• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hsg nasıl çıktı? Zaten hsg cekilen ay ilactan dolayi gebelik olmaz bu ay umutlanma olur mu, bende 2016 agustosta hsg oldum, eylul ve ekimde klomen kullandim ekimdekinde oldu
Yaa kime sorduysam hsg den sonra üçüncü ay hamile kalmis bak sende öylesin sag tarafta hafif tıkanıklık cıktı ama acti orayi suan kalbim kadar temiz :)

Annemde hsgden sonra bana hamile kalmiş. Bak tikaniklik varmiş acilmis stres yapma Allah vesile kılar inşallah
Aminn inşallah artik rahatim ya yani çocuk icin uğraşmak hobi gibi oldu yıllardır ugras ugras eskisi kadar takmıyorum artik kafam rahat eskiden neden ben allahim neden ben anne olamıyorum diyordum simdi sadece nasip diyorum rabbimin bir bildiği vardir herseyin zamani belli kalbim daha rahat bir kac aydir

Aminn inşallah artik rahatim ya yani çocuk icin uğraşmak hobi gibi oldu yıllardır ugras ugras eskisi kadar takmıyorum artik kafam rahat eskiden neden ben allahim neden ben anne olamıyorum diyordum simdi sadece nasip diyorum rabbimin bir bildiği vardir herseyin zamani belli kalbim daha rahat bir kac aydir
Yumurtanız 20 mm olmuş ? Çatladı mı peki? Yoksa kiste mi dönüştü adetle atılmak üzere.? Benimde bu ay ultrasonda 24 mm çıktı solda yumurtam, doktor artık o kist çatlamaz dedi. Adet olmam için tarlusan verdi.

Kac zamandir ugrasion cnm.
Aynen öleRabbimin bildigi gun vardir olur insaAllah dualar edin Rabbim kimseye cekemiyecemiz yuk vermezmis

Oyle dusunme bende tedaviyle oldum ama yanimda şimdi. Allah hayirlisiyla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin.. ramazanda dua ettigim cok kisi hamile kaldi, bir gorumcem kaldi. Memorialde mi yaptirdin
ewt canım ilk denemem negatif olmasına rağmen hiç merkez değiştirmek aklıma gelmedi çok memmun kaldım
hem 9 tane daha yavrum var benım orda Rabbim o günleri gösterirse ikinci içinde orayı düşünüyorum

merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün kan testi verdim ve şüküürler olsun değerım 219 çıktı :) sizle de paylaşmak istedım... hamile kalamayan arkadaşlar üzülmesin lütfen ben 3,5 seneden sonra hamile kalabıldım ...
Oyyyy cok sevındm canm.rabbım saglıklı kolayca kucagına alabılmeyı de nasıp etsn ıns canm.

Yumurtanız 20 mm olmuş ? Çatladı mı peki? Yoksa kiste mi dönüştü adetle atılmak üzere.? Benimde bu ay ultrasonda 24 mm çıktı solda yumurtam, doktor artık o kist çatlamaz dedi. Adet olmam için tarlusan verdi.
Kiste dönüşmedi çatladı ama adet oldum

Kac zamandir ugrasion cnm.
Aynen öleRabbimin bildigi gun vardir olur insaAllah dualar edin Rabbim kimseye cekemiyecemiz yuk vermezmis
2 buçuk yıl oldu arada bir dış gebelik oldu öyle Allah dağına göre kar yağdırırmış demekki benim sinavim bu Allahım herkesin gönlünden geçeni tez vakitte yaninda var eder inşallah

S sinkar cok sevindim canim benim valla uzun zamandir girmiyodum bugun bi aciyim dedim haberini aldim cok sukur =))) rabbim kucagina almayida nasip etsin insalllah canim =))

merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün kan testi verdim ve şüküürler olsun değerım 219 çıktı :) sizle de paylaşmak istedım... hamile kalamayan arkadaşlar üzülmesin lütfen ben 3,5 seneden sonra hamile kalabıldım ...
Ayyy canım çok sevindimmm hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ya gerçekten çok sevindim

Çokkkk mutluyum adına rabbim sağlıkla kucağına almayı, kokusunu duymayı nasip etsin sizi bekliyordum hayırlı bir haber gelir mi diye şükürler olsun... darısı diğer kızcelere inşallahhh

Back