Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba aerkadaşlar banada yarımcı olun nolur. Eşim ve bende sorun yok ama hamile kalamıyorum adetlerim düzenli 28 günde bir. Takvime göre doğru zamanlarda ilişki oluyo ama çocuk olmuyo. Ovulasyon testi şart mı ki adetlerim düzenli çünkü
Canım adetin düzenlj olsa bile bence testleri denemelisin. Bazi programlar tam günü göstermeyebilir. En guvenilir ovulasyon testi. Eğer üst üst deniyorsan ve olmuyorsa dr kontrolunu ihmal etme derim. Çünku bizim bilmediğimjz sorunlar çıkabiliyor bazen.

Kizlar bu araada dün pat diye testi attim ama kendime ilgli hic bilgi vermedjm. 2 yili bitirdik evliliğimz de ve yaklasık 1 buçuk yildir cocuk istiyoruz. 3defa klomen kullandim 1keresinde igne de oldum ama bebek olmadi malesf. Ekim ayinda adetim bittikten sonra incir kürü yaptim ve testlerler kendimi takip ettim. Yumurtlama günun gecti ve degerlendirdik elbette. Yumurtlama günunden itibaren de Progestan iciyorum dr vermisti bana. Bebk dollenirse rahat tutunsun diye rahimde uygun ortam hazirliyor bu ilac. Şmdi adet gunumu bekliyorum. Insaallah çift cizgileri görurz :emir_bebek::dua::dua::KK200:

Kizlar bu araada dün pat diye testi attim ama kendime ilgli hic bilgi vermedjm. 2 yili bitirdik evliliğimz de ve yaklasık 1 buçuk yildir cocuk istiyoruz. 3defa klomen kullandim 1keresinde igne de oldum ama bebek olmadi malesf. Ekim ayinda adetim bittikten sonra incir kürü yaptim ve testlerler kendimi takip ettim. Yumurtlama günun gecti ve degerlendirdik elbette. Yumurtlama günunden itibaren de Progestan iciyorum dr vermisti bana. Bebk dollenirse rahat tutunsun diye rahimde uygun ortam hazirliyor bu ilac. Şmdi adet gunumu bekliyorum. Insaallah çift cizgileri görurz :emir_bebek::dua::dua::KK200:

En kısa zamanda umarım görürsün canım bende 1.5 yıl bekledim bu danayı. Hamile kaldığım ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım ayrıca ov. Testi yaptım aptal doktorun biri yumurtlama günün geçmiş sonraki ay gel dedi ama ben ovulasyon testini yapmaya devam ettim çünkü biliyordum yum. Henüz olmadığını ve o ay Allahın izni ile hamile kaldım... darısı sizlere inşallah

Anladım canım. Bebeğin hayırlı olsun bu arada cinsiyet bellidir. Allah kucagina almayı nasip etsin canim:)
Amin canım evet belli bir oğlumuz olacak inşallah darısı sana ve arkadaşlarıma
Nasıl yapıyorsunuz bu testi canım her gün oluyor mu, testin en koyu olduğu gün yumurtlama gününden bir gün önceki gün , silindiği günde yumurtlama günü oluyor o zaman di mi canım
Hergün değil adet döngüne göre adetinin 10 ya da 15. Günü başlarsın ya da daha erken biter bitmez de başlayabilirsin hergün sabah akşam yaptım ben aynı saatlerde olmasına özen gösterdim ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını durdurman lazım en az 3 4 saatlik idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Zaten git gide koyulaşacak en koyu olduğu günleri ve silikleştiği günle ertesi günü değerlendirebilirsin.

Merhaba herkese bende 1 yıldır anne olabilmek için mücadele ediyorum bebeği düşünmeden önce insanların neden bu kadar kafasına taktığını anlamazdım ama gerçekten istemek beklemek çok zor üzücü ve heyecanlı Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin hamilelerinde sağlıkla kucağına meleklerini almayı nasip etsin.Benim dönğüm 31 günde son regli 25 ekim ama bu ay erken yumurtlama oldu sanırım 4 kasımdan ağrımdan şüphelenerek ovulasyon testi yaptı bayağı koyuydu öğünü ertesi günü değerlendirdik zaten regliden sonra şansa bırakmamk için hergün oluyor genelde sizlerde testime bir bakarmısınız rica etsem inşllah bu ay bende hamileyim yazabilirim:KK43:

Eklentiler

• E2070D28-8F9B-4BD5-A2E5-A90997D4D37E.jpeg
    E2070D28-8F9B-4BD5-A2E5-A90997D4D37E.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 49
İyiyim canım Mirayda çok iyi şükür tek dişli canavarın o benim :) 10+7 oldu teyzesi. Bu arada maşallah sende büyütmussun artık zilliyi zaman resmen su gibi geçiyor.
Evet canim buuyudu masallah mirayda abla olmus:) disimiz yok henuz zayif dogdu ama iyi toparladi sukur sizi kocaman öpüyoruz

Merhaba herkese bende 1 yıldır anne olabilmek için mücadele ediyorum bebeği düşünmeden önce insanların neden bu kadar kafasına taktığını anlamazdım ama gerçekten istemek beklemek çok zor üzücü ve heyecanlı Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin hamilelerinde sağlıkla kucağına meleklerini almayı nasip etsin.Benim dönğüm 31 günde son regli 25 ekim ama bu ay erken yumurtlama oldu sanırım 4 kasımdan ağrımdan şüphelenerek ovulasyon testi yaptı bayağı koyuydu öğünü ertesi günü değerlendirdik zaten regliden sonra şansa bırakmamk için hergün oluyor genelde sizlerde testime bir bakarmısınız rica etsem inşllah bu ay bende hamileyim yazabilirim:KK43:
Günlerin canım mutlaka degerlendir insallah senin de gebelik takvimini görürüz

Bugünü de değerlendirip sonrasında gün aşırı yap canım. 1 hafta sonra normal yasantina devam edersin. Bende catlatma iğnesi oldum Bat 19 kasım. Heyecanla bekliyorum bende..

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli :KK15: okuyabildiğim kadarıyla doğan bebişler büyümekte, dolan göbişlerde ki minnaklar büyümekte, göbişler de minnaklarla dolmakta ve hayırlısıyla boş olan göbişler de dolacak biz 1 yaşımızı doldurduk :anne::KK200:

Kızlar yumurta akı cıvıklığındaki akıntıyı da takip edin yani en ıslak olduğunuz zamanı ve o günler de ilişki yaşayın bazen ovulasyon testin de t koyu olsa da o akıntı geçebiliyor ve o zaman spermler yumurtaya ulaşması zorlaşabiliyor bu nedenle değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Kızlar yumurta akı cıvıklığındaki akıntıyı da takip edin yani en ıslak olduğunuz zamanı ve o günler de ilişki yaşayın bazen ovulasyon testin de t koyu olsa da o akıntı geçebiliyor ve o zaman spermler yumurtaya ulaşması zorlaşabiliyor bu nedenle değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Senin bebis nasil birinciydi deme cnm ikinciye dusunuonuzmj

Kizlar yumurtlama olmusmu. Ayri olan üc taneyi bugun yaptim koyu olan sabah digeri aksam sonuncuyuda yeni yaptim

Kizlar yumurtlama olmusmu. Ayri olan üc taneyi bugun yaptim koyu olan sabah digeri aksam sonuncuyuda yeni yaptim
Canim yarin yime dene istersen. Ama bugunu bos gecirme yine de. T cizgisi C kadar koyu olacak bak ben gecen haftaki testimi atayim ordan da net bir şekjlde anlarsin ne demek istedigimi .

Bak canim bu benm gecen haftadaki ovulasyon testim.

Eklentiler

• 20171102_193537.jpg
    20171102_193537.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
Canim yarin yime dene istersen. Ama bugunu bos gecirme yine de. T cizgisi C kadar koyu olacak bak ben gecen haftaki testimi atayim ordan da net bir şekjlde anlarsin ne demek istedigimi .
Niye koyulasip acildiki rengi. Yapmaya devam etcem zaten ama gitgide aciliyor tekrar koyulasirmiki boyle olduktan sonra

X