- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.341
hanımlar merhaba bu konunun eski takipçilerindenim bilen bilir uzun zamandır aklımdasınız. hepiniz için dua ediyorum inşallah en hayırlı ve kısa zamanda minik mucizelerinize kavuşursunuz. benim doğumuma az kaldı inşallah ben doğurana kadar sizden de bol bol hamilelik haberi alırım. tüp bebek ve aşılama düşünenlere Rabbim kolaylık versin. Bende aşılama ile hamile kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
Senin o profil resmini yerim yeeer:)hanımlar merhaba bu konunun eski takipçilerindenim bilen bilir uzun zamandır aklımdasınız. hepiniz için dua ediyorum inşallah en hayırlı ve kısa zamanda minik mucizelerinize kavuşursunuz. benim doğumuma az kaldı inşallah ben doğurana kadar sizden de bol bol hamilelik haberi alırım. tüp bebek ve aşılama düşünenlere Rabbim kolaylık versin. Bende aşılama ile hamile kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya calışırım
canım benim özledim valla seniSenin o profil resmini yerim yeeer:)
Aminnn. Saglikla kucagina alirsan insallah.Herkese merhaba. Bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Kk da yazdığım ilk topic olduğu için burada sizlerle paylaşmak istedim. Bir oğlum olacakmış. Rabbim kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla ben ve benim gibilere. Bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah :)
Iyiyiz cok sukur 7+3 oldu Mirayim. Zaman cok acimasiz hizli geciyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah.canım benim özledim valla seninasılsın minik kızın nasıl. Ben de çok istemiştim bir kızım olsun Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Allahım burda ki tüm herkese de nasip etsin inşallah
canım benim özledim valla seninasılsın minik kızın nasıl. Ben de çok istemiştim bir kızım olsun Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Allahım burda ki tüm herkese de nasip etsin inşallah
Bana 3 tane transfer edilecekmiş çok deilmi yaCnm çok üzüldüm Rabbim nasip edecek inş inanıyorum. Zamanı değilmiş demekki bende eylülde transfer olacağım
maşallah kuzucuğa Hayırlı evlat olsun inşallah canımSende hayirlisiyla kavuş inşallah az kalmış seninde zaman geçiyor bizde 25 günlük olduk :)
Daha yuksek sans cnm edilsin birak isteBana 3 tane transfer edilecekmiş çok deilmi ya
Sagol canim darisi basinamaşallah kuzucuğa Hayırlı evlat olsun inşallah canım
Cnm çok tabi ve yasak aslında nasil merkez o denetleme yokmu. Kaç embriyon kaldı hepsini harcamasunlar belki sorun rahim kaynaklidir i yüzden tutmuyordur. Embriyolar ziyan olmasınBana 3 tane transfer edilecekmiş çok deilmi ya
3 tane kaldı canım birlikte dondurulmuşCnm çok tabi ve yasak aslında nasil merkez o denetleme yokmu. Kaç embriyon kaldı hepsini harcamasunlar belki sorun rahim kaynaklidir i yüzden tutmuyordur. Embriyolar ziyan olmasın
Cnm çok sevindim kan testimi yaptinKizlarrrrrr hamiyleyimmmmmmmm