Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Tam 5 gün önce yumurtlama gününde eşimle ilişkim oldu. Ve 3 gündür ateşim yüksek 37 buçuk şuanda, yumurtam döllenmiş olabilir mi canım, bilgilerinden faydalanmak istiyorum:)
Canm dedıgım gıbı ben ates olcmeyı bılmıyorm.ovulasyon testıyle hamıle kaldm ates olcme yontemıyle hamıle kalanların topıgı var oraya sor ıstersen.burası ovulasyon yontemıyle hamıle kalanlar topıgı oldugu ıcın sana yardımcı olamayabılırız

Canm dedıgım gıbı ben ates olcmeyı bılmıyorm.ovulasyon testıyle hamıle kaldm ates olcme yontemıyle hamıle kalanların topıgı var oraya sor ıstersen.burası ovulasyon yontemıyle hamıle kalanlar topıgı oldugu ıcın sana yardımcı olamayabılırız
Bende yumurtlama yani ovulasyon gününe denk getirdim ilişkimi. O yüzden buraya sordum canım. Ateşi ben öylesine ölçüyorum aslında neyse

kızlar yarın adet günüm testlerim negatif çıktı ovalasyon testi alalım diyorum hangi markayı öneriyorsunuz internetten sipariş edeceğim

Yani yumurtlama günü ve yumurtlama gününden sonraki gün hamile kaldın o zaman di mi. Bende yumurtlama günü ilişkiye girdim de ondan sordum canım
Yumurtlamadan bir önceki gün ve yumurtanın çatladığı gün desek daha doğru olur canım test silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşiyor

kızlar yarın adet günüm testlerim negatif çıktı ovalasyon testi alalım diyorum hangi markayı öneriyorsunuz internetten sipariş edeceğim

Ben laboquick kaset test kullandım memnundum başka markanın çubuk testlerinden de aldım hiç beğenmedim

Ben laboquick kaset test kullandım memnundum başka markanın çubuk testlerinden de aldım hiç beğenmedim
Nasıl yapıyorsunuz bu testi canım her gün oluyor mu, testin en koyu olduğu gün yumurtlama gününden bir gün önceki gün , silindiği günde yumurtlama günü oluyor o zaman di mi canım

Kizlar bu da benim 3 kasım tarihinde yaptıgım testim. Ayrica 2-3-4 kasimi değerlndirdik. Bugünu bos gectik.. Bat 19 kasım.

Eklentiler

• 20171102_193537.jpg
    20171102_193537.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba aerkadaşlar banada yarımcı olun nolur. Eşim ve bende sorun yok ama hamile kalamıyorum adetlerim düzenli 28 günde bir. Takvime göre doğru zamanlarda ilişki oluyo ama çocuk olmuyo. Ovulasyon testi şart mı ki adetlerim düzenli çünkü

X