- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.821
Kizlarin arasinda koruyucu bizimkilere hahha pasa masallah seninde az kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarin arasinda koruyucu bizimkilere hahha pasa masallah seninde az kalmis
Ben 2gün üst üste ilişki ile kaldım ovu testi en koyuyken ve ertesi gün silinmişkenSen yumurtlama gününde mi hamile kaldın canım
Evet canım öyle abilik yapcak onlara az kaldı zaman geçmiyor zorlanıyorum hayırlısı ile bi doğursaydıkKizlarin arasinda koruyucu bizimkilere hahha pasa masallah seninde az kalmis
Sabirsizlanion deme bende her konttolde bebegime glrmek icin can atiom yaEvet canım öyle abilik yapcak onlara az kaldı zaman geçmiyor zorlanıyorum hayırlısı ile bi doğursaydık
Yani yumurtlama günü ve yumurtlama gününden sonraki gün hamile kaldın o zaman di mi. Bende yumurtlama günü ilişkiye girdim de ondan sordum canımBen 2gün üst üste ilişki ile kaldım ovu testi en koyuyken ve ertesi gün silinmişken
Canm dedıgım gıbı ben ates olcmeyı bılmıyorm.ovulasyon testıyle hamıle kaldm ates olcme yontemıyle hamıle kalanların topıgı var oraya sor ıstersen.burası ovulasyon yontemıyle hamıle kalanlar topıgı oldugu ıcın sana yardımcı olamayabılırızTam 5 gün önce yumurtlama gününde eşimle ilişkim oldu. Ve 3 gündür ateşim yüksek 37 buçuk şuanda, yumurtam döllenmiş olabilir mi canım, bilgilerinden faydalanmak istiyorum:)
Bende yumurtlama yani ovulasyon gününe denk getirdim ilişkimi. O yüzden buraya sordum canım. Ateşi ben öylesine ölçüyorum aslında neyseCanm dedıgım gıbı ben ates olcmeyı bılmıyorm.ovulasyon testıyle hamıle kaldm ates olcme yontemıyle hamıle kalanların topıgı var oraya sor ıstersen.burası ovulasyon yontemıyle hamıle kalanlar topıgı oldugu ıcın sana yardımcı olamayabılırız
Hayırlısı olsn hakkında canm ıns vardr bebısBende yumurtlama yani ovulasyon gününe denk getirdim ilişkimi. O yüzden buraya sordum canım. Ateşi ben öylesine ölçüyorum aslında neyse
Amin canim inşallah, isteyen herkese nasip olsun.Hayırlısı olsn hakkında canm ıns vardr bebıs
Yumurtlamadan bir önceki gün ve yumurtanın çatladığı gün desek daha doğru olur canım test silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşiyorYani yumurtlama günü ve yumurtlama gününden sonraki gün hamile kaldın o zaman di mi. Bende yumurtlama günü ilişkiye girdim de ondan sordum canım
kızlar yarın adet günüm testlerim negatif çıktı ovalasyon testi alalım diyorum hangi markayı öneriyorsunuz internetten sipariş edeceğim
Anladım canım. Bebeğin hayırlı olsun bu arada cinsiyet bellidir. Allah kucagina almayı nasip etsin canim:)Yumurtlamadan bir önceki gün ve yumurtanın çatladığı gün desek daha doğru olur canım test silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşiyor
Nasıl yapıyorsunuz bu testi canım her gün oluyor mu, testin en koyu olduğu gün yumurtlama gününden bir gün önceki gün , silindiği günde yumurtlama günü oluyor o zaman di mi canımBen laboquick kaset test kullandım memnundum başka markanın çubuk testlerinden de aldım hiç beğenmedim
iyiym cnm bıraktığın gibiyim pek bir değişiklik yok :) sen nasılsın?
iyiym cnm bıraktığın gibiyim pek bir değişiklik yok :) sen nasılsın?
Ins olur cnm.insKizlar bu da benim 3 kasım tarihinde yaptıgım testim. Ayrica 2-3-4 kasimi değerlndirdik. Bugünu bos gectik.. Bat 19 kasım.