Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

İyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorum
Sakin olmalisin herseyin bittigi anlamina gelmiyor bu belkide basliyordur 5 ay kanamam oldu bak kizim 10 aylik olacak neredeyse yanimda sukur. Sen dinlenmene bak umudunu kaybetme.

İyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorum
canım o adet kanaması değildir tutunma olmasa bile o kadar erken adet olman mümkün değil yerleşme kanaması bence içini ferah tut

edacimm edacimm Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah evladini kucagina almani nasip etsin icimden geldi dua ediyorum senin icin kimin duasi kabul olur bilinmez
Allah razı olsun canim.icine doğmuş herhalde.dun 5 günlük bir gecikmenin ardından hastalandim.tam hamileyim bu sefer tuttu derken yine geldi.mesajini görünce çok duyguladim.duaya çok ihtiyacım var.Rabbim evladini bagislasin.arkasindan boy boy kardesler nasip etsin :)

Allah razı olsun canim.icine doğmuş herhalde.dun 5 günlük bir gecikmenin ardından hastalandim.tam hamileyim bu sefer tuttu derken yine geldi.mesajini görünce çok duyguladim.duaya çok ihtiyacım var.Rabbim evladini bagislasin.arkasindan boy boy kardesler nasip etsin :)
Yaaaaa hamileyim diyeceksin sandim msjin devaminda cok heyecanlandim insallah en kisa surede muradina erersin. Amin canim sagolasin bende gecen ay kimyasal yasadim hakkimizda hayirlisi olsun

X