- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.261
Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla inş.Amin canim sagolasin.
Sabah 7.30 da yatiş yaptik. Suni sanci almaya başladim. Nst baglandim herşey normaldi. 9.30 dan sonraydı wcye gittim. Baktim idrarim durmuyor sandim, sonra suyum oldugunu anladim. Sapsariydi oradan da kakasini yaptigini anladim bebegimin. Hemen annemi cagirdim, ebeye haber yolladik. alttan muayeneye aldi kakasini yapmis hemde yogun dedi. Kendi odama gecirdiler tekrar nst bagladim. Ve sancilarim duzene girmisti tam net farkedemedim ama ya 5 ya 2 dk da bir gelen 100luk sancilar vardi acikligimda 3 cm olmustu bile iyi gidiyodu da. Ama sancidan sonra bebegin kalp atislarinin dustugunu farkettim 120-130 dan 80 e kadar dusuyodu ve üç sancida da bu boyle oldu. Ebe kontrole geldi bende soyledim kalp atisi dusuyo diye o da hemen doktora nstyi gonderdi. Biz daha ne oldugunu anlamadan 5 dk sonra ebe sedyeyle iceri girdi hemen sezeryana aliyoruz dedi sabah tok olduğum içinde spinal oldum. Cok sukur kurtulduk ama baya endise yasatti kizim bana. Hâla ağlama fasılları geçiyorum. Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun