Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba cnm iyiyim sen nasılsın tüp bebek tedavisine başladım transferi bekliyorum sabırsızlıkla
Ayyy bende heyecanlandım ne zaman transfer Ben beklemedeyim canım bekliyoruz bakalım devlet hastanesine gittim dün adetliyken baksın diye kafamı bir milyon yaptılar valla bi doktor pco başlangıcı demişti bütçemi çok sarstı diye bıraktım özel hastaneye gittim o pcosun dedi dün devlet hastanesindeki doktorda çok ilgilendi nasıl dediler böyle bişey Yok tertemiz yumurtalıklar dedi laboratuvar bulguları temiz dedi hangisine inanayım bilmiyorum
Eşimde belki yurtdışına göreve gidecek 4ay yok o gitmeden bi aşılama düşünüyorum bu ay İstanbul da kalacağız yarın İstanbul a geleceğim senin doktorun aşılama yapıyor mu acaba

Cnm ben şişli memorial de tüp bebek tedavisi oldum. 15 yumurta toplandı hepsi döllendi. 11 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Kaliteleri çok iyi denildi. Bende de pko hafif pko teşhisi konuldu başkada sorun bulunamadı. Dondurulmuş transfer olacagım adetimi bekliyorum. Adet olunca 21. Gününde transfer olacagım inş. maddi olarak bizi zorladı ortalama 12.000 tuttu. Hakkımızda hayırlısı cnm biryerden başladık Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Maşşalahhh ne güzel, inş içinden önce göbüşüne sonra kucağını doldururlarrr..

13 temmuzda 3.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi. 25 Temmuz test günüm ama ben rahat durmadım. 5.gün 0,147 7.gün 0,613 bugün 9.günde 2,67 çıktı. Umudum tükeniyor. Benim için dua edin ne olur
Allallah ilginç tarafı 2 katı artıyor, sen yeter ki du işte canım, bu gece seni için bir Yasin okuyacağım.. allahım yar ve yardımcın olsun.

Amin canım amin Allah emeklerimizi zayi etmesin inşaallah Rabbim kucaklarımızı doldursun kuzum sen aşılama yaptırmıştın demi nerede yaptırdın ne kadar tuttu ve tavsiye eder misin

Amin canım amin Allah emeklerimizi zayi etmesin inşaallah Rabbim kucaklarımızı doldursun kuzum sen aşılama yaptırmıştın demi nerede yaptırdın ne kadar tuttu ve tavsiye eder misin
Cnm ben medipolde yaptırdım ilaçlarla birlikte 1.200 tuttu. Aşılama da şans çok düşük cnm inş sana nasip olur. Eğer tüp bebek düşünürsen birgün o zaman sana tavsiye edeceğim yer şişli memorial.. Aklında bulunsun

13 temmuzda 3.gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi. 25 Temmuz test günüm ama ben rahat durmadım. 5.gün 0,147 7.gün 0,613 bugün 9.günde 2,67 çıktı. Umudum tükeniyor. Benim için dua edin ne olur
Cnm neden erken test yaptırdın düşük çıkması normal zamanını bekle dualarımız seninle

Bakalım canım tüp bebek biraz zahmetli bir yol aşılama yöntemi sırada aklımda inşaallah gerek kalmaz
Rabbim senin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah önce göbüş sonra kucağın dolsun
Hep dualarımdasınız

Amin cnm sende dualarımdasın Rabbim nasip edecek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…