjiye çok inarım biz iyi isticez iyi olucak güzel şeyler paylaşıcaz burada ben habire bir şey araştırıyorum onu bırakmam lazım öncelikle kafam rahat olsun diye ama sakin olucam akışa bırakıyorum iyi şeyler diliyorum hepimiz için
amin canım amin herkes için iyi gecelerÖyle yapalım akışına bırakalım ne zaman çok dusunmezsek o zaman olacak çünkü inşallah güzel haberler veririz birbirimize hayırlı geceleriniz olsun
Nasılsınız ne alemlerdesinjz hiç sesiniz çıkmıyor belirtileriniz var mı benim hiç bı belirti yok maalesef bu ayda umutlarım tükendiamin canım amin herkes için iyi geceler
Canım benim 1 hafta var Kasım ağrılarım var çokNasılsınız ne alemlerdesinjz hiç sesiniz çıkmıyor belirtileriniz var mı benim hiç bı belirti yok maalesef bu ayda umutlarım tükendi
Senin bizden erken canım adete kaç gün varY yenigelintoys Ovulasyonumuz aynıydı ben de 26 Kasım akşam 22.00da gördüm çift çizgiyi sabah o kadar net değildi gebelik belirtiniz var mı durumunuz nedir?
Öyle düşünme canım belirtisi olmayıpta gebe kalanda çok stresde yapma o herşeyi zorlaştırır teste pik gördükten 3 gün boyunca ilişki diyorlar bir de pik görmeden 1 2 gün de ilişki iyi diyorlarÇok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah ben ilk kez kullandım kürtaj sonrası galiba fazla stres yaptım hemen hamile kalmak için yollar denedim testi de o yüzden bu ay yaptım bir kere çift aynı tonda gördüm onu değerlendirdim ama muhtemelen tutmadı belirtim yok şuan