-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.401
Cok guzel masallah nasil gidio agri sizi pekiOğlum olacak inşallah hayıryısıyla canım
Canım tebrik ederim darısı basimiza dua et :)Kizlar 6 haftalik ve 3 gpnlukmus az kalsin doguma gidecekmisim hahhaha
Ama simdide dogum korku bastiii hahha dua edin siz duamdasiniz
CANIM yaşadıkların çok zor ama unutma hamile kalabiliyorsun . Öyle ya da böyle yine olacak . Ben o duygu nasıl bir şey hiç bilmiyorum bazen karnıma dokunuyorum olacak mi acaba diye dün eşim bana üniversite arkadaşlarının bebek resimlerini gösterirken üzüldüğümü fark etmedi . Inan benim de canım yanıyor ama sabretmekten mücadele etmekten başka elimizden gelen hiç bir şey yok yoksa benimde sulalemde bir tek ben böyle çıktım neden ben sorusunu bir çok kişi soruyordur. Bu arada 3 embriyo çok fazla kalite olarak bilmiyorum nasıllar ama 3ude tutarsa ilerde birinin kalbini durdurmak zorunda kalabilirsin ki bu çok acı inşallah olmazBu normal bir acı değil, ben aklımı yitiriyorum galiba. Arkadaşım doğum yaptı öğle arasında ziyarete gidelim dediler ben gitmek istemedim kırılır diye zorladılar. Aynı hastanede kürtajım yapılmıştı. 2 dk durdum odada hastaneden nasıl çıktığımı bilemedim. Akşam olsun evime gitmek ve ağlamak istiyorum.
çok teşekkür ediyorum sağolunbat beklenen regl tarihi canım. sat ise son adet tarihin
hayırlısı olur inşallah adet olmanla birlikte 10. günle birlikte başla derim yumurtlama testine
adet döngünüz ne kadar sürüyor aslında onu söyleseniz daha çok yardımcı olabilirim
Ediorum cnm ins olcak inanin bana inanin dua et cnmCANIM yaşadıkların çok zor ama unutma hamile kalabiliyorsun . Öyle ya da böyle yine olacak . Ben o duygu nasıl bir şey hiç bilmiyorum bazen karnıma dokunuyorum olacak mi acaba diye dün eşim bana üniversite arkadaşlarının bebek resimlerini gösterirken üzüldüğümü fark etmedi . Inan benim de canım yanıyor ama sabretmekten mücadele etmekten başka elimizden gelen hiç bir şey yok yoksa benimde sulalemde bir tek ben böyle çıktım neden ben sorusunu bir çok kişi soruyordur. Bu arada 3 embriyo çok fazla kalite olarak bilmiyorum nasıllar ama 3ude tutarsa ilerde birinin kalbini durdurmak zorunda kalabilirsin ki bu çok acı inşallah olmaz
çok teşekkür ediyorum sağolungeçtiğimiz ay olmamıştım bu ay ağustos 2 de oldum 7 gü n sürdü, 3 ay öncesni kadar ayın1 - 2 sinde oluyordum. stresten sanırım karmaşıklaştı. ve tabi bir de pcoyum ... bu arada dularınınızı bekliyorum...
İnşallah rabbim hayırla huzurla bebişlerimizi verecek isteyen herkese ... bu düzensizlikler adına incir- havuç kürü ve ebru destan kürüne başladım. elimden geleni yapıyorum rabbime bırakıyorum inşallah. dr bişeyin yok engel dill demişti pco ve 8 ayılk evliyim, 32 yaşındayım eşimle çocukları çok seviyoruz .... vaktinizi aldımşimdiden çok teşekkürler
çok teşekkür ediyorum sağolungeçtiğimiz ay olmamıştım bu ay ağustos 2 de oldum 7 gü n sürdü, 3 ay öncesni kadar ayın1 - 2 sinde oluyordum. stresten sanırım karmaşıklaştı. ve tabi bir de pcoyum ... bu arada dularınınızı bekliyorum...
İnşallah rabbim hayırla huzurla bebişlerimizi verecek isteyen herkese ... bu düzensizlikler adına incir- havuç kürü ve ebru destan kürüne başladım. elimden geleni yapıyorum rabbime bırakıyorum inşallah. dr bişeyin yok engel dill demişti pco ve 8 ayılk evliyim, 32 yaşındayım eşimle çocukları çok seviyoruz .... vaktinizi aldımşimdiden çok teşekkürler
Daha ovu olmamis cnmMerhaba arkadaşlar bugün ki testlerim nasıl sizce ?
Kızlar soricam gebelik düşünüyorum ben ancak 3 aydır düzensiz ne zaman teste başlamalıyım bugün adetin 10. Günü.... bir de utanarak soricam ilişki sonrası yarim sa falan yatiyorum yastık koyarak ancak 1 sa sonra falan benden sıvı gelio sperm sanırım bu normal bisey mi gelmesi? Tesekkurler şimdiden
Kızlar yumurtlama başlamş mı sizce
Hangi günleri değerlendirmek gerekiyo pekiBence pozitif başlamış
Merhaba bişey daha aorucaktım size bugünkü testimde böyleBugün yarın ve pazartesi önemli ama en önemlisi yarın..