Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Uzerinden 12 sene gecti ama batin 5.gunu benim 47 filandi sanirim ne tembelsin 50 bile olamamisin dedim hakkettende oglum tembel yerinden vinc lazim totoyu kaldirmaya digerini 14 sene oldu rakami hatirlamiyorum ama ondada testte cok silik cikmisti bat gunum gectigi halde

Anladim cok tesekkurler cevap icin Allah bagislasin benim bata 3 gun vardi 21 yarn tekrar test yaptrcam yarinda bata 1 gun kaliyo

Merhaba bende 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay yumurtlama dönemine dikkat ediyoruz rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın benimde bat tarihin 16 mart

Merhaba bende 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay yumurtlama dönemine dikkat ediyoruz rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın benimde bat tarihin 16 mart
Hosgeldin ovulasyon testinden umut bekleyenler kulubune canim gec buyur ben kalkiyordum yerime otur sicak sicak kizlar hepinize hayirli geceler bu ahbap cavus kacar

kızlar hepinize ayrı ayrı teşk ederim cok saolun rabbim sizlerede versin hayırlısıyla tez zamanda ben de uyku yok bu gece uyumam heralde ama dr deger düşük dedi ben biraz uzuldum sizce neden oyle dedi ayrıca hepinizden allah razı olsun beni beklediniz bir şey daha sorucam size malum daha yeni oldugu için sizinle irtibatımı kesmmek için burda guzel dostluklar olduğu için ben yarın ayaklarımı uzatıp leptopumu kucagıma alırsam sizce bebegime zararı olur mu hani radyasyon acısından merak ettim

Cnm sacmalamasin o dontor degerin cok guzel yuksek yani

canım tebrik ederim mutlu haberin bizide mutlu etti şunu söleyebilirim sana tabiki herşeyin fazlası zarar ama hastanelerde bile kapalı kapılar ardında da olsa radyasyon hep vardır o yuzden seni anlıyorum ama dış etmenlerden çok senin rahatlıgın senin huzurun daha önemli tabiki dikkat et kendine yorma kendinide çok uzun vakit geçirme pc başında yada bi yastık koyup koy dizine bebeğinin de değerinin de yukselmesini bekle bu arada iki gun sonra tekrar kan ver ki değer artışını gözlemlesinler :)

tşkler kızlar ben kendimce bir hesap yaptım hamilelik takvimi nasıl oluşturulur bilemedim hesbımda dogrumu onu bile bilmiyorum cünkü dr bir acıklama yapamadı degerimide salak adam düşük buldu

Canım değerin çok yüksek saçmalamış o Asla korkma ben üç gebeligimi de adetim gectikten sonra 100 den daha düşük değerlerle öğrendim, takvimin hatalı söyle hesapla son adet tarihinin ilk gününe yedi gün ekle 3 ay çıkar şuanda iki haftalık olamaz çünkü yumurta oluşumu yani 14. Günü falan ifade eder ki sen çoktan o günler i geçtin
tşkler kızlar ben kendimce bir hesap yaptım hamilelik takvimi nasıl oluşturulur bilemedim hesbımda dogrumu onu bile bilmiyorum cünkü dr bir acıklama yapamadı degerimide salak adam düşük buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…