Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ÖYLE canım biliyorum nasip işte ama git bi görüş neden olmamış diye pes etme .arkadaşının sorunu neydi peki

hanımlar merhaba bu konunun eski takipçilerindenim bilen bilir uzun zamandır aklımdasınız. hepiniz için dua ediyorum inşallah en hayırlı ve kısa zamanda minik mucizelerinize kavuşursunuz. benim doğumuma az kaldı inşallah ben doğurana kadar sizden de bol bol hamilelik haberi alırım. tüp bebek ve aşılama düşünenlere Rabbim kolaylık versin. Bende aşılama ile hamile kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

kızlar merhba, ovulasyon testimde dün sabah 1.ye yakın renk cıktı ama bırebır aynısı degıldı aksam bıdaha yaptım hafıf sılıktı gece bıdaha yaptım sabahkı gıbıydı. bu saah tekrar yapıcam neden boyle bır sılık bır koyu cıkabılır

Ja kizlar her ay duzenli adet olurdum tam gununde duzelmisti yine bu ay 8 gun gecikti leke bile yok agrilari var gidio gelio agrisi ha olcam diom olmadim böle giderse hamile kalamiyacam delircem ya uykularim kacti

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar merhaba bende bu ay hamilelik için ovulasyon testi kullanıyorum bugün 11. Günüm 3 gündür çift çizgi çıkıyır ikiside aynı koyulukta 5 gündür yapıyorum ilk iki gün ikinci çizgi belirsiz gibiydi 3 gündür aynı renk kafam karıştı.

Ben resim ekleyemiyorum 3 gündür çift çizgi görüyorum hepsi aynı koyulukta bu ne demek oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…