Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar bat nedır ? :) ayrıva ben de aranıza yeni geldim 9 aylık eliyim 33 yaşındayım:) bebişler istiyoruz çok eşimle... rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla versin .. inşallah.. artık biraz daha yopunlaşayaım dedim ve yumurtlama testi aldım adetim düzensiz pcodan dolayı hangi gün başlamalıyım nelere dikkat etmeliyimm? şimdiden çok teşşekürler

Canım çok şükür ben iyiyim eşimle İstanbul'dayız işi gereği bu hafta evime dönüyorum inşaallah ben bekliyorum Bakalım kışa kadar olmazsa aşılama düşünüyorum önce
Canım neyi nasıl yapacağına sen ve eşin karar vereceksin
Ben normal yoldan denemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. İşyerindeki arkadaşlarım doğum iznine ayrildi. Dönüştüğüm insan beni korkutuyor. Yaşasaydı 2 kasımda doğacaktı kızım, arkadaşlarımın bebekleride kız neden ben demeden duramıyorum

Ben normal yoldan denemek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. İşyerindeki arkadaşlarım doğum iznine ayrildi. Dönüştüğüm insan beni korkutuyor. Yaşasaydı 2 kasımda doğacaktı kızım, arkadaşlarımın bebekleride kız neden ben demeden duramıyorum
negatif transferden sonra 3 ay ara vermek iyi olur sonrasında çokta beklemenın bir anlamı yok . Rabbim gönlüne göre versin hersey bizler için buğünlerde geçicek inş ben inanıyorum sen hamıle kalacaksın burda bebeklerımızı kalp atışını, cinsiyeti hakkında bilgi verecegız zor günler ama geçicek inş ... ben daha transfer bile olmadım beklemek sıkıcı :KK43:

bi yorumlasanız kızlar :)

Eklentiler

• IMG_0579.JPG
    IMG_0579.JPG
    49 KB · Görüntüleme: 41
kızlar bat nedır ? :) ayrıva ben de aranıza yeni geldim 9 aylık eliyim 33 yaşındayım:) bebişler istiyoruz çok eşimle... rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla versin .. inşallah.. artık biraz daha yopunlaşayaım dedim ve yumurtlama testi aldım adetim düzensiz pcodan dolayı hangi gün başlamalıyım nelere dikkat etmeliyimm? şimdiden çok teşşekürler
bat beklenen regl tarihi canım. sat ise son adet tarihin
hayırlısı olur inşallah adet olmanla birlikte 10. günle birlikte başla derim yumurtlama testine
adet döngünüz ne kadar sürüyor aslında onu söyleseniz daha çok yardımcı olabilirim

Şimdi kızlar testlerim bunlar.
Nasıl uyguladigima gelirsek.
Sabah 7de uyandim ilk çisi yaptim sonra tekrar uyudum 11 gibi kalkip testi yaptim. Ve elimden geldigi kadar da degerlendirmeye calistim zaten gün aşırı denedik hep.
Yumurtladiysam ve catladiysa tutmadiysa adet olmam gerekmez mi. 6 agustos gebelik testi yaptim negatif.
Adet belirtilerde yok zaten ben anlamadim Bu arada bat 7 agustos dündü
Screenshot_20170808-113255.png

Şimdi kızlar testlerim bunlar.
Nasıl uyguladigima gelirsek.
Sabah 7de uyandim ilk çisi yaptim sonra tekrar uyudum 11 gibi kalkip testi yaptim. Ve elimden geldigi kadar da degerlendirmeye calistim zaten gün aşırı denedik hep.
Yumurtladiysam ve catladiysa tutmadiysa adet olmam gerekmez mi. 6 agustos gebelik testi yaptim negatif.
Adet belirtilerde yok zaten ben anlamadim Bu arada bat 7 agustos dündüEki Görüntüle 2031041

sen gerekeni yapmışsın arkadaşım inşallah meleğin geliyordur kan testi yaptırırsan çıkar

geç döllenme olmadıysa arkadaşım kanda çıkar diyorlar ama ben hiç okadar erken öğrenmedim

gecen seferki gebeliğimde kanda idrarda çıkmadı farlutal içtim bitti yine adet olmadım sonra öğrendim hamileyim
adet geçeli 2 hafta olmuştu ancak öğrendim

Merhaba arkadaşlar bugün batin 9. Gunu 28 gün bir adet oluyorum sadece 2 aydır 29 oldu testim henüz bisey yok sanırım ama sıvı alımına dikkat etmedim 2 saat bile değildi sıvı almamam akşam daha belli olur inşallah bakalım

Eklentiler

• e4534d4d-cf1b-454b-aaa1-6e50654d0aa5.jpg
    e4534d4d-cf1b-454b-aaa1-6e50654d0aa5.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 47
negatif transferden sonra 3 ay ara vermek iyi olur sonrasında çokta beklemenın bir anlamı yok . Rabbim gönlüne göre versin hersey bizler için buğünlerde geçicek inş ben inanıyorum sen hamıle kalacaksın burda bebeklerımızı kalp atışını, cinsiyeti hakkında bilgi verecegız zor günler ama geçicek inş ... ben daha transfer bile olmadım beklemek sıkıcı :KK43:
Bu normal bir acı değil, ben aklımı yitiriyorum galiba. Arkadaşım doğum yaptı öğle arasında ziyarete gidelim dediler ben gitmek istemedim kırılır diye zorladılar. Aynı hastanede kürtajım yapılmıştı. 2 dk durdum odada hastaneden nasıl çıktığımı bilemedim. Akşam olsun evime gitmek ve ağlamak istiyorum.

Bu normal bir acı değil, ben aklımı yitiriyorum galiba. Arkadaşım doğum yaptı öğle arasında ziyarete gidelim dediler ben gitmek istemedim kırılır diye zorladılar. Aynı hastanede kürtajım yapılmıştı. 2 dk durdum odada hastaneden nasıl çıktığımı bilemedim. Akşam olsun evime gitmek ve ağlamak istiyorum.
cnm elinde değil ama kendine bu eziyeti yapma sen daha yenısın kürtaj olmak kötü bir durum ama en azından kendiliğinden bir gebeliğin var benım 3 senedir kendiliğinden bir gebeliğim bile yok inan aynı durumdayız daha yolun başındayız çok zahmetli bir süreçteyiz daha yolun başında böyle oluyorsak bu bebek olayından uzak duralım... biz anne adayız güçlü olmalıyız . Sana tavsiyem o üç embriyo transfer olmadan önce iyi bir doktorla tekrar bir görüş çok acele etme... Netten bir araştır Semra Kahraman gerçekten çok iyi bir doktor en azından bir defa da olsa görüş kendisiyle..

X