- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.841
ben küçük bi ilcedeyim bi tane özel var onun da laboratuvari yokOzel hastanelerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben küçük bi ilcedeyim bi tane özel var onun da laboratuvari yokOzel hastanelerde
yani 1 saate haber mi alıyoruz ???Tatlım biz özel tıp merkezine gittik acayip gaza getirdiler cunku beni
evet canım en gec saar 01.30 da hbr veririm uykusu gelen uyusunyani 1 saate haber mi alıyoruz ???
Aaaa ben naptim kiz benim haberim yok biseyden daha yeni uyandim noldu biseymi kacirdimkızlar kalbim küt küt atıyor dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz allahım isteyen herkese versin Sabirsiz61 en cokta senin gazınla gittim kan verdim bakalım hayırlısı olsun
kızlar kalbim küt küt atıyor dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz allahım isteyen herkese versin Sabirsiz61 en cokta senin gazınla gittim kan verdim bakalım hayırlısı olsun
Yaptim ah canim ayybayiliyorum deyip tek gozumle napiyrlr diye kontrol bile ettm ilahi bnbak onu denemek hiç nasip olmadi
Az kaldi ya ne 1 saati yarim saat falan olmasi lazim :)
ayy nasıl uyuyalım yok enim uykum sabaha kadar da beklerimevet canım en gec saar 01.30 da hbr veririm uykusu gelen uyusun
şeker
ayy nasıl uyuyalım yok enim uykum sabaha kadar da beklerim
Sen nerde oturuyorsun hayatim saat daha 00)))saat 1.30 oldu şimdi
@sunbulkokusu az kaldı canım benim 10 dk sonra evden cıkıcam 20 dk ya oraya gideriz saat 01.00 da dediler en geç saat 01.30 sizlere hayırlı bir hbr veririm inşlh
Sen nerde oturuyorsun hayatim saat daha 00)))
test yapmadan direk kan mı verdi ?Haberi bekliyorum :) keske kan vermeden test de alsaydin eczaneden :))