- 8 Şubat 2024
- 39
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi yenigelintoys
bıde 1 senedir deniyoruz doktor kontrolunden de gectim ama su yumurtlama donemini bir türlü anlamış degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide olabilir canım pik ve sonrası günü değerlendirme yapmerhaba aradaşlar bende bişey sorucaktım benim adetime 10 gun var ben ovulsyon testine biraz gec başladım sanırım ama 5 gundur takıpteyim pik de gordum ama b gun testim silikleşti gec yumurtluyor olablirmiyim
pik ve silik olnca derlendirdimTabikide olabilir canım pik ve sonrası günü değerlendirme yap
Tabi canımbi şey sormak istiyorum kafama takılan bi şey var
Olsun canım iyisindir umarımrahatsızdım canım gıremedım kb şimdi gordum
Merhaba hangi marka acaba
iyim canım agır gırıp gecırdım tolandımOlsun canım iyisindir umarım
Sen ne yaptın Merve bu ay ovulasyon testi yaptın mı bu ay dinlendik biz hastalıktan hiç bebek düşünecek zaman da kalmadı grip geçirdik ağır atlattımHiç biri tam pik değil canım dicektim ki 24 dü pik gibi duruyor sen yine takipte kal ilerledikçe bakalım bir de kist falan yok demi sende
Yaptım canım yakaladım bu ay adetime 6 gün kaldı cenazemiz vardı hiç kendimi takip edemedim ama hiç bir değişiklik yok bende kötü zamanlar geçti hiç bilmiyorum şuan kendimi size de çok geçmiş olsunSen ne yaptın Merve bu ay ovulasyon testi yaptın mı bu ay dinlendik biz hastalıktan hiç bebek düşünecek zaman da kalmadı grip geçirdik ağır atlattım
Herkes döküldü bu ay salgın çok vardıiyim canım agır gırıp gecırdım tolandım
Sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın kendini dinleme zaten bazen şaşırtabiliyo beynimiz bizle oyun oynuyo.Yaptım canım yakaladım bu ay adetime 6 gün kaldı cenazemiz vardı hiç kendimi takip edemedim ama hiç bir değişiklik yok bende kötü zamanlar geçti hiç bilmiyorum şuan kendimi size de çok geçmiş olsun
Biz de aynı şekilde bir yıldır deniyoruz ama gebelik elde edemedik yumurtlamayı bende hiç anlamıyorum eskiden diyorum bı sürü çocuk olurmus onlar yumurtlama hesaplama bilmezlerdi biz çok planlı odaklı olduğumuzdan dolayı olmuyo sanırım yabıde 1 senedir deniyoruz doktor kontrolunden de gectim ama su yumurtlama donemini bir türlü anlamış degilim
Çok doğru dedin kuzum beynimiz oyun oynuyor resmen o yüzden bu ay hiç dinlemedim gecikme olasıya kadar da test yapmıcam artıkSevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın kendini dinleme zaten bazen şaşırtabiliyo beynimiz bizle oyun oynuyo.
Bu ay dinlendik dedim ya hafif midem de bişey oluyo kasığım ağrıyo kendi kendime güldüm Allah'ım normal de biseyler var heralde derdim demekki dedim hiç alakası yok hepsi bizim uydurmamiz kendimizi çok da dinlemek iyi değil onu anladım herşeyi gebeliğe yoruyoruz yaÇok doğru dedin kuzum beynimiz oyun oynuyor resmen o yüzden bu ay hiç dinlemedim gecikme olasıya kadar da test yapmıcam artık
Merhaba hangi marka aca
Merhabalar. Üstteki bir gebenin günlüğü altta ki ise artımed markası.Merhaba hangi marka acaba
Aynen kuzucum ben bu ay dinlicek vakit bulamadım o yüzden hiç belirti yoktu tamamen psikolojik böyle şeylerBu ay dinlendik dedim ya hafif midem de bişey oluyo kasığım ağrıyo kendi kendime güldüm Allah'ım normal de biseyler var heralde derdim demekki dedim hiç alakası yok hepsi bizim uydurmamiz kendimizi çok da dinlemek iyi değil onu anladım herşeyi gebeliğe yoruyoruz ya