- 27 Kasım 2024
- 69
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Tm teşekkür ederim gebelik olur mu peki yumurtlama çok oluyoYumurtlama gözüktüğü günden itibaren iki gün daha devam edin catlamayi gorun sonra bırakın, her gün aynı saatte sıvı alımı öncesi ilk idrar olmucak şekilde
Yumurtlama çok olmuyor çatlaması uzun sürer, test iki çizgi net çıktığı zaman yumurta catlicak demek oluyor mesela benim iki gün çift çizgi çıkar iki gün sonra çatlıyor yani. Siz hem test öncesinde ki günü hemde test pozitif çıktığı günü kesin değerlendirinTm teşekkür ederim gebelik olur mu peki yumurtlama çok oluyo
Ne zamandır evlisiniz peki doktora hiç gittiniz miTm teşekkür ederim gebelik olur mu peki yumurtlama çok oluyo
Gittim muayene oldum. Yumurtalıklarımdq sorun yokmuş folik asit vitamin ile takviye alıyorum ovulasyon testine de yeni başladım 5 aydır evliyimNe zamandır evlisiniz peki doktora hiç gittiniz mi
Bugün tekrar yapicam testi sabah yapamadım tam silik çıktı o yüzdenYumurtlama çok olmuyor çatlaması uzun sürer, test iki çizgi net çıktığı zaman yumurta catlicak demek oluyor mesela benim iki gün çift çizgi çıkar iki gün sonra çatlıyor yani. Siz hem test öncesinde ki günü hemde test pozitif çıktığı günü kesin değerlendirin
Ay hadi hayırlısıGittim muayene oldum. Yumurtalıklarımdq sorun yokmuş folik asit vitamin ile takviye alıyorum ovulasyon testine de yeni başladım 5 aydır evliyim
Her gün aynı saatte, erken saatlerde yaparsan daha iyi olur. Çok fazla sıvı tüketmeden ama ilk idrarla değil. Yanlış yaparsan doğru günü bulamazsinBugün tekrar yapicam testi sabah yapamadım tam silik çıktı o yüzden
Ben öğlen yapiyorum ilk idrarla değil ikinci idrarla sabah tam yapamazsam gece 10 da sıvı tüketmeden yapıyorum sonuç yine pik çıkıyorT
Her gün aynı saatte, erken saatlerde yaparsan daha iyi olur. Çok fazla sıvı tüketmeden ama ilk idrarla değil. Yanlış yaparsan doğru günü bulamazsin
Benim anlamadığım şu konu ovulasyon testi pik çıkınca (pozitif) olunca 3 gün birliktelik yapilmasi gerekiyormus ben o şekilde birlikte oluyorum sonra yine test yapıyorum yine pik çıkıyor ben yumurtlama mı gerceklesiyor yoksa çatlamami oluyo pik olmasi bu cuma gününe kdr devam edicem çünkü yumurtladigim günleri değerlendiriyorum önceden hiç bilmiyordum ovulasyon yardımcı oldu banaAy hadi hayırlısı
Şu sekilde pozitif olduğu zaman 24-48-72 saat içinde en geç yumurta çatlar. Çatladığı zaman negatif tek çizgiye geri döner o yüzden pozitif çıktığında ki sonraki günde yapılır. Eğer yanlış yapıyorsanız da pozitif çıkıyor olabilir eğer saat tutturamıyorsaniz sabah akşam seklinde yapın derim. Yada testiniz bozuk olabilir. Tahmini yumurtalama gününüzü hesaplayın mesela bu hafta diyelim 2-3 günde bir ilişki yapın zaten sperm içerde belirli süre yaşıyorBenim anlamadığım şu konu ovulasyon testi pik çıkınca (pozitif) olunca 3 gün birliktelik yapilmasi gerekiyormus ben o şekilde birlikte oluyorum sonra yine test yapıyorum yine pik çıkıyor ben yumurtlama mı gerceklesiyor yoksa çatlamami oluyo pik olmasi bu cuma gününe kdr devam edicem çünkü yumurtladigim günleri değerlendiriyorum önceden hiç bilmiyordum ovulasyon yardımcı oldu bana
Yani siz negatif çıkana kadar yapın esas negatif olduğu zaman yumurta çatladı hemen ilişki olmalı ki birleşme olsunBenim anlamadığım şu konu ovulasyon testi pik çıkınca (pozitif) olunca 3 gün birliktelik yapilmasi gerekiyormus ben o şekilde birlikte oluyorum sonra yine test yapıyorum yine pik çıkıyor ben yumurtlama mı gerceklesiyor yoksa çatlamami oluyo pik olmasi bu cuma gününe kdr devam edicem çünkü yumurtladigim günleri değerlendiriyorum önceden hiç bilmiyordum ovulasyon yardımcı oldu bana
Bugün de pik gördüm bugün ilişki görüp cuma günü birlikte olmasam tekrar teste devam etsem olur muYani siz negatif çıkana kadar yapın esas negatif olduğu zaman yumurta çatladı hemen ilişki olmalı ki birleşme olsun
Yumurtlama dönemi bittikten sonra kaç gün daha yapmam lazım adet gününe kdr miYani siz negatif çıkana kadar yapın esas negatif olduğu zaman yumurta çatladı hemen ilişki olmalı ki birleşme olsun
Şimdi pozitif olan günler değil negatif olduğu gün mü yapicam pozitif günler niye yapılmıyo onu anlamadım kafam karıştıŞu sekilde pozitif olduğu zaman 24-48-72 saat içinde en geç yumurta çatlar. Çatladığı zaman negatif tek çizgiye geri döner o yüzden pozitif çıktığında ki sonraki günde yapılır. Eğer yanlış yapıyorsanız da pozitif çıkıyor olabilir eğer saat tutturamıyorsaniz sabah akşam seklinde yapın derim. Yada testiniz bozuk olabilir. Tahmini yumurtalama gününüzü hesaplayın mesela bu hafta diyelim 2-3 günde bir ilişki yapın zaten sperm içerde belirli süre yaşıyor
Ben en baştan anlatayım, regl biter bitmez teste başlıyorsunuz aynı saatte 2. idrar ile yapıyorsunuz. Çift çizgi gördüğünüz zaman yumurta 24 48 72 saat içerisinde salınacak. Yani yumurtlama gerçekleşecek yumurtlama gerçekleştiğinde de eğer iki üç gün öncesinden yine ilişki olduysa ve sperm iceride de bekliyorsa yine döllenme olur.Şimdi pozitif olan günler değil negatif olduğu gün mü yapicam pozitif günler niye yapılmıyo onu anlamadım kafam karıştı
Pozitif olduğu zaman yumurta salınır pozitif gördükten sonra yani iki çizgi gördükten sonra bir sonraki gün tek çizgi olduğu zaman yumurtanız çatlamış olur esas döllenme o zaman gerçekleşir komple regl olana kadar devam etmenize gerek yokŞimdi pozitif olan günler değil negatif olduğu gün mü yapicam pozitif günler niye yapılmıyo onu anlamadım kafam karıştı
Zaten sperm sağlıklı ortamda uzun süre yaşayabiliyor ama siz yine de garantiye alın hem sağlıklı sperm olması açısından bir gün dinlendirin tavsiyemBugün de pik gördüm bugün ilişki görüp cuma günü birlikte olmasam tekrar teste devam etsem olur mu