Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hanımlar merhaba bu konunun eski takipçilerindenim bilen bilir uzun zamandır aklımdasınız. hepiniz için dua ediyorum inşallah en hayırlı ve kısa zamanda minik mucizelerinize kavuşursunuz. benim doğumuma az kaldı inşallah ben doğurana kadar sizden de bol bol hamilelik haberi alırım. tüp bebek ve aşılama düşünenlere Rabbim kolaylık versin. Bende aşılama ile hamile kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
hanımlar merhaba bu konunun eski takipçilerindenim bilen bilir uzun zamandır aklımdasınız. hepiniz için dua ediyorum inşallah en hayırlı ve kısa zamanda minik mucizelerinize kavuşursunuz. benim doğumuma az kaldı inşallah ben doğurana kadar sizden de bol bol hamilelik haberi alırım. tüp bebek ve aşılama düşünenlere Rabbim kolaylık versin. Bende aşılama ile hamile kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya calışırım
Senin o profil resmini yerim yeeer:)

Herkese merhaba. Bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Kk da yazdığım ilk topic olduğu için burada sizlerle paylaşmak istedim. Bir oğlum olacakmış. Rabbim kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla ben ve benim gibilere. Bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah :)
Aminnn. Saglikla kucagina alirsan insallah.

canım benim özledim valla seni :KK200: nasılsın minik kızın nasıl. Ben de çok istemiştim bir kızım olsun Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Allahım burda ki tüm herkese de nasip etsin inşallah
Iyiyiz cok sukur 7+3 oldu Mirayim. Zaman cok acimasiz hizli geciyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah.

Istenmeyen bat: 28 agustos.. geri sayim yok.. umudum yok cunku biliyorum bu ay da olmayacak.. kalan ovu.testlerimi de attim ben, gebelik icin ise yaradiklarini dusunmuyorum..

canım benim özledim valla seni :KK200: nasılsın minik kızın nasıl. Ben de çok istemiştim bir kızım olsun Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Allahım burda ki tüm herkese de nasip etsin inşallah

Sende hayirlisiyla kavuş inşallah az kalmış seninde zaman geçiyor bizde 25 günlük olduk :)

sher33 sher33 S sinkar ne alemdesiniz kızlar ilk şoku atlattım ekimde tekrar transferim var benim, 2 ay normal deneyelim diyorum eşim tekrar sağlıksız olursa bakırköyden toplarız seni olmaz diyo:işsiz:
Cnm çok üzüldüm Rabbim nasip edecek inş inanıyorum. Zamanı değilmiş demekki bende eylülde transfer olacağım

Ja kizlar S sinkar benimde 13 gün gecti gebelik yok agrilar var rahimde yumurtalikta bence kist oldu doktora gitmistim persembe konusuldu 3 ay önce verdigim kan hormonlara bakti hersey iyi dedi iyi kaliteli yumurtluon ileri cok göremem ama amh e2 yani yumurta rezerven 5 sene gider dedi eger kötu sey olsaydi 3 ay dami ourdu niye bu adetim gelemdi izinden sonra rahim filmi cekecek vede asilama yapalim dedi yardim

20170806_143927-1.jpg

X