- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.321
Evet arastirayim bir. 6800 + ilac demisain ama ilaclar 2 3 bin tutar 10 bine gelir gibi degil miCanım Şişli memorialde başladım ben istanbulda en iyi acibadem bahceci ve Şişli memorial bunları araştır istersen fiyat 6800 artı ilaçlar
Ay canım çok şükür bebisin gelmiş çok şükür :) hiç bildirim gelmedi bana . Dua et canim
Allah razi olsun, sağolunCanım hayırlı olsun sağlıcakla büyüt yavrunu :) çok şükür atlatmışsınız
ÖYLE canım biliyorumArkadaşım aynı hoca da taze transferle hamile kalmıştı. Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor. Kabak çekirdeğinden havuç suyuna yumurtasından balığına her ayrıntıya dikkat ettim ama çakılıp kaldım yine
Ilaç kullanıyorum kişiden kişiye değişiyor o civarlarda tutuyor eğer İstanbul dışından geleceksen kalacak yer de yoksa bi 15 bini gözden çıkar derimEvet arastirayim bir. 6800 + ilac demisain ama ilaclar 2 3 bin tutar 10 bine gelir gibi degil mi
Onunda hem eşi hemde kendisinde sayılamayacak kadar çok problem vardı hiç umudu yoktu ama nasip işteÖYLE canım biliyorumnasip işte ama git bi görüş neden olmamış diye pes etme .arkadaşının sorunu neydi peki
Yok istanbuldayim Allah tan. Bakalim biraz daha aratirayim.Ilaç kullanıyorum kişiden kişiye değişiyor o civarlarda tutuyor eğer İstanbul dışından geleceksen kalacak yer de yoksa bi 15 bini gözden çıkar derim
Hayirli olszn vnm benum Allahim anali babali buytusun insAllah razi olsun, sağolun
Amin canım merak etme ,önümüzdeki hafta sonu 6/7 gibi regl tarihim haber ederimİnşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim canım haberdar et beni
Hayirli olszn vnm benum Allahim anali babali buytusun ins
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHerkese merhaba. Bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Kk da yazdığım ilk topic olduğu için burada sizlerle paylaşmak istedim. Bir oğlum olacakmış. Rabbim kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla ben ve benim gibilere. Bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah :)
Amin sana da canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kızlar merhaba bende bu ay hamilelik için ovulasyon testi kullanıyorum bugün 11. Günüm 3 gündür çift çizgi çıkıyır ikiside aynı koyulukta 5 gündür yapıyorum ilk iki gün ikinci çizgi belirsiz gibiydi 3 gündür aynı renk kafam karıştı.
Ben resim ekleyemiyorum 3 gündür çift çizgi görüyorum hepsi aynı koyulukta bu ne demek oluyor acabaKızlar merhaba bana da yardımcı olurmusunuz bu ay enfeksiyon için ilaç tedavisi olamaya başladık eşimle 9aydır bebiş istiyoruz dktr tavsiyesiyle bende test kullanmaya başladım bu ay en son reglim 23 haziran 31 günde bir regli olurum çok ta düzenlidir testlere göre 5 temmuz da en koyu zaman şimdi ben 5temmuzun üzere ne 14 ekleyipmi bekliycem reglime yok sa yine 31.
Canım ben pek iyi bilmiyorum geçen ay bir tek düzenli kullandım sen değerlendir koyuysa çizgilerBen resim ekleyemiyorum 3 gündür çift çizgi görüyorum hepsi aynı koyulukta bu ne demek oluyor acaba
Tamam canım tesekkür ederimCanım ben pek iyi bilmiyorum geçen ay bir tek düzenli kullandım sen değerlendir koyuysa çizgiler