Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Senin o profil resmini yerim yeeer:)

Aminnn. Saglikla kucagina alirsan insallah.

Iyiyiz cok sukur 7+3 oldu Mirayim. Zaman cok acimasiz hizli geciyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah.

Istenmeyen bat: 28 agustos.. geri sayim yok.. umudum yok cunku biliyorum bu ay da olmayacak.. kalan ovu.testlerimi de attim ben, gebelik icin ise yaradiklarini dusunmuyorum..

Sende hayirlisiyla kavuş inşallah az kalmış seninde zaman geçiyor bizde 25 günlük olduk :)

sher33 S sinkar ne alemdesiniz kızlar ilk şoku atlattım ekimde tekrar transferim var benim, 2 ay normal deneyelim diyorum eşim tekrar sağlıksız olursa bakırköyden toplarız seni olmaz diyo
Cnm çok üzüldüm Rabbim nasip edecek inş inanıyorum. Zamanı değilmiş demekki bende eylülde transfer olacağım

Ja kizlar S sinkar benimde 13 gün gecti gebelik yok agrilar var rahimde yumurtalikta bence kist oldu doktora gitmistim persembe konusuldu 3 ay önce verdigim kan hormonlara bakti hersey iyi dedi iyi kaliteli yumurtluon ileri cok göremem ama amh e2 yani yumurta rezerven 5 sene gider dedi eger kötu sey olsaydi 3 ay dami ourdu niye bu adetim gelemdi izinden sonra rahim filmi cekecek vede asilama yapalim dedi yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…