- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.661
Nazli göstermedi hahah dogum korkusu varmi sizde bende varr yaa
Deme aman yani hayatta herles neler cekio bu hastalik degilki guzek sey tabi ne varsa herzaman olurCahillikten olsa gerek ben de yok hahahhahha aman nolcak ya millet nasıl doğuruyor yaparız yeaaahhh diyorum hahaha
Hayirli evlat olsun canimBenim 13 de belli olmadı
14 de belli olmadı
17 ye kadar bekledim belli oldu pipiliymis hahahha
Ben 14 haftalikken ogrenmistimde ama benim kız bacaklarını açtıydıNazli göstermedi hahah dogum korkusu varmi sizde bende varr yaa
Hahha ins cnm hayirlis bakalim sizler ikili rarama yaptirdinizmi ben tr ye gelsim doktor iyi gunde geldin dedi 9+6 idi balti ucluye gerek varmi sizceHayirli evlat olsun canim
Ben 14 haftalikken ogrenmistimde ama benim kız bacaklarını açtıydı
Doğum anına kadar neyin ne olacağını asla kestiremiyosun bence bugünlerin tadini cikar
Ben ikili test, renkli ultrason(detayli), şeker taraması yaptırdımHahha ins cnm hayirlis bakalim sizler ikili rarama yaptirdinizmi ben tr ye gelsim doktor iyi gunde geldin dedi 9+6 idi balti ucluye gerek varmi sizce
Ikili yizde 95 dediler eger iyise ucluye bakilmior deme öle konu etmedi deBen ikili test, renkli ultrason(detayli), şeker taraması yaptırdım
İkili testte sorun yok dendiyse uclu istemiyolar. Eger sorun varsa genelde amniyosentez isterler zatenIkili yizde 95 dediler eger iyise ucluye bakilmior deme öle konu etmedi de
Hayirli ins cnm dua edecem
Hayırlı olsun inşallah
canım sendekı bu hıza bayılıyorum ne ara transfer oldun maşallah hadş bakalım kaç tane transfer ettıler? dondurulmuş embriyon varmı? ben kasım adetımle başlıyacagım inş
3 tane vardı dondurulmuş 3 ü birlikte çözülmüş, 2 si transfer edildi. Doktorum elimizde kalsın dedi ama embriyolog izleyeceğiz tekrar dondurmaya gelmez dedi. Anlamadım yani ileride tekrar transfer şansı olur mu olmaz mi bilemedim. Umarim gerek kalmaz. Sinkar sen kan sulandırıcı igne kullandinmi transfer sonrası ben özellikle istememe rağmen gerek yok gebelik olusunca dedi. 22 si test günüm dinleniyorum evdecanım sendekı bu hıza bayılıyorum ne ara transfer oldun maşallah hadş bakalım kaç tane transfer ettıler? dondurulmuş embriyon varmı? ben kasım adetımle başlıyacagım inş
canım bana pıhtılaşma testi yaptılar normal çıktı kullanmadım bende ... cd56 diye bir test varmış onu yaptıracagım bazen bağışıklık düşük olduğu için vücut embriyoya karşı savaş açıyor ve tutunma olmuyormuş , bir bakalım ne çıkacak... gerçeği doktorum bağışıklığı güçlendirmek ve vücudun embriyo reddine karşı biz antibiyotik veriyoruz dedı ama ben yine ölçtürecegım çünkü böyle durumlarda özel serumda veriyolarmış transferden önce3 tane vardı dondurulmuş 3 ü birlikte çözülmüş, 2 si transfer edildi. Doktorum elimizde kalsın dedi ama embriyolog izleyeceğiz tekrar dondurmaya gelmez dedi. Anlamadım yani ileride tekrar transfer şansı olur mu olmaz mi bilemedim. Umarim gerek kalmaz. Sinkar sen kan sulandırıcı igne kullandinmi transfer sonrası ben özellikle istememe rağmen gerek yok gebelik olusunca dedi. 22 si test günüm dinleniyorum evde
Ayyy inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim gönlündekini versin canım
Bende 11+6 iken ogrendim zillimi:)Hayirli evlat olsun canim
Ben 14 haftalikken ogrenmistimde ama benim kız bacaklarını açtıydı
Doğum anına kadar neyin ne olacağını asla kestiremiyosun bence bugünlerin tadini cikar
Canım nasılsın sonuç ne olduOnuda araştırmıştım ben sordum ama test vs. yapmadan gerek yok dedi. Ben kan pıhtılaşması taşıyıcısıyım bildiği halde gebelik oluştuktan sonra dedi. Nasip bekleyip göreceğiz.
İyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorumCanım nasılsın sonuç ne oldu
İyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorum