- 23 Ocak 2016
- 164
- 245
- 40
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.861
Kizlar hazir bura sakinken bir sey sorsam 11. Negatifti değisme ihtimali varmi sizce testin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun cnmKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Hayırlı olsun canım değerin gayet güzel Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
11. Negatif ti derken ne negatif ti canım hiç anlamadımKizlar hazir bura sakinken bir sey sorsam 11. Negatifti değisme ihtimali varmi sizce testin
Tebrikler cnm :)))Kızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Hayirli uğurlu olsun canim gözün aydinKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Kan sonucu canim çatlatma iğnesinin 11. Günunde yaptirdim11. Negatif ti derken ne negatif ti canım hiç anlamadım
Napican doktoru mis gibi hamilesin kiz bide inat ettin test yapmayacagim diye Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin saglikla inşallahKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Canım adet gününe kadar bekle bence hiç belli olmaz inşallah tutunur sana minnakinKan sonucu canim çatlatma iğnesinin 11. Günunde yaptirdim
İnşallah canim yaaCanım adet gününe kadar bekle bence hiç belli olmaz inşallah tutunur sana minnakin
Kız olduğunu nerden tahmin ettin tatlım merak ettimGozumuz aydin tatlimmmm hadi hayirli ugurlu olsun vatanina milletine yararli olsun ve bu kiz degilse bende neyim
Hcgsi bata gore yuksek buyuk ihtimalle yumurtlama oncesi iliskiyle oldu seninkide erkek gibime geliyor cunku benim iki oglumda da hcglerim adet gunum gecmesine ragmen dusuktuKız olduğunu nerden tahmin ettin tatlım merak ettim
Bence erkek kizda hcg cok az degerle ogreniliyor genelde bat gununde. Bu deger oldukca yuksek bende erkek diyorum o yuzden :))Gozumuz aydin tatlimmmm hadi hayirli ugurlu olsun vatanina milletine yararli olsun ve bu kiz degilse bende neyim
Kızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Ya bisey sorabilirmiyim dusuktu derken kacti degeriniz benim 21 deHcgsi bata gore yuksek buyuk ihtimalle yumurtlama oncesi iliskiyle oldu seninkide erkek gibime geliyor cunku benim iki oglumda da hcglerim adet gunum gecmesine ragmen dusuktu
Kızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu