- 27 Kasım 2024
- 69
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
Rica ederimçok teşekkür ederim öyle yapıcam
Ben bugün(cuma) test yaptım negatif oldu ilişkide oldu yumurtamda çatlamıştı inşallah gebelik olurPozitif olduğu zaman yumurta salınır pozitif gördükten sonra yani iki çizgi gördükten sonra bir sonraki gün tek çizgi olduğu zaman yumurtanız çatlamış olur esas döllenme o zaman gerçekleşir komple regl olana kadar devam etmenize gerek yok
Ben attıgınız fotografta pik göremiyorum . Ovulasyon testıyle ıkı kez hamıle kaldım. 7 gun pik gördüğüm oldu en sonunda catladı yumurtam. Tnın kırmızısı c yı gecmelı. Sızın gozukmuyor o sekılde.Fotoğrafta pik olanlar var ilk başta olmayıp diğer günler hep pik gördüm
Canım cok yakın pik olmasına . Her an yumurtlayabılırsın. Ama tam pik değilMerhaba sizce testim pik olmuş mu
Bende 10.gun ve 12.gun pik fotografta belli olmuyor olabilir amaBen attıgınız fotografta pik göremiyorum . Ovulasyon testıyle ıkı kez hamıle kaldım. 7 gun pik gördüğüm oldu en sonunda catladı yumurtam. Tnın kırmızısı c yı gecmelı. Sızın gozukmuyor o sekılde.
AnladımBende 10.gun ve 12.gun pik fotografta belli olmuyor olabilir ama
Evt canım olmuş benim piklerde o şekilde gözüküyor negatif olana kdr devam et cnmMerhaba ben de testi yaptım pik günü olmuş mu bana olmuş gibi geldi
Olmuş canımMerhabalar. Benimde testim bu şekilde. Sizce yumurtlama olmuş mu
Rica ederimTeşekkür ederim
Merhaba ovulasyon testi yapınca direk çekin, bekleyince yalancı sonuç veriyor bu şekilde net anlaşılmazMerhaba ben de testi yaptım pik günü olmuş mu bana olmuş gibi geldi
Merhaba ovulasyon testi ilk yapriginiz da çekin bekleyince çizgi yalancı sonuç verebiliyor, sanki olmuş ama sizde net gibiMerhabalar. Benimde testim bu şekilde. Sizce yumurtlama olmuş mu
İlk gün de aynıydı sonradan kırmızı olmadı yapar yapmaz iki çizgi öyleydiMerhaba ovulasyon testi yapınca direk çekin, bekleyince yalancı sonuç veriyor bu şekilde net anlaşılmaz
Sonradan pek bir şey farketmedi yani ilk kez zaten böyle çıktı daha önceki günlerde hep belli belirsiz çizgi vardıİlk gün de aynıydı sonradan kırmızı olmadı yapar yapmaz iki çizgi öyleydi
10 dk bekleyin diyordu testin kullanımında. Ben 5 dk bekleyince bu şekilde oldu. Umarım doğrudurMerhaba ovulasyon testi ilk yapriginiz da çekin bekleyince çizgi yalancı sonuç verebiliyor, sanki olmuş ama sizde net gibi
Evet ilk 10 dk bekleyin sonra hemen çekin saatler sonra toplu çekimden bahsediyorum bakın test cizgi alanı bile koyulasiyor10 dk bekleyin diyordu testin kullanımında. Ben 5 dk bekleyince bu şekilde oldu. Umarım doğrudurçok teşekkür ederim