- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.361
Tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahKizlarrrrrr hamiyleyimmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahKizlarrrrrr hamiyleyimmmmmmmm
Ins cnm önce inanamadim yaa yanlis dedim yarin kontrol sindide korku ins sorun yoktur ama aklindasiniz inan bakkk bu duygu tadinnn hic beklemedik andaa
Canim gozjn aydin bence bi micizen var suan sana tutunmaya calisan sitresi birak ve tadini cikart yarin cok guzel bir gun olacak saglicakla kavusun insaAllah ve rabbim olmayanlarada tez vakitte versin insaAllahIns cnm önce inanamadim yaa yanlis dedim yarin kontrol sindide korku ins sorun yoktur ama aklindasiniz inan bakkk bu duygu tadinnn hic beklemedik andaa
Cnm kan tahlili yaptir tebrik ederim test pozitifTest bu canm yarin anca doktora cnm
Cnm adet sancim var normalmi akintida var ins iyi haber alirin ve sende ummadigin anda olcak ben evi degistiriorduk izun hazirliyi izinden sonra diorduk bak RabbimCnm kan tahlili yaptir tebrik ederim test pozitif
Goxun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin su donemde sancilar normal stres yapma.Cnm adet sancim var normalmi akintida var ins iyi haber alirin ve sende ummadigin anda olcak ben evi degistiriorduk izun hazirliyi izinden sonra diorduk bak Rabbim
Saolasin ins yarin kanda ögreneyim.bi ok lensin ama gercekten mujize ama size cookk tesekkür ederim hepinizi seviorum dualarimdasinizGoxun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin su donemde sancilar normal stres yapma.
Maşallah cnm Rabbim tamamına erdirsinKizlar 6 haftalik ve 3 gpnlukmus az kalsin doguma gidecekmisim hahhaha
Ama simdide dogum korku bastiii hahha dua edin siz duamdasiniz
Cnm sende tadacaksin ins belki tup bile gerekemeden ins dusunme takma ama ben turstim hahahh korkuom ya motive edin beniMaşallah cnm Rabbim tamamına erdirsin
MaşallahKizlar 6 haftalik ve 3 gpnlukmus az kalsin doguma gidecekmisim hahhaha
Ama simdide dogum korku bastiii hahha dua edin siz duamdasiniz
Seninde olcak bak hamile hamiel dua lari kabul olurmus ediorum.insMaşallah
Saolun kizlar mujizem bu hic beklemiordum hic ins yarinda ok lenir
Ins cnm senin neyin olcak peki az kaldiSonundaa artık daha az evhamlı ol çok sevindim adına canım daha çok hamile haberleri ile süslenir topiğimiz inş
Canım çok şükür ben iyiyim eşimle İstanbul'dayız işi gereği bu hafta evime dönüyorum inşaallah ben bekliyorum Bakalım kışa kadar olmazsa aşılama düşünüyorum önce
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin bizi dualarında unutmaIns cnm senin neyin olcak peki az kaldi