- 27 Kasım 2024
- 69
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Ben yumurtlama dönemi boyunca hergun 1 kere ilişki yaşadım bugün kasik ağrım var bugün yaptigimda çatlama olmuşBen en baştan anlatayım, regl biter bitmez teste başlıyorsunuz aynı saatte 2. idrar ile yapıyorsunuz. Çift çizgi gördüğünüz zaman yumurta 24 48 72 saat içerisinde salınacak. Yani yumurtlama gerçekleşecek yumurtlama gerçekleştiğinde de eğer iki üç gün öncesinden yine ilişki olduysa ve sperm iceride de bekliyorsa yine döllenme olur.
Ama eğer yumurta salındığı zaman sperm yoksa o gün ilişkiye girerseniz o gün ihtimal artar.
Çift çizgi gördükten sonra tek çizgi olana kadar teste devam edin. Çift çizgi olduğu gün de ilişki olsun, çift çizgiden sonra teke düştüğü zaman da ilişki olsun genelde gün aşırı ilişki olsun derler ama iki günde bir de ilişki olabiliyor sperm uzun süre içimizde yaşayabiliyor biliyorsunuz.
O zaman süper dönemi kaçırmamışsınız, Yarın da mümkünse ilişki olsun bugün tutmaz vs olursa yarını da kaçırmayın derimBen yumurtlama dönemi boyunca hergun 1 kere ilişki yaşadım bugün kasik ağrım var bugün yaptigimda çatlama olmuş
Psikolojik agrida yaşayabilirsiniz, senin kafanıza takmayın daha 5 ay olmuşBen yumurtlama dönemi boyunca hergun 1 kere ilişki yaşadım bugün kasik ağrım var bugün yaptigimda çatlama olmuş
Yok psikolojik olarak değil kasik ağrısı ve kabızlık var akintim çok sanki adet olacakmisim gibi agrim varPsikolojik agrida yaşayabilirsiniz, senin kafanıza takmayın daha 5 ay olmuş
Ama daha yeni çatlamış yumurtlama döneminde olabiliyor böyle şeyler, yani belirtiler için çok erken sizi çok iyi anlıyorum birkaç kez benim de başıma geldi kutu kutu test almıştım hatta. Mide bulantısı falan oluyordu sabahları kendimi kandırmışımYok psikolojik olarak değil kasik ağrısı ve kabızlık var akintim çok sanki adet olacakmisim gibi agrim var
Olur denerim ovulasyon testi işini ben çok sevdim inşallah gebelik ile sonuclanirO zaman süper dönemi kaçırmamışsınız, Yarın da mümkünse ilişki olsun bugün tutmaz vs olursa yarını da kaçırmayın derim
İnşallah zaten bir problem yoksa olur, ilk bir sene olmaması da normal derler sakın stres yapmayın stres yaptıkça hormonlarınızı da etkilenir süreç uzarOlur denerim ovulasyon testi işini ben çok sevdim inşallah gebelik ile sonuclanir
Psikolojik olarak kendimi etkilemiyorum gerisi Rabbime kalmış bu aralar bunalımdayım belki o etkilio olabilirAma daha yeni çatlamış yumurtlama döneminde olabiliyor böyle şeyler, yani belirtiler için çok erken sizi çok iyi anlıyorum birkaç kez benim de başıma geldi kutu kutu test almıştım hatta. Mide bulantısı falan oluyordu sabahları kendimi kandırmışım
Yok stresi hayatima almiyorum amigurumi örerek atıyorum stresiİnşallah zaten bir problem yoksa olur, ilk bir sene olmaması da normal derler sakın stres yapmayın stres yaptıkça hormonlarınızı da etkilenir süreç uzar
A çok güzel, aşırı stres yapmıştım prolaktin hormonunun çok yükselmişti bir sürü onu düşürmeye çalıştıkYok stresi hayatima almiyorum amigurumi örerek atıyorum stresi
Sizde stresi atmak için bi ugras ile uğraşın size de iyi gelecektir, geçmiş olsun bu aradaA çok güzel, aşırı stres yapmıştım prolaktin hormonunun çok yükselmişti bir sürü onu düşürmeye çalıştık
Ben gebelik oluşsun diye incir kürü kullandım inciri de hiç sevmem o yüzden stres oldum incir de prolaktin arttırmış stres ekstra arttırmışSizde stresi atmak için bi ugras ile uğraşın size de iyi gelecektir, geçmiş olsun bu arada
O zaman iyiymiş inşallah sağlıklı gebelik yaşarızBen gebelik oluşsun diye incir kürü kullandım inciri de hiç sevmem o yüzden stres oldum incir de prolaktin arttırmış stres ekstra arttırmışzaten çalışıyorum ekstra spor falan yapıyorum
Fotoğrafta pik olanlar var ilk başta olmayıp diğer günler hep pik gördümCanım bu testlerının hıc bırı pik değil . Yakın ama tam pik olmamıskı. T cızgısı c cızgısının kırmızılıgını gececek o sekılde pık diyebilirsin. Sende hep c daha koyu test yapmaya devam et cunku pik yakın gorunuyor
Evt olmuş ikiside pik bana doktorum pik olduğu gün ilişki girin demisti siz de öyle yapinMerhaba sizce testim pik olmuş mu
çok teşekkür ederim öyle yapıcamEvt olmuş ikiside pik bana doktorum pik olduğu gün ilişki girin demisti siz de öyle yapin